Singapore til Seychellene 15 dager med Seabourn Sojourn

takeoff
AVREISESTED
Singapore
destination
REISEMÅL
Seychellene
calendar2
DATO
16.01.2019-30.01.2019
Fra NOK 59.995 pr pers
Luksuscruise i det indiske hav
Ingen ting er som magi når du kommer om bord på en av Seabourn sine skip. Det er ikke tilfeldig at Seabourn er kjent for å levere den ultimate luksus livet til sjøs. Skipene er så små at de seiler til alle verden hjørner og leverer noe av det beste innen gastronomi og service som finnes. Om bord finner dere noe av de største og beste suiten til sjøs i en elegant stil.

Skipene tar fra 450 til 600 gjester.
Kun suite.  All inklusive.

Nytt skip. Seabourn Encore 2016 og Seabourn Ovation i 2017 
 

INKLUDERT I PRISEN:

 • 15 dagers cruise i romslig, luksuriøs suite
 • alle måltider - de fleste holder gourmetstandard
 • all drikke inkl alkohol
 • de fleste aktiviteter
 • underholdning
 • USD 150 pr pers i ombordkreditt/lommepenger
 • skatter & avgifter
 • tips
Kommer i tillegg:
 • flyreisen t/r Singapore / Seychellene
 • transfer/transport mellom flyplass - cruisehavn/hotell t/r
 • evt hotell før/etter cruiset
 • utflukter
 • spa-behandlinger ombord
 • reiseforsikring, shopping m.m

SEILINGSRUTE


16.januar 2019 - Singapore
17.januar 2019 - Port Klang (Kuala Lumpur), Malaysia
18.januar 2019 - Penang, Malaysia
19.januar 2019 - Phuket, Thailand
20.januar 2019 - Sabang, Pulau Weh, Indonesia
21.januar 2019 - Cruisedag
22.januar 2019 - Cruisedag
23.januar 2019 - Galle, Sri Lanka
24.januar 2019 - Colombo, Sri Lanka
25.januar 2019 - Cruisedag
26.januar 2019 - Male, Maldivene
27.januar 2019 - Cruisedag
28.januar 2019 - Cruisedag
29.Januar 2019 - Cruisedag
30.januar 2019 - Victoria/Mahe, Seychellene

Singapore til Seychellene 15 dager med Seabourn Sojourn

VELKOMMEN OMBORD HOS SEABOURN CRUISES 
Dette er et 5-stjerners luksuscruise  fra begynnelse til slutt - både hva angår komfort, mat, fasiliteter og service ombord OG opplevelsen i de havnene du vil å se mer av i løpet av cruiset:


SINGAPORE


KUALA LUMPUR, MALAYSIA


MAT FRA PENANG, MALAYSIA


PHUKET, THAILAND


SABANG/PULAU WEH, INDONESIA


GALLE, SRI LANKA


COLOMBO, SRI LANKA


MALDIVENE


SEYCHELLENE

Singapore til Seychellene 15 dager med Seabourn Sojourn

UTVID REISEN:

Ikke noe problem å utvide reisen - f eks med ekstra netter på hotell i Singapore FØR cruiset (anbefales!) og / eller noen late dager på eksotiske Seychellene ETTER cruiset (tro oss - du vil IKKE hjem etter noen dager her!)

OPPGRADER LUGAR:

Det finnes flere suite-kategorier ombord, vi hjelper deg å finne den beste ledige som passer best for dere!

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Seabourn Sojourn

seabourn sojourn 1
odyssey marina

Seabourn

Seabourn var pionerer med sine små skip i den ultraluksuriøse delen av cruiseindustrien. Deres flåte består av seks elegante skip de minner mer om store private yachter enn tradisjonelle cruiseskip. De tre litt eldre skipene har kapasitet for rundt 200 passasjerer, de tre nyeste som også er de største tar omtrent det dobbelte. På grunn av størrelsen kan skipene legge til i mindre og eksotiske havner som de større cruiseskipene ikke har mulighet å legge til.

Et cruise med Seabourn er luksuriøst likevel avslappet elegant og diskret. Atmosfæren er intim og det er lett å finne nye bekjentskaper. Noen kvelder i løpet av en uke kler passasjerene seg i smoking. De øvrige kveldene råder en uformell klesstil, men likevel velger de fleste å kle seg pent til middag. På dagtid er stilen casual.

Servicen på Seabourn skip er omtalt som den beste av den beste! Det er over en ansatt per suite. Disse ansatte er håndplukket og spesialtrenet for å levere Seabourn's signatur om kvalitet og personlig service.

Inkludert i cruiseprisen er gourmetmåltider, vin, drinker, underholdning og tips det ytterst professionelle personalet. Alle lugarene om bord er suiter med havutsikt eller balkong. De er romslige og utrustet med sitteområder med sofa og/eller spisebord, flat skjerm-tv’er, underholdningssystemer, minibar og bad med dusj og badekar.

Seabourn er kjent for sitt førsteklasses kjøkken. Du velger selv hvor, når og med hvem du vil innta måltidene. Og på tross av skipenes størrelse finnes det flere spisealternativer med ulik atmosfære og ulik meny. På skipene finnes også treningssenter, spa, basseng og bak på skipet en marina som brukes til bading og vannsportaktiviteter. På kveldstid finnes pianobar, dans, kasino og underholdning.
 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

bkship spirit modal 073013
10 dagers seiling i Middelhavet med NCL i april - inkl. fly tur/retur
Dra på et fantastisk cruise ut fra Roma, og til det Østlige Middelhavet med Norwegian Cruise Line i april - inkl. fly, drikkepakke og ombordkreditt!
Fra kr. 18.990 per person
svalbard nordstjernen landing
Tilbud
Kampanje: Opplev majestetiske Svalbard med Hurtigruten!
Denne reisen med MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard....
Fra kr. 10.572,– per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Opptil 20% på reiser langs norskekysten!
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. Vi legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4 957 per person