Singelcruise med NCL - Best i klassen?

takeoff
AVREISESTED
Tilbyr seilinger over hele verden
destination
REISEMÅL
Tilbyr seilinger over hele verden
calendar2
DATO
01.10.2018-01.09.2019
Fra kr. 12.578 per person
Reise alene med Norwegian Cruise Line:

 


Norwegian Cruise Line tilbyr noe som kalles Studio Lugarer på en rekke av sine skip, skreddersydd for dem som ønsker å reise alene på cruise.

Lugarene er ca 9 kvadrat meter og har fri room service, frokost, tv, toalett, dusj. Det finnes studios med "connecting door" om du ønsker å reise sammen med en venn og dere vil ha tilgang til ”begge lugarene”, men separate lugarer.
 
Alle som bor på studio har tilgang til Studio lounge, der finnes te, kaffe, vann, cookies og enklere frokost. Studio lounge er et område som kun de som reiser alene har tilgang til. Dette er med på å skape en god atmosfære blant de single reisende, og gjør det svært enkelt å komme i kontakt med andre.

Blant annet finnes det oppslagstavler som gir deg mulighet for å spørre andre singelreisende om de ønsker å bli med på utflukter, spise middag sammen en kveld, eller finne på noe sammen på skipenes store aktivitetstilbud. 

I tillegg tilbyr skipene studio gjestene forskjellige eventer, som for eksempel white party, slik at dere raskt og enkelt kommer i kontakt med andre.

Følgende skip hos NCL har Studios lugarer:
Norwegian Escape,
Norwegian Bliss,
Norwegian Breakaway,
Norwegian Getaway,
Norwegian Epic,
Pride of America

SEILINGSRUTE

Reiseeksempel: 20 mai 2018 med Norwegian Epic ut fra Barcelona:


Dag 1: Barcelona
Dag 2: Til sjøs
Dag 3: Napoli
Dag 4: Civitavecchia (Roma)
Dag 5: Livorno (Firenze/Pisa)
Dag 6: Cannes
Dag 7: Palma de Mallorca
Dag 8: Barcelona
 
imgp6275

May Britt Baardsen Rygh

Reiserutene til NCL varierer, og det er mulighet å reise på singelcruise over hele verden! Rederiet tilbyr også varierende lengde på reisene, slik at du enkelt kan tilpasse cruise reisen etter når du har fri fra jobb/andre ferieplaner osv.

NCL tilbyr studio singellugarer på seilinger i blant annet Karibien, Middelhavet, Transatlantiske seilinger, rundt Hawaii og på Øst- og Vestkysten av USA og Canada.

Nedenfor har vi valgt ut noen reiseeksempler som illustrerer utvalget og mulighetene man har når det kommer til å reise på singelcruise med NCL; men det finnes et langt større utvalg!
 

 

 

7 netters cruise i Vestlige Middelhavet - Avganger fra Mai 2018 til oktober 2018

 

Pris for 1 person 22 April 2018:


Innvendig lugar / uspesifisert: Kr. 10 686,-         uten drikkepakke
Studios: Kr. 13 869,-         med drikke pakke

 

Pris for 1 person 6 Mai  2018 :


Innvendig lugar / uspesifisert: Kr. 10 830,- uten drikkepakke

Studios: Kr. 14 731,- med drikke pakke

 

Pris for 1 person 20 mai 2018


Innvendig lugar / uspesifisert: Kr. 13  558,-  uten drikkepakke                   

Studios: Kr. 19 328,- med drikke pakke


 

Pris for 1 person 10 Juni 2018


Innvendig lugar / uspesifisert: Kr. 14 276,- uten drikkepakke

Studios: Kr. 15 209,- med drikke pakke

 
Carica ønsker å være sterkest mulig på å tilby gode singelreiser tilpasset dine behov, og vi strekker oss langt i å finne det perfekte cruise for deg. Send oss en forespørsel med dine ønsker, og vi vil ta kontakt for å hjelpe deg på veien mot en herlig ferie! 

 
 

Singelcruise med NCL - Best i klassen?

UTVID REISEN:

På alle NCL sine singelcruise finnes det gode muligheter å utvide ferien med noen avslappende dager i avreise eller ankomst byen. Vi i Carica er behjelpelige med både hotell, transport og billetter til ønsket arrangement. 

Vi i Carica er også behjelpelige med å skaffe deg flybilletter tilpasset dine reiseønsker. 

Ta kontakt med oss, og fortell om dine ønsker, så hjelper vi deg å skreddersy en fantastisk ferietur!

OPPGRADER LUGAR:

Det finnes muligheter for å oppgradere lugarløsning på alle NCL sine seilinger. Ta kontakt med oss med dine ønsker for et oppdatert prisforslag.

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.
escape bar

Norwegian Cruise Line

er blant de aller største cruiseleverandørene på markedet med 16 skip i flåten og som holding-selskap også eier av rederiene Regent Seven Seas Cruises og Oceania Cruises.

NCL opererer med begrepet "Feel Free" som fremhever fleksibilitet i forhold til å spise når du vil, hvor man vil, med hvem man vil - her gjelder ingen spesielle kleskoder, og det er som regel god plass på restaurantene ombord.

God mat, familievennligse cruiseskip, gode priser og populære seilingsruter. Fra april 2017 er også drikkepakke og tips inkludert i cruiseprisen. 

Norwegian Cruise Line har totalt 13 skip og av disse går 3 i fast rute på Hawaii.

I 2000 introduserte rederiet det som det kaller Freestyle Cruising. Dette betyr flere valgmuligheter for den reisende.: Der kan velge mellom flere restauranter, spiser med hvem dere vil og når dere vil. Den ene dagen kan dere spiser italiensk, den neste i et av skipets steakhouses, og hvorfor ikke prøve shusi? Stemningen er uansett uformell og avslappet.

Skipene har et høyt servicenivå med 1 besetningsmedlem pr lugar. De nyeste skipene er flotte og fargerike med markedets flotteste lugarer, og dere kan også velge en Garden villa. Denne er på over 300 m2 og har egen hage, svømmebasseng, boblebad, stue og 3 separate soverom med eget bad.

Skipene tar fra 1000 til 4000 passasjerer, og seiler i Middelhavet, Baltiske land, Hawaii, Karibia, Bermuda, Alaska, Sør Amerika og Panamakanalen. Rederiet satser sterkt på barnefamilier og har derfor meget gunstige priser for barn.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

bkship spirit modal 073013
10 dagers seiling i Middelhavet med NCL i april - inkl. fly tur/retur
Dra på et fantastisk cruise ut fra Roma, og til det Østlige Middelhavet med Norwegian Cruise Line i april - inkl. fly, drikkepakke og ombordkreditt!
Fra kr. 18.990 per person
svalbard nordstjernen landing
Tilbud
Kampanje: Opplev majestetiske Svalbard med Hurtigruten!
Denne reisen med MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard....
Fra kr. 10.572,– per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Opptil 20% på reiser langs norskekysten!
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. Vi legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4 957 per person