Sommerkampanjer med Royal Caribbean!

takeoff
AVREISESTED
Miami
destination
REISEMÅL
Karibien
calendar2
DATO
04.07.2018-31.07.2019
Fra kr. 5.635 per person
Kampanjeinformasjon:

Kjøp et cruise og få 60 % rabatt* for gjest nr 2!
I tillegg betaler barn (under 12 år) kun skatter og avgifter!

 

Glem hverdagen og gjør deg klar til å utforske noe helt utenom det vanlige sammen med Royal Caribbean. Med 21 prisvinnende skip i Karibien, inkludert den spennende Oasis Class-flåten, kan degi deg øyhopping-eventyret du drømmer om. Og hvis du bestiller nå får du 60 % rabatt på den andre billetten*. Rabatten kan kombineres med RCCL sin kampanje der barn under 12 år kun betaler skatter og avgifter!*VILKÅR OG BETINGELSER:
​ Begrenset plass. Tilbudet gjelder på utvalgte seilinger i Karibien fra juli 2018 til og med juni 2019 for nye bookinger innen 31. juli 2018. Alle måltider (ikke spesialrestauranter), aktiviteter, show og underholdning ombord samt tips, skatter og avgifter er inkludert i cruiset. Tilbudet gjelder når 2 deler en lugar. Vi tar forbehold om prisendring og skrivefeil.
 

SEILINGSRUTE

Se utvalgte seilingsruter med prisinformasjon lengre nede på siden.


 
imgp6253

Gry Wickholm

Seilingsruter i Karibien:


 

Ombord Oasis-klassen:

 

Velkommen ombord på verdens største cruiseskip! Banebrytende design og innovative løsninger, fullpakket med opplevelser for alle aldersgrupper. Skipene byr på syv bydeler med i alt syv temaområder. Noe av tilbudet ombord er Central Park, Boardwalk®, Aquatheater og den første karusellen som finnes til havs!
Central Park


Aquatheater 


Karusell 


Zip-Line

Sommerkampanjer med Royal Caribbean!

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter for å utvide reisen med noen dager på hotell før og/eller i etterkant av cruiset.

Vi hjelper deg også gjerne med å finne best mulig flybillett tilpasset dine ønsker og behov.

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Ombord Royal Caribbean kan du velge mellom en rekke ulike lugarkategorier tilpasset dine behov.
Vi har seilt med alle skipene i Oasis-klassen, og vet hvilke lugarer som passer for dere.

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.
 

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Oasis of the Seas

oasis of the seas 1
eastern-caribbean-versus-western-caribbean-top

Royal Caribbean Cruiseline

Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) eies av Royal Caribbean Cruises Ltd som også eier rederiene Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises. Dette utgjør verdens nest største rederi, og bare RCCL har hele 26 skip i flåten hvis vi også inkluderer det aller nyeste skipet "Symphony of the Seas" som kommer våren 2018.

Royal Caribbean er godt kjent hos de fleste - cruiseskipene varierer fra mellomstore til de aller største cruiseskipene i verden. De har cruise som passer for alle - seiler på de fleste hav og tilbyr gode cruisepakker inkl fly og hotell. Carica har tilgang til alle cruise med Royal Caribbean og som agent er prisene og kampanjene selvsagt de samme som hos rederiet.

RCCL har en avslappet atmosfære ombord - her velger du selv hva du vil være med på. La barna få boltre seg i bassengene, vannskliene og i klatreveggen. Ungdommen vil også kose seg her - spillrom, basketballbane, treningssenter eller diskotek. Vi voksne liker kanskje å finne oss en solseng, slappe av med en god bok og litt musikk på øret. Nyt det blå havet til en forfriskende drink! Boblebad, SPA, kasino, utflukter i land - på egen hånd eller i gruppe. Velg mellom en rekke restauranter ombord - kos dere som par eller som familie, prøv en ny rett hver kveld! Kanskje finner du din favoritt her? Det er mye god mat å velge mellom! Om kvelden er det showtime!

Kos deg sammen med dine kjære eller bli kjent med nye mennesker. Trekk deg tilbake og slapp av på din egen balkong mens du nyter synet av det blå blå Middelhavet eller det turkiskblå karibien.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

rci brandwow labadee kids canonball hero
Tilbud
Sommerkampanjer med Royal Caribbean!
Royal Caribbean tilbyr sommeren 2018 flotte kampanjer for deg som ønsker å dra på cruise til Karibien!
Fra kr. 5.635 per person
divina3
Tilbud
Last minute sale med MSC Cruises i sommer - Spar opptil 4000 pr. lugar!
I perioden 5/6 – 10/8 2018 tilbyr MSC Cruises en rabatt på opptil 4000 kr. lugar på utvalgte cruise i Middelhavet sommeren 2018!
Fra kr. 8.749 per person
roald amundsen1
Tilbud
Kampanje: Spar opptil 5000 kr. på seilinger rundt Svalbard med Hurtigruten
På en ekspedisjonsreise med Hurtigruten kan du realisere både store og små drømmer. Reis inn i ubrørt villmark, eller bare nyt følelsen av å prøve...
Fra kr. 22.595 per person