Ta med familien på en seiling med MSC Seaview sommeren 2019!

takeoff
AVREISESTED
Barcelona
destination
REISEMÅL
Barcelona
calendar2
DATO
06.07.2019-13.07.2019
Fra kr. 52 298 for 5 personer

Reis på en fantastisk cruiseferie med helt nye MSC Seaview neste sommer!

 

Inkludert i prisen er Aurea balkong for 2 voksne og 3 barn m/boblebad på lugaren. I tillegg er drikkepakke inkludert i prisen for alle i lugaren.

MSC Seaview introduseres sommeren 2018, og har blitt svært godt mottatt!
Seilingene i Middelhavet 2018 er nærmest utsolgt, så det gjelder å være raskt ute om du vil sikre deg plass ombord på dette nydelige skipet sommeren 2019 til gode priser!

SEILINGSRUTE

imgp6270

Hilde Tou

CRUISE I MIDDELHAVET I SOMMEREN 2019

 

 Cruise i Middelhavet med MSC Cruises betyr å være innen rekkevidde av det beste av kultur, strender og monumenter som i århundrer har beriket havets bredder. 

Oppdag Italia, Spania, de greske øyer og mange flere destinasjoner ombord på MSC Cruises sine skip som tilbyr den beste innkvarteringen og den beste underholdningen. 

 

Cruise med MSC - En perfekt familieferie! Barn reiser til spesialpris med MSC!
Barn på opptil 18 år, som deler lugar med sine foreldre, reiser til en enhetspris. Slik at dere kan nyte en bekymringsløs reise, og fra havet utforske de vakreste stedene i verden. 


• Alle de luksuriøse feriefritidsaktiviteter om bord er inkludert gratis i ditt cruise. Det gjelder alt fra Aqua Park, svømmebassenger og vannsklie til de beste spillkonsoller (PS3, Xbox og Wii). danner bare en del av våre klubbens fasiliteter. Slik at dine barn og tenåringer får gjøre akkurat som de vil uten en tanke. 
 
• Selv de høyteknologiske spill attraksjoner ombord som vår virtuelle verden og 4D Cinema tiltrekke seg bare en beskjeden kostnad for en spesiell opplevelse.
• MSC sørger for at dine barn alltid føler seg spesielle med helt egen velkomst fra og med Kids Corner i havneterminalen. Sikkerhetsarmbånd utstedes om bord, mens personsøkere eller DECT-telefoner (trådløse, digitale telefoner) kan leies til en beskjeden avgift så dere kan holde kontakten til enhver tid. 

• MSC kan tilby et variert programtilbud for hele familien, med aktiviteter under tilsyn, underholdning og sosiale arrangementer skreddersydd for hele fire separate aldersgrupper i egne klubber. Og de er alle gratis! 
 

Noen av høydepunktene på cruisereisen med MSC Seaview:
Barcelona


Marseille


Genova


Napoli


Valletta, Malta

Ta med familien på en seiling med MSC Seaview sommeren 2019!

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter for å utvide ferien med noen dager i Barcelona i forkant og/eller i etterkant av cruiset.

Ta kontakt med oss i Carica, så sender vi deg et uforpliktende reiseforslag som inkluderer fly, cruise og eventuelle hotellovernattinger.

OPPGRADER LUGAR:

Pris for 2 voksne og 3 barn i Aurea balkong m/boblebad på utvalgte datoer sommeren 2019:

6 juli Aurea balkong med boblebad: 52 298.-
 
13 juli Aurea balkong med boblebad: 54 098.- ///  Yacht club lugar med balkong : 63 795 .-
 
20 juli Aurea balkong med boblebad: 54 098.- ///  Yacht club lugar med balkong : 63 795 .-
 
27 juli Aurea balkong med boblebad: 55 998 .- ///  Yacht club lugar med balkong utsolgt.
 
03august Aurea balkong med boblebad: 55 998.- ///  Yacht club lugar med balkong : 65 695 .-
 
10august Aurea balkong med boblebad: 55 998.- ///  Yacht club lugar med balkong : 65 695  .-


Vi tar forbehold om endring i cruise og flypriser, samt. skrivefeil.

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

MSC Seaview

Promenadedekk hvor du alltid kan nyte solen!

MSC Seaview er det andre av to identiske skip i Seaside-generasjonen. Med sin lengde på 323 meter og vekt (BRT) på 154 000 tonn, får hun en makskapasitet på 5 429 gjester.

Inspirasjonen for MSC Seaview er hentet fra de moderne, eksklusive kompleksene med strandleiligheter som du finner i Karibien eller langs Middelhavets vakreste strender. Når du stiger om bord på skipet, får du oppleve en spesiell nærhet til havet. MSC Seaview-konstruksjonen gjør god nytte av det varme været, solen og det vakre Middelhavet. Du kan nyte livet i solen eller skyggen mens du spiser, drikker og slapper av ute på dekk, med havutsikt det knapt finnes maken til. Sannsynligvis kommer du også til å sette pris på de inspirerende fellesområdene innendørs, der hver del er utformet for å utnytte havutsikten og sollyset til det fulle. 

En av tingene som gjør MSC Seaview unik, er den imponerende 360°-promenaden, et promenadedekk som lar deg gå hele veien rundt skipet, med bare et glassrekkverk mellom deg og havet. Dette fantastiske fellesområdet fungerer som et livlig rekreasjonsområde der du kan spasere under åpen himmel, spise og drikke utendørs på en rekke barer og restauranter eller shoppe i butikkene – alt mens man nyter en spektakulær utsikt så langt som øyet kan se.


MSC Seaview kommer til å tilbringe sin første sommersesong i det vestlige Middelhavet, der MSCs ekspertise er uovertruffen. En ferie med MSC Cruises er den perfekte måten å oppdage Middelhavets mangfoldige kulturer, smaker og historiske underverker på. MSC Seaview kommer til å ha tre hjemmehavner i Middelhavet: Genova, Marseille og Barcelona. Skipet kommer også til å besøke andre populære middelhavsdestinasjoner, som Napoli, Messina og Valletta, hvor du kan velge blant et bredt utvalg aktiviteter som gir deg mulighet til å utforske regionen.

MSC Seaview er skipet som følger solen.
seaview 1

MSC Cruises

MSC Cruises er verdens største privateide rederi som ble startet i 1988 i Italia. Rederiet tilbyr et høyt service nivå, og miljøet om bord reflekterer den italienske atmosfæren bl.a. med mat som er inspirert av det sør-europeiske kjøkkenet. MSC har i dag 16 skip i flåten sin inkl nye skip som er underveis.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

silversea whisper 3
Anbefalt
Reis med Silversea på en nydelig seiling i Middelhavet ut fra Roma
Ta et cruise med Silver Whisper fra nydelige Roma, og ut i det nydelige vestlige Middelhavet. Besøk steder som Marseille, Monte Carlo, Korsika og...
Fra kr. 23.600 per person
oasis of the seas 1
Barnevennlig
Ukens beste priser på cruise i Middelhavet med Royal Caribbean
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean i Middelhavet til ukens beste priser!
Fra kr. 6.822 per person
regal princess
Tilbud
Fantastiske familiepriser med Princess Cruises!
Gode tilbud med Princess Cruises – flotte reiseruter og gode priser! 3 & 4 person betaler kun skatter & avgifter på utvalgte seilinger!
Fra kr. 6.871 per person