Ta med storfamilien til Karibien i høstferien!

takeoff
AVREISESTED
Miami
destination
REISEMÅL
Miami
calendar2
DATO
05.10.2019-12.10.2019
5 voksne + 5 barn: Fra kr. 49.990,-
Cruise for 5 voksne og 5 barn til en fantastisk pris!

Reis på en nydelig cruisereise for hele storfamilien med nye MSC Seaside i Karibien i høstferien 2019!

I Super Family Plus Cabins vil man disponere tre balkonglugarer med connecting doors; slik at man enkelt får privatliv, men også kan åpne opp for hele familien!(Bilde av Super Family Plus Cabins)

En uke sammen med storfamilien til like over 5000 kr. per person i en balkonglugar er et sjeldent kupp - Så her gjelder det å være raskt ute å samle sammen hele familien!

 

SEILINGSRUTE

Pris uke 40: 49.990 kr. for 5 voksne og 5 barn.
Pris uke 41: 51.990 kr. for 5 voksne og 5 barn.

Seilingsrute uke 40:
Dag 1: Miami, USA
Dag 2: Til sjøs
Dag 3: San Juan, Puerto Rico
Dag 4: Charlotte Amalie, USA/Virgin Islands
Dag 5: Philipsburg, St. Maarten
Dag 6: Til sjøs
Dag 7: Nassau, Bahamas
Dag 8: Miami

Seilingsrute uke 41:
IMGP6270

Hilde Tou

MSC Seaside:

 

MSC Seaside omskriver regelboken om cruise skip design ved å blande innendørs og utendørs områder for å koble deg til sjøen som aldri før. Vandre rundt hele skipet helt til dekk 8, der finner du en promenade i linje med steder hvor du kan spise, drikke, handle, svømme og sole deg. Du kan også nyte flere suverene utsikt fra de to to-dekket atrium med glassvegg og panaromaheis.

MSC Seaside tilbyr uendelig morro for hele familien, med en bowlinghall i full størrelse, restaurant dedikert til kun barn og det mest interaktive, fleretasjes vannland til sjøs med 5 forskjellige vannsklier!

Spiseopplevelsen på MSC Seaside er like variert som nydelig, med ni herlige spisesteder å velge mellom, inkludert fem sofistikerte spesial-restauranter. Familier er ypperlig tatt hensyn til og det er til og med en "kun barn" buffet. For den perfekte førmiddags-aperitiff, kvelsdrink eller morningsdrink, er det et utvalg av tyve smarte barer og lounge, hver av dem unike i dets atmosfære.


I løpet av cruise kan du blant annet besøke:


miamifloridacruisecelebritycruises600x600original

Miamisju puertorico
Puerto Rico
 

virgingorda bvi
Virgin Islands

 


st maarten landing
St. Maartens


Høstferie i Norge: 

I uke 40 har følgende fylker høstferie:
Akershus, Aust-Agder, Buskerud, Finnmark, Voss og Odda i Hordaland, Oppland, Oslo, Troms , Vest-Agder, Vestfold og Østfold.

I uke 41 har følgende fylker høstferie:
Hedmark, Hordaland (utenom Voss og Odda), Møre og Romsdal, Nordland (fri 9.–11. okt. Ikke bekreftet), Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark
og Trøndelag.

NB: Noen fylker har bare delvis fri i uke 40/41. Sjekk skoleruta i ditt fylke.

Ta med storfamilien til Karibien i høstferien!

UTVID REISEN:

Det finnes gode muligheter for å utvide reisen med noen dager ekstra i Miami før og/eller etter cruiset.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så vil vi kontakte deg med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Pris for cruise:


52 000.-  for 5 voksne og 5 barn.
(Det er naturligvis mulig å variere antall voksne og barn)

Pris med cruise, Easy Drikkepakke (med eller uten alkohol) og tips:
Fra kr. 64.450 for 5 voksne og 5 barn. 
 

Prisene inkluderer:

Alle måltider
Underholdning
Det meste av aktiviteter
Havneavgifter
 

Det som kommer i tillegg er:

Tips
Utflukter
Drikkepakke
Internett
Spesial restauranter
Transport
Fly
Forsikringer


 

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

MSC Seaside

MSC Seaside som er søsterskipet til MSC Seaview gir deg en unik opplevelse i Karibien. Seaside har et atrium som strekker seg over to dekk med god stemning ved underholdning og en fantastisk havutsikt i solnedgangen. Skipet tilbyr en av de mest innviklede vannattraksjonene til sjøs med fem forskjellige sklier som strekker seg over siden av skipet. Seaview har flere forskjellige barneklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene, her er det mange muligheter for barna med aktiviteter og spill.
 
Seaside_9
MSCCruises%20logo

MSC Cruises

MSC Cruises ble startet i Italia 1988 og er verdens største privat eide Cruiseselskap. Selskapet har 18 skip inkludert MSC Grandiosa som sjøsettes i oktober 2019.

MSC Cruises er mest kjent for å seile i middelhavet, men har en stor variasjon i reiseruter. Rederiet satser stort på barnefamilier med skip som har underholdning og aktivitetsklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene.

Med en uformell og avslappet atmosfære er MSC Cruise en perfekt cruiserederi å ta med familien. Her er det muligheter for alle. Du kan slappe av ved bassengkanten og nyte solen, konkurrere med barna i badeland eller dra på spa. På kveldstid er det en rekke underholdnings muligheter med teater, isshow, aqua show, konserter eller spise masse god mat. MSC har rom for alle, og gir deg en ferie du sent vil glemme.

MSC Cruises kjøpte sin egen øy i 2016 som heter Ocean Cay og ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. Dette er en privat øy for MSC Cruise-gjester. Øyen har seks forskjellige strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil. Her er det mange muligheter til å dra på ekstra utflukter som for eksempel vannsport eller snorkling.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Seaside_9
Tilbud
Unikt påsketilbud: Opptil 30 % rabatt på cruise & gratis WiFi
Nå få opptil 30% rabatt på et stort utvalg av cruise med MSC Cruisees, i tillegg gir Carica deg gratis WiFi om du bestiller et cruise med MSC i...
Fra kun kr. 4829 per person
Oasis_plask
Tilbud
Barn seiler gratis i Karibien med Royal Caribbean!
Seil med Royal Caribbean i Karibien til høsten! To voksne og to barn i balkonglugar til fantastiske priser!
4 personer i balkonglugar fra kun kr. 20.100,-
RCI_BRANDWOW_LABADEE_KIDS_CANONBALL_HERO
Barnevennlig
Ukens beste priser på cruise med Royal Caribbean
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean til ukens beste priser!
Fra kr. 6.035 per person