The Haven - Norwegian Cruise Line sitt luksuriøse alternativ!

Seil i det vestlige Middelhavet høsten 2018!
takeoff
AVREISESTED
Barcelona
destination
REISEMÅL
Barcelona
calendar2
DATO
23.09.2018-30.09.2018
Fra kr. 24.937 per person
Reis på en fantastisk høstseiling i Middelhavet med Norwegian Cruise Line sitt luksuriøse "The Haven" konsept!

Skjult på toppen av skipet, er The Haven den mest luksuriøse, velutstyrte og romslige innkvarteringsmuligheten til NCL.
Ikke bare vil du ha tilgang til alt skipet har å by på, du vil nyte den personlige servicen til en concierge og butler døgnet rundt. 

På toppen av det hele er det fullstendig privatliv og ro, og noen få skritt unna finner du en solterasse forbeholdt gjester på The Haven. Og fra ombordstigning til debarkering vil du ha prioritet.

I ditt eget skip innenfor et skip vil The Haven gi deg en unik opplevelse du aldri vil glemme.

 

SEILINGSRUTE

Seilingsrute:


Dag 1: Barcelona
Dag 2: Til sjøs
Dag 3: Napoli
Dag 4: Civitavecchia (Roma)
Dag 5: Livorno (Firenze/Pisa)
Dag 6: Cannes
Dag 7: Palma de Mallorca
Dag 8: Barcelona

Det finnes i tillegg en rekke andre seilingsdatoer.
Ta kontakt i dag med ønsket avreise, så vil vi finne det beste alternativet for deg.
imgp6275

May Britt Baardsen Rygh

Videopresentasjon av Norwegian Cruise Line sitt "The Haven" konsept:Noen av høydepunktene ombord:


The Haven Lounge


Slapp av med andre Haven-medlemmer, ta en cocktail i The Haven Bar, eller bare lene deg tilbake og slappe av med en bok. Haven Lounge er perfekt om du ønsker å trekke deg litt bort for å koble av med noe godt å drikke i hyggelig selskap.

The Haven Restaurant


Nyt et eksklusivt utvalg av retter i flotte "The Haven Restaurant".

The Haven Sundeck


Nyt solen, ta en dukkert i bassenget, la verden smelte bort mens du slapper av i badestampen. Uansett hvordan du planlegger å tilbringe din tid, gir dette private området deg muligheten til å koble fullstendig av.
 

Noen av turens høydepunkter:


Barcelona


Napoli


Roma/Civitavecchia


Palma de Mallorca

The Haven - Norwegian Cruise Line sitt luksuriøse alternativ!

UTVID REISEN:

Det finnes gode muligheter for å utvide ferien med noen dager i fantastiske Barcelona før og/eller i etterkant av cruiset.

Vi i Carica kan også være behjelpelige med å finne riktig hotell, fremskaffe billetter til f.eks. Barcelona sine hjemmekamper på Europas største fotballstadion; Camp Nou, eller andre aktiviteter.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Priser for seilingen den 23 september:·         Cruise Only fra kr. 24.937 per person

·         Pakke inkl fly fra kr. 27.887 per person

Forbehold om prisendringer og skrivefeil.

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Norwegian Epic

norwegian epic 1
escape bar

Norwegian Cruise Line

er blant de aller største cruiseleverandørene på markedet med 16 skip i flåten og som holding-selskap også eier av rederiene Regent Seven Seas Cruises og Oceania Cruises.

NCL opererer med begrepet "Feel Free" som fremhever fleksibilitet i forhold til å spise når du vil, hvor man vil, med hvem man vil - her gjelder ingen spesielle kleskoder, og det er som regel god plass på restaurantene ombord.

God mat, familievennligse cruiseskip, gode priser og populære seilingsruter. Fra april 2017 er også drikkepakke og tips inkludert i cruiseprisen. 

Norwegian Cruise Line har totalt 13 skip og av disse går 3 i fast rute på Hawaii.

I 2000 introduserte rederiet det som det kaller Freestyle Cruising. Dette betyr flere valgmuligheter for den reisende.: Der kan velge mellom flere restauranter, spiser med hvem dere vil og når dere vil. Den ene dagen kan dere spiser italiensk, den neste i et av skipets steakhouses, og hvorfor ikke prøve shusi? Stemningen er uansett uformell og avslappet.

Skipene har et høyt servicenivå med 1 besetningsmedlem pr lugar. De nyeste skipene er flotte og fargerike med markedets flotteste lugarer, og dere kan også velge en Garden villa. Denne er på over 300 m2 og har egen hage, svømmebasseng, boblebad, stue og 3 separate soverom med eget bad.

Skipene tar fra 1000 til 4000 passasjerer, og seiler i Middelhavet, Baltiske land, Hawaii, Karibia, Bermuda, Alaska, Sør Amerika og Panamakanalen. Rederiet satser sterkt på barnefamilier og har derfor meget gunstige priser for barn.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

splendida3
Tilbud
MSC Cruises med fantastisk 96-timers salg: Spar opptil 6300 pr. lugar!
I perioden 16/10-19/10 tilbyr MSC Cruises opptil 6300 kr. i rabatt pr. lugar på utvalgte seilinger i Karibien og Dubai. Inkludert i prisen er fly tur/retur Oslo og transfer.
Fra kr. 12.639 per person
quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i New York, sightseeing i New York, og transport. Bli med og utforsk Canadas vakre atlanterhavskyst, også kjent som Canada Maritimes. Området er kjent for unikt landskap og sjarmerende kystbyer. Vi cruiser opp den imponerende elven St. Lawrence, før vi fortsetter inn i elven Saguenay som byr på dramatiske klipper og spennende dyreliv. Vi tar deg med til skjulte skatter i et område som sjelden besøkes – det er bare å glede seg!
Fra kr. 37.350 per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Gratis fly fra Oslo på cruise langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk kysten i 2019 og få flybilletten tur/retur fra Oslo med på kjøpet! Har du ikke behov for flybillett har de også et godt tilbud for deg!
Fra kr. 6.767 per person