Transatlantisk seiling fra Genova til Santos med MSC!

takeoff
AVREISESTED
Genova
destination
REISEMÅL
Santos, Brasil
calendar2
DATO
18.11.2018-06.12.2018
Fra kr. 11.699 per person
Bli med helt nye MSC Seaview på en fantastisk transatlantisk seiling fra Genova til Brasil!

Når cruisesesongen i Middelhavet er over, drar de store skipene mot varmere strøk, og du kan bli med på turen!

MSC Seaview er et helt nytt skip, som har blitt svært godt mottatt! Fullspekket med aktivitetstilbud i flotte omgivelser, et stort utvalg av resturanter og barer, spa- og bassengområder, og spektakulære show på kveldstid; gjør at du ikke vil kjede deg et sekund i løpet av overfarten!

SEILINGSRUTE

imgp6270

Hilde Tou

Om skipet:


Transatlantisk cruise med MSC Cruises betyr å være innen rekkevidde av det beste av kultur, strender og monumenter som i århundrer har beriket havets bredder, samtidig som du får oppleve den magiske følelsen når et skip krysser Atlanterhavet.

Nyt hvordan horisonten forandrer seg fra time til time, ombord på et skip fullspekket med underholdnignstilbud for alle aldre!


• Alle de luksuriøse feriefritidsaktiviteter om bord er inkludert gratis i ditt cruise. Det gjelder alt fra Aqua Park, svømmebassenger og vannsklie til de beste spillkonsoller (PS3, Xbox og Wii). danner bare en del av våre klubbens fasiliteter. Slik at dine barn og tenåringer får gjøre akkurat som de vil uten en tanke. 
 
• Selv de høyteknologiske spill attraksjoner ombord som vår virtuelle verden og 4D Cinema tiltrekke seg bare en beskjeden kostnad for en spesiell opplevelse.
• MSC sørger for at dine barn alltid føler seg spesielle med helt egen velkomst fra og med Kids Corner i havneterminalen. Sikkerhetsarmbånd utstedes om bord, mens personsøkere eller DECT-telefoner (trådløse, digitale telefoner) kan leies til en beskjeden avgift så dere kan holde kontakten til enhver tid. 

• MSC kan tilby et variert programtilbud for hele familien, med aktiviteter under tilsyn, underholdning og sosiale arrangementer skreddersydd for hele fire separate aldersgrupper i egne klubber. Og de er alle gratis! 
 

Noen av cruisets høydepunkter:


Barcelona


Lisboa


Tenerife


Rio de Janeiro


Santos


 

Transatlantisk seiling fra Genova til Santos med MSC!

UTVID REISEN:

Det finnes gode muligheter for å kombinere dette cruiset med noen avslappende dager i Genova og/eller Santos/Rio de Janeiro.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så vil vi kontakte deg med et uforpliktende reiseforslag.
 

OPPGRADER LUGAR:

Innvendig Bella lugar fra:  23 398 for 2 personer. 11.699 per person

Vindu Fantastica fra 33 398.- for to personer. 16.699 per person

Balkong Bella fra 36 098.- for 2 personer. 18.049 per person

Aurea Balkong fra 48 698.- for 2 personer. 24.349 per person. All inclusive Drikke pakke inkludert.
 

Eksempel innvendig tilsvarer ca 616.- kroner pr dag for opphold, service og alle måltider.


Kommer i tillegg:
- Tips
 

Reisen inkluderer

MSC Seaview

Promenadedekk hvor du alltid kan nyte solen!

MSC Seaview er det andre av to identiske skip i Seaside-generasjonen. Med sin lengde på 323 meter og vekt (BRT) på 154 000 tonn, får hun en makskapasitet på 5 429 gjester.

Inspirasjonen for MSC Seaview er hentet fra de moderne, eksklusive kompleksene med strandleiligheter som du finner i Karibien eller langs Middelhavets vakreste strender. Når du stiger om bord på skipet, får du oppleve en spesiell nærhet til havet. MSC Seaview-konstruksjonen gjør god nytte av det varme været, solen og det vakre Middelhavet. Du kan nyte livet i solen eller skyggen mens du spiser, drikker og slapper av ute på dekk, med havutsikt det knapt finnes maken til. Sannsynligvis kommer du også til å sette pris på de inspirerende fellesområdene innendørs, der hver del er utformet for å utnytte havutsikten og sollyset til det fulle. 

En av tingene som gjør MSC Seaview unik, er den imponerende 360°-promenaden, et promenadedekk som lar deg gå hele veien rundt skipet, med bare et glassrekkverk mellom deg og havet. Dette fantastiske fellesområdet fungerer som et livlig rekreasjonsområde der du kan spasere under åpen himmel, spise og drikke utendørs på en rekke barer og restauranter eller shoppe i butikkene – alt mens man nyter en spektakulær utsikt så langt som øyet kan se.


MSC Seaview kommer til å tilbringe sin første sommersesong i det vestlige Middelhavet, der MSCs ekspertise er uovertruffen. En ferie med MSC Cruises er den perfekte måten å oppdage Middelhavets mangfoldige kulturer, smaker og historiske underverker på. MSC Seaview kommer til å ha tre hjemmehavner i Middelhavet: Genova, Marseille og Barcelona. Skipet kommer også til å besøke andre populære middelhavsdestinasjoner, som Napoli, Messina og Valletta, hvor du kan velge blant et bredt utvalg aktiviteter som gir deg mulighet til å utforske regionen.

MSC Seaview er skipet som følger solen.
seaview 1

MSC Cruises

MSC Cruises er verdens største privateide rederi som ble startet i 1988 i Italia. Rederiet tilbyr et høyt service nivå, og miljøet om bord reflekterer den italienske atmosfæren bl.a. med mat som er inspirert av det sør-europeiske kjøkkenet. MSC har i dag 16 skip i flåten sin inkl nye skip som er underveis.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

antarktis 3
Tilbud
Kampanje: Seil til Antarktis med Hurtigruten - Inkl. gratis fly!
Bestill din ekspedisjonsreise til Antarktis innen 30. september 2018 og få fly tur/retur Oslo med på kjøpet. Gjelder utvalgte reiser med MS Roald...
Fra kr. 48 350,– per person
iceland-2608985 1920
Tilbud
Spesialpris: Seil med Hurtigruten fra Bergen til Island inkl. fly!
Sett ut på et 11-dagers eventyr i Nordsjøen der du følger sporene til vikingene - de ekte oppdagelsesreisende. Legg ut fra kysten av Norge før man...
Fra kr. 27.976 per person
msc yacht club meraviglia
Nyhet
Nyhet: 16 netters transatlantisk seiling fra København til New York med MSC Cruises
September 2019 vil MSC Meraviglia sette kursen fra København til New York på en fantastisk seiling! Inkludert i prisen er blant annet alle...
Fra kr. 28.049 per person