Unikt påsketilbud: Opptil 30 % rabatt på cruise & gratis WiFi

takeoff
AVREISESTED
Karibien/Middelhavet
destination
REISEMÅL
Karibien/Middelhavet
calendar2
DATO
01.05.2019-31.03.2020
Fra kun kr. 4829 per person
Unikt påsketilbud: Opptil 30 % rabatt på cruise & gratis WiFi

Spar opptil 30% på ditt neste cruise med MSC Cruises!
 - Bestiller du hos Carica i løpet av april 2019, spanderer vi utvalgte WiFI pakker!


Drømmer du om en ferie som inneholder alt fra sol, bad og god mat til morsomme aktiviteter, spennende byer og nye havner hver dag?

Da har du kommet til rett sted! Med MSC Cruises sine utvalgte skip og ruter kan du nyte solferie i Middelhavet og eksotiske omgivelser i Karibia til en pris som inkluderer opptil 30 % rabatt på et stort utvalg seilinger!

Ta vare på de magiske øyeblikkene og bestill et cruise med MSC Cruises!
 

SEILINGSRUTE

MSC Cruises tilbyr i denne kampanjen en rekke ulike reiseruter i Karibien og Middelhavet, hvor utvalgte seilinger er presentert lengre nede på denne siden.

MSC Cruises tilbyr seilinger over store deler av verden, og seiler året rundt! Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et reiseforslag basert på dine ønsker og behov.

 
IMGP6270

Hilde TouSommer og høst i Middelhavet - Med helt nye skip:

 

 

Opplev det Vestlige Middelhavet med et All Inclusive cruise om bord helt nye MSC Bellissima eller skipet som sto klart i 2018; MSC Seaview! Cruiset med helpensjon og ubegrenset mengde drikkevarer i sommer, tar deg med til perler i Middelhavet, mens du nyter livet om bord!
I tillegg seiler flere av MSC Cruises sine andre flotte skip i Middelhavet, blant annet ut fra Venezia på noen svært populære seilingsruter!

Opplev sommer/høsten/vinteren 2019/2020 i Karibien:

 

 

 

MSC Cruises tilbyr en rekke ulike ruter i Karibien. Om bord på MSC Seaside er skipet i seg selv en fantastisk opplevelse med aktiviteter for alle aldre, mens man reiser til karibiske favoritter som Bahamas, St. Maartens og San Juan. MSC Armonia tar deg med til Cuba (2 dager i Havanna med to inkluderte utflukter i byen!), Mexico og Honduras! 


 

To ukers seilinger i Karibien med MSC Cruises:


 Kampanjevilkår:

Kampanjen gjelder nye bestillinger på utvalgte cruise med avreise fra følgende havner: Miami, Venezia, Barcelona, Genova, Marseille, Napoli, Roma (Civitavecchia), Palma de Mallorca, København, Kiel, Hamburg. 

Bestillingsperioden for vintercruise i Karibia er til og med 31.03.2019. Bestillingsperioden er til og med 30.04.2019, med unntak av vintercruise i Karibia. 

Med skipene: MSC Armonia, MSC Seaside, MSC Lirica, MSC Magnifica, MSC Musica, MSC Opera, MSC Sinfonia, MSC Bellissima, MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Seaview, MSC Meraviglia, MSC Orchestra, MSC Poesia, MSC Preziosa. 

Kampanjen med gratis WiFi pakker er en unik Carica rabatt som gjelder nye bookinger med MSC Cruises som bestilles i løpet av april 2019. 
Verdi opptil 700 kr.

Unikt påsketilbud: Opptil 30 % rabatt på cruise & gratis WiFi

UTVID REISEN:

Det finnes fantastiske muligheter for å utvide ferien med noen avslappende dager på hotell i forkant og/eller i etterkant av cruiset.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

Vi er selvfølgelig også behjelpelige med å finne best mulig flyreise.

OPPGRADER LUGAR:

MSC Cruises tilbyr en rekke ulike lugarkategorier ombord på sine skip.

Vi i Carica har seilt med de fleste skipene til MSC Cruises, og kan hjelpe dere å velge riktig lugarkategori tilpasset dine ønsker og behov.

 

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

MSC Seaside

MSC Seaside som er søsterskipet til MSC Seaview gir deg en unik opplevelse i Karibien. Seaside har et atrium som strekker seg over to dekk med god stemning ved underholdning og en fantastisk havutsikt i solnedgangen. Skipet tilbyr en av de mest innviklede vannattraksjonene til sjøs med fem forskjellige sklier som strekker seg over siden av skipet. Seaview har flere forskjellige barneklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene, her er det mange muligheter for barna med aktiviteter og spill.
 
Seaside_9
MSCCruises%20logo

MSC Cruises

MSC Cruises ble startet i Italia 1988 og er verdens største privat eide Cruiseselskap. Selskapet har 18 skip inkludert MSC Grandiosa som sjøsettes i oktober 2019.

MSC Cruises er mest kjent for å seile i middelhavet, men har en stor variasjon i reiseruter. Rederiet satser stort på barnefamilier med skip som har underholdning og aktivitetsklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene.

Med en uformell og avslappet atmosfære er MSC Cruise en perfekt cruiserederi å ta med familien. Her er det muligheter for alle. Du kan slappe av ved bassengkanten og nyte solen, konkurrere med barna i badeland eller dra på spa. På kveldstid er det en rekke underholdnings muligheter med teater, isshow, aqua show, konserter eller spise masse god mat. MSC har rom for alle, og gir deg en ferie du sent vil glemme.

MSC Cruises kjøpte sin egen øy i 2016 som heter Ocean Cay og ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. Dette er en privat øy for MSC Cruise-gjester. Øyen har seks forskjellige strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil. Her er det mange muligheter til å dra på ekstra utflukter som for eksempel vannsport eller snorkling.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Seaside_9
Tilbud
Unikt påsketilbud: Opptil 30 % rabatt på cruise & gratis WiFi
Nå få opptil 30% rabatt på et stort utvalg av cruise med MSC Cruisees, i tillegg gir Carica deg gratis WiFi om du bestiller et cruise med MSC i...
Fra kun kr. 4829 per person
Oasis_plask
Tilbud
Barn seiler gratis i Karibien med Royal Caribbean!
Seil med Royal Caribbean i Karibien til høsten! To voksne og to barn i balkonglugar til fantastiske priser!
4 personer i balkonglugar fra kun kr. 20.100,-
RCI_BRANDWOW_LABADEE_KIDS_CANONBALL_HERO
Barnevennlig
Ukens beste priser på cruise med Royal Caribbean
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean til ukens beste priser!
Fra kr. 6.035 per person