Verdenscruise 2019 med Queen Mary 2

takeoff
AVREISESTED
Southampton
destination
REISEMÅL
Southampton
calendar2
DATO
10.01.2019-14.04.2019
Fra NOK 131.850 pr pers
Middelhavet - Midt Østen - Asia & Fjerne Østen

Verdens-cruise østgående med Queen Mary 2
Et annerledes verdenscruise som ikke går rundt hele jorden...

Luksus...eksotisk reise over 94 døgn...midt østen...sør-øst Asia...fjerne Østen...havner du alltid vil huske...minner du aldri vil glemme.

Bestill ditt verdenscruise avreise 10. januar 2019 nå! Vi hjelper deg med planleggingen.

Inkl i verdenscruiset:
 • 94 døgn ombord på et luksuscruiseskip i 5-stjerners klassen
 • lugar etter eget ønske / ihht ledig kapasitet
 • alle måltider inkl drikke til maten
 • de fleste aktiviteter ombord
 • underholdning
 • skatter & avgifter
 • tips
 • flyreisen t/r Southampton - London*

*Alle som bestiller komplett verdenscruise innen 31.10.18 får gratis flyreise t/r Southampton/London og transport helt frem til skipet.

Kommer i tillegg:
 • utflukter
 • spa-behandlinger ombord
 • drikkepakke
 • enkelte spesialrestauranter ombord tar ekstra betalt
 • forsikringer
 • reisevaksiner
 • forhåndsvisum (rederiet ordner med visum ombord til de land som krever dette dersom man deltar på en organisert utflukt i regi av rederiet)

SEILINGSRUTE

imgp6253

Gry Wickholm

FREMDELES LEDIGE PLASSER PÅ JORDOMSEILING MED "QUEEN MARY 2" I 2019 - BESTILL NÅ!


Det er fremdeles ledige lugarer ombord på "Queen Mary 2" på 3-mnd jordomseiling med start i januar 2019. Om dette er aktuelt for deg bør du være raskt ute med å bestille plass - vi ordner med alt det praktiske for deg og gir råd om hvordan du skal planlegge hele reisen.

Vi tilbyr verdenscruise fra 90-180 dager, med forskjellige ruter og i mange prisklasser. Det er også mulig å bli med på deler av verdenscruiset dersom du ikke har anledning til å være så lenge borte, økonomien er begrenset, du har kanskje sett denne verdensdelen før men ønsker å bli med på neste... 

Verdenscruise 2019 med Queen Mary 2

UTVID REISEN:

OPPGRADER LUGAR:

Lugar-kategorier på dette verdenscruiset i 2019:

 • Innvendig lugar fra ca NOK 131.850 pr pers
 • Utvendig lugar med havutsikt fra ca NOK 158.240 pr pers
 • Balkonglugar fra ca NOK 172.450 pr pers
 • Princess Grill suite FULLT!
 • Queens Grill suite fra ca NOK 410.975 pr pers
Priser og kapasitet sjekket sist: 06.03.18

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Queen Mary 2

"Queen Mary 2" gjennomgikk en grundig renovering på forsommeren i 2016 og fremstår idag som et klassisk, luksuriøst cruiseskip med moderne, elegant interiør i alle lugar- og suitekategorier. Stilen er typisk Cunard, britisk maritim eleganse, de tradisjonelle møter det moderne men i gjennomført stil til glede for fansen og nye reisende.

Skipet er bygget som "oceanliner" og glir majestetisk gjennom alt slags vær på sin faste rute mellom Southampton og New York om sommeren og høsten. Januar - april seiler hun jorden rundt med entusiastiske passasjerer ombord.
cunard qm2 deck3
3-skip4

Cunard

Cunard - klassisk luksus i særklasse!


Cunard sin historie går helt tilbake til 1840 da Sir Samuel Cunard brukte sjøveien over Atlanteren for å levere post før fly & internett kom på banen.  Ruten består og idag er det skipet "Queen Mary 2" som seiler fast mellom Southampton og New York - en av verdens eldste trafikkruter på havet. 

Flåten består pr idag av 3 luksuriøse skip - alle tre med dronning-titler:
 • Queen Elizabeth
 • Queen Mary 2
 • Queen Victoria

Skipene har varierte seilingsruter, alle 3 seiler jorden rundt (verdenscruise) de første månedene i kalenderåret (ca 120 dager/4 mnd), så spres de til å seile i Middelhavet, Atlanteren, karibien med sør-Amerika osv. 

Cunard kjennetegnes med sine majestetiske cruiseskip som er bygget i oceanliner-stil, såkalt havkryssere. De er konstruert for å tåle røff sjø samtidig som de har en elegang innredning ombord som gjør dette til en klasse for seg i cruisesammenheng. Ombord finner du britisk eleganse på sitt beste, nostalgisk luksus, moderne fasiliteter, høy standard på det meste inkl førsteklasses måltider, personlig service, flotte lugarer og suiter - i det hele tatt en av de beste på luksus innen cruisebransjen!

Atmosfæren ombord er avslappet og uformell - de fleste vil finne seg til rette ombord på disse vakre dronningskipene. I løpet av et cruise er det som regel lagt opp til 2 formelle aftener der man kler seg opp i dress/smoking og damene i sine fineste kjoler. Kelnere i sort og hvite hansker som gjør stas på sine passasjerer med fantastisk mat og service. Etterpå er det ball og man kan feste til langt på natt til levende musikk og en magisk stemning du bare ser på film! Er ikke dette for noe for deg så finnes det andre restauranter ombord der du kan gå kledd vanlig og du har selvfølgelig tilgang til annen underholdning og fasiliteter.

Et cruise med Cunard passer best for voksne par eller for deg som har reist på cruise noen ganger og gjerne ønsker det lille ekstra.

Det ultimate cruise med Cunard er verdenscruise som går fra januar til mai hvert år. Vi kommer til å legge ut både hele verdenscruise og del-cruise som du kan bli med på. Følg med på våre nettsider!

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

bkship spirit modal 073013
10 dagers seiling i Middelhavet med NCL i april - inkl. fly tur/retur
Dra på et fantastisk cruise ut fra Roma, og til det Østlige Middelhavet med Norwegian Cruise Line i april - inkl. fly, drikkepakke og ombordkreditt!
Fra kr. 18.990 per person
svalbard nordstjernen landing
Tilbud
Kampanje: Opplev majestetiske Svalbard med Hurtigruten!
Denne reisen med MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard....
Fra kr. 10.572,– per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Opptil 20% på reiser langs norskekysten!
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. Vi legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4 957 per person