Verdenscruise 2019 med Queen Victoria

takeoff
AVREISESTED
Southampton
destination
REISEMÅL
Southampton
calendar2
DATO
10.01.2019-28.04.2019
Fra NOK 170.419 pr pers
108 dagers jordomseiling med "Queen Victoria"


Dette er det ultimate cruiset....en drøm for mange. En drøm som kan bli virkelighet. Og den er ikke uoppnåelig! Du trenger ikke være millionær eller frelst på cruise for å reise på en jordomseiling. Det dreier seg bare om å ha en drøm...et ønske om å se verden...unne seg litt ekstra - og vi er sikre på at du fortjener det! Med litt god planlegging både av deg selv og sammen med oss i Carica kan drømmen om å seile på de 7 hav og se verden bli til virkelighet.108 dagers cruiset med Cunard og luksusskipet "Queen Victoria" er bare et av flere cruisemuligheter for et verdenscruise. Det finnes flere seilingsruter - noen går gjennom Suezkanalen istedet for rundt sørspissen av Afrika, noen går gjemmom Panamakanalen - eller runder sørspissen av sør-Amerika, verdenscruisene kan deles opp i kortere eller lengre strekninger. Du kan bli med  på deler av cruiset f eks kun over Stillehavet fra San Fransisco til Sydney eller fra Singapore til Cape Town. 3 uker...3 mnd - det finnes flere valgmuligheter.Har du tid og anledning vil vi selvsagt anbefale å ta hele denne episke reisen der du få se de 4 verdenshjørner, vakker natur, møte spennende mennesker, se mange vakre solnedganger - eller soloppganger fra din balkonglugar ombord, du vil få smake masse god mat både ombord og i alle de eksotiske havnene vi besøker....du kan risikere å blir kjent med andre gjester ombord og få nye venner for livet som deler din entusiasme og glede over å reise rundt og se verden, du vil bli merket for livet for det du vil se og oppleve - gode og berikende opplevelser som vil forme deg som person og som du vil huske med glede resten av livet. Og det beste - at du kanskje får med deg et reisefølge...kona di, mannen din, din bestevenn, din mor, kjæreste, sønn eller datter....du bestemmer selv. Å ha noen å dele minnene med er verdifullt og gir større glede. Men vi har også folk som reiser alene....du bestemmer selv om du vil bli kjent med andre ombord eller kanskje får nye venner i hver havn...eller om du bare ønsker å reise bort og nyte seilasen i fred. Vi har alle våre drømmer, behov og ønsker. Cunard vil oppfylle de fleste av dem - vi i Carica vil hjelpe deg til å få dette til med alt som må planlegges. 
 • Det finnes flere lugarkategorier ombord...innvendig lugar, utvendig lugar med havutsikt, balkonglugar, suiter...i alle prisklasser. Du velger selv hva du vil ha i forhold til hva som er ledig. Du kan også bestille utflukter på forhånd - eller ombord. All mat og drikke ombord er selvfølgelig inkludert i prisen - dvs rederiet tilbyr vinpakker som du betaler ekstra for, det er nemlig en del gourmet mat ombord som smaker så mye bedre med riktig vin til! Og om man ønsker å smake på det beste skipet kan oppdrive oppsøker man et av skipets spesialrestauranter - mot et lite pristillegg får man en kulinarisk opplevelse man kan unne seg f eks et par ganger i løpet av cruiset, kanskje i forbindelse med en bursdagsfeiring eller annen markering.

  I løpet av dette verdenscruiset får du se følgende havner:

  Southampton

  Hamilton Bermuda

  Port Canaveral

  Fort Lauderdale

  Aruba

  Cartagena

  Panamakanalen (full passasje!)

  Puntarenas

  Cabo San Lucas

  San Fransisco

  Honolulu

  Kryssing av dato-linjen i Stillehavet

  Apia

  Nuku'Alofa

  Taurunga

  Auckland

  Bay of Islands

  Sydney

  Brisbane

  Airlie Beach

  Darwin

  Bali

  Phu My

  Nha Trang

  Hong Kong

  Chan May

  Singapore

  Malacca

  Colombo

  Port Victoria/Seychellene

  Mauritius

  Réunion

  Port Elizabeth

  Cape Town

  Walvis Bay

  Gran Canaria

SEILINGSRUTE

(Se oversikt lenger ned på siden!)

Verdenscruise 2019 med Queen Victoria

Ombordkreditt INKL I PRISEN!


Avhengig av lugartype får du inkl lommepenger / ombordkreditt fra USD 450 pr pers (ca NOK 3.680) å bruke som du vil ombord. 

Verdenscruise 2019 med Queen Victoria

UTVID REISEN:

Carica dekker flykostnader t/r London fra Oslo/Bergen/Stavanger/Trondheim inkl transport t/r cruiseterminal i Southampton ved bestilling av komplett verdenscruise 108 dager


 

OPPGRADER LUGAR:

Det finnes flere lugarkategorier ombord - velg den som passer best for deg!

Innvendig lugar
- rimeligste lugarkategoriUtvendig lugar med havutsiktBalkonglugarPrincess Grill suiteQueens Grill suite 

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Queen Victoria

"Queen Victoria" fikk en grundig oppussing våren 2017 og fremstår idag som enda vakrere enn før...et vakkert skip å se til, enda vakrere inni. Moderne, luksuriøst innredet samtidig har skipet beholdt sin maritime, klassiske eleganse som Cunard står for. 

Sommer og høst seiler skipet i Middelhavet, vinter og vår frakter hun eventyrlystne på jordomseiling på såkalt "verdenscruise".
cunardcruise1
3-skip4

Cunard

Cunard - klassisk luksus i særklasse!


Cunard sin historie går helt tilbake til 1840 da Sir Samuel Cunard brukte sjøveien over Atlanteren for å levere post før fly & internett kom på banen.  Ruten består og idag er det skipet "Queen Mary 2" som seiler fast mellom Southampton og New York - en av verdens eldste trafikkruter på havet. 

Flåten består pr idag av 3 luksuriøse skip - alle tre med dronning-titler:
 • Queen Elizabeth
 • Queen Mary 2
 • Queen Victoria

Skipene har varierte seilingsruter, alle 3 seiler jorden rundt (verdenscruise) de første månedene i kalenderåret (ca 120 dager/4 mnd), så spres de til å seile i Middelhavet, Atlanteren, karibien med sør-Amerika osv. 

Cunard kjennetegnes med sine majestetiske cruiseskip som er bygget i oceanliner-stil, såkalt havkryssere. De er konstruert for å tåle røff sjø samtidig som de har en elegang innredning ombord som gjør dette til en klasse for seg i cruisesammenheng. Ombord finner du britisk eleganse på sitt beste, nostalgisk luksus, moderne fasiliteter, høy standard på det meste inkl førsteklasses måltider, personlig service, flotte lugarer og suiter - i det hele tatt en av de beste på luksus innen cruisebransjen!

Atmosfæren ombord er avslappet og uformell - de fleste vil finne seg til rette ombord på disse vakre dronningskipene. I løpet av et cruise er det som regel lagt opp til 2 formelle aftener der man kler seg opp i dress/smoking og damene i sine fineste kjoler. Kelnere i sort og hvite hansker som gjør stas på sine passasjerer med fantastisk mat og service. Etterpå er det ball og man kan feste til langt på natt til levende musikk og en magisk stemning du bare ser på film! Er ikke dette for noe for deg så finnes det andre restauranter ombord der du kan gå kledd vanlig og du har selvfølgelig tilgang til annen underholdning og fasiliteter.

Et cruise med Cunard passer best for voksne par eller for deg som har reist på cruise noen ganger og gjerne ønsker det lille ekstra.

Det ultimate cruise med Cunard er verdenscruise som går fra januar til mai hvert år. Vi kommer til å legge ut både hele verdenscruise og del-cruise som du kan bli med på. Følg med på våre nettsider!

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

bkship spirit modal 073013
10 dagers seiling i Middelhavet med NCL i april - inkl. fly tur/retur
Dra på et fantastisk cruise ut fra Roma, og til det Østlige Middelhavet med Norwegian Cruise Line i april - inkl. fly, drikkepakke og ombordkreditt!
Fra kr. 18.990 per person
svalbard nordstjernen landing
Tilbud
Kampanje: Opplev majestetiske Svalbard med Hurtigruten!
Denne reisen med MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard....
Fra kr. 10.572,– per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Opptil 20% på reiser langs norskekysten!
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. Vi legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4 957 per person