Eksklusiv invitasjon til Skipsbesøk for medsponsorer i Oilers!

Vi har fått en unik mulighet til å invitere med oss en liten gjeng ombord Royal Caribbean sitt skip Explorer of the Seas, 
når det gjester Stavanger havn 7. juni. fra kl. 11.00-14.00.

Vi ønsker å benytte dette tilbudet til å invitere den/de som vanligvis pleier å arrangere teambuilding/møtevirksomhet i og for deres bedrift.
 
Cruise er en fantastisk måte å feriere på i privat sammenheng, men har dere noen gang tenkt på at det kunne vært det i møte/teambuilding sammenheng også?
Rederiet tilbyr kortere seilingsruter enn 7 dager, faktisk helt ned i 3.

 

rci explorer screeningroomrci explorer exteriorland 5rci explorer diningroom 4

Eksempel på møterom                                                                                                                                                 Hovedrestaurant

 


Det unike med å benytte seg av cruise for deres arrangement kan være at:

 • Dere bor alle garantert på samme hotell på "rom" med eget bad og hvis ønskelig balkong
 • Dere har møterom med alle fasiliteter
 • Dere er alle samlet i samme restaurant til hovedmåltidene
 • Dere kan forsyne dere av mat hele dagen og flere ganger
  • Det er ikke nødvendig å forhånds bestemme valg av meny – hvem som skal ha fisk eller kjøtt.. På cruise velger hver og en fra en fullspekket 3 retters meny hver kveld i en av skipets flotte restauranter. En kan sågar velge flere forretter, hovedretter og desserter om valget er vanskelig :)
  • Det er ikke nødvendig å plukke ut vin/drikke til maten på forhånd. Hver og en kan få velge fra menyen etter eget valg eller råd fra sin dedikerte og faste kelner.
 • ​Dere kan bade inne og/eller ute, få litt spa behandling eller sole dere litt i pausene.
 • Dere kan avholde første møtedag i Barcelona, neste morgen i en havn i Frankrike og kanskje er dere siste dag i Napoli? Dette uten at dere har skiftet hotell eller måtte fly mellom stedene.
 • Om kveldene er dere alle samlet til underholdning av Broadway karakter, enten det er show fra scene eller på is! Kanskje dere avslutter kvelden med Karaoke eller i en av de mange barene.
 • Det beste av alt? Det er nødvendigvis ikke mer kostbart enn andre "land valg", 
 • Og så enkelt for den som arrangerer!
 • 1 flybillett – 1 cruisebillett og alt annet er fikset!

 

Blir du og en kollega med for å høre mer? Vi byr på presentasjon, omvisning og ikke minst en herlig lunsj i Windjammer bufeet restaurant før avstigning.
Det kan jo være du får lyst å ta med familien på en feriereise også etterpå.. alt er lov og vi hjelper dere gjerne med begge deler. :)

I og med det er plass begrensning må vi be om rimelig rask tilbakemelding – og det innen 22. mai. Dere må også fylle ut en del opplysninger som skipet krever for å komme ombord i dette skjemaet under.

Påmelding:

Navn
Adresse
Postnr. og Poststed
Epost adresse
Telefon
Fødselsdato
Nasjonalitet
Passnummer
Utstedt den
Gyldig t.o.m.
Ønsker å delta sammen med følgende personer som sender inn separat skjema