Velkommen til familievennlige cruisedager i Stavanger 12-16 juni!

I juni måned arrangerer Carica i samarbeid med Norwegian Cruise Line og Havnelangs 2019 fantastiske cruisedager for hele familien!

- Inspirerende kundekveld med Norwegian Cruise Line 12 juni i DNB Arena!
- For første gang inviterer vi HELE familien, inkludert barn, på skipsbesøk om bord cruiseskipet Norwegian Spirit, når skipet ankommer Stavanger 16 juni!
- Tegnekonkurranse for barna!
- Velkommen til Havnelangs i Vågen i Stavanger lørdag 15 juni!stavangerncl encore go cart oversikt
 

Kundekveld info - DNB Arena onsdag 12 juni:


Kombinasjon av presentasjon en kveld, for så fysisk å være ombord ett skip rett i etterkant er rimelig unik!

Onsdag 12. juni har Carica gleden av å invitere deg med på en kundekveld i DNB Arena når vi får besøk av Norwegian Cruise Line (NCL)! 

Arrangementet varer fra kl. 18:00 - 20:00, hvor dørene åpner kl.17:30.
Av erfaring er disse kundekveldene svært populære, så vi anbefaler deg å melde deg på raskt for å være sikret plass. 

NCL er ett spennende rederi godt tilpasset barnefamilier, og har med sitt nye Free at Sea konsept og innovative nye skip, mye spennende å fortelle oss om!

Dette kommer til å bli en inspirerende kveld, med innholdsrike presentasjoner fra Carica og vår samarbeidspartner, noe å bite i, og ikke minst spennende utlodninger hvor hovedgevinsten er ett gavekort på hele 5000 kr!

 

 

Bli med i trekningen av en familie-eller par billett til vårt eksklusive skipsbesøk!


Vi har fått tildelt begrenset antall plasser, så her vil vi foreta en eksklusiv trekning av 8 heldige familier som får komme ombord med 2 voksne og 2 barn hver.
NCL er ikke bare ett rederi for familier, men også for par/single, vi trekker derfor i tillegg ut 7 voksne par over 21 år.

 

Tidspunkt: Søndag 16 juni fra kl. 09.30 – 14.30 i Stavanger havn


Skipet Norwegian Spirit, gjester Stavanger havn denne søndagen og vi inviterer for aller første gang med oss barna deres på skipsbesøk! Mens mor og far får en omvisning og god prat, koser barna seg i barneklubben, godt ivaretatt av personalet ombord. Etter omvisningen samles alle til en deilig lunsj i skipets buffet. Det gleder oss å kunne vise frem skipets fasiliteter for både store og små. Har barna det bra, har vi voksne det bra :)

For å delta i trekningen trenger du bare fylle ut og sende inn skjema du finner nederst på denne siden. NB! Ett skjema pr. pers, gjeldende for barn som voksne.
 

Annonsering av hvem som har fått plass vil bli gitt under kundekvelden.


Viktig: For å sikre at vi trekker rett tilhørende familiemedlemmer/par – er det viktig at dere skriver hvem dere ønsker å gå ombord med i påmeldingsskjemaet. 
 
GDPR: Vi er pålagt fra rederiets side å be om utfylling av fullt navn, fødselsdato og passnummer. Det er kun vinnerne av trekningen sin informasjon vi sender fra oss til dem. I tråd med gjeldende personvernregler (GDPR), blir ikke noe av påmeldingsinformasjonen lagret av oss i etterkant av gjennomført skipsbesøk.

 

Gleder oss til å motta din påmelding som gjøres via følgende linker:
 

Tegnekonkurranse for barna!


cruiseskip barn
(Gustav 6 år)

Et cruiseskip kan være så mangt når et barns herlige kreative sanser får utfolde seg!


I juni inviterer vi derfor alle barn til å være med i tegnekonkurranse hvor kunstneren bak et av bidragene vinner en Gullbillett i Kongeparken for to barn og to voksne!

 

Den eneste regelen i tegnekonkurransen er at man skal bruke sin egen fantasi på å tegne det man føler et cruiseskip er!

Bidrag kan leveres på en rekke måter:
- Per e-post: post@carica.no
- Per post: Jakob Askelandsv. 9 P.O. Box 1221 Lura
- Per direktemelding på Carica sin Facebook-side
- Leveres direkte i vår butikk i Breigata 11 i Stavanger Sentrum.


Frist for å levere tegningen er torsdag 13 juni. Vinneren trekkes fredag 14 juni, og vil få sin tegning vist på TV skjermene i vår butikk i Breigata gjennom hele helgen!

Husk å legg med kontaktinfo til en myndig kontaktperson som vi kan kontakte ved eventuell premiering.
Kontaktinformasjonen vil utelukkende kun bli benyttet til dette formål, og vil ikke bli oppbevart i etterkant av konkurransen.

Bilde av bidrag vil kunne bli publisert helt anonymt på våre Facebook-sider for å vise frem de flotte bidragene som vi mottar :)


Velkommen til Havnelangs i Vågen i Stavanger lørdag 15 juni!


Tradisjonen tro arrangeres også i år Havnelangs i Vågen; og Carica er naturligvis på plass!


Havnelangs vil foregå lørdag 15 juni i perioden 11:00 til 15:00, og om du besøker Carica sin stand, vil du kunne ta del i spennende konkurranser, få inspirerende cruiseforslag, og unike cruisetilbud!
 

Besøk oss på Stand nr. 28 (Ved Skagen Brygge Hotell) for en hyggelig cruiseprat!

 

Se video fra Havnelangs 2017: