Bli med på omvisning om bord MS Roald Amundsen!

- Verdens første ekspedisjonsskip som seiler helelektrisk på hybridteknologi.


Vi i Carica har fått en eksklusiv mulighet til å invitere våre kunder på en omvisning på Hurtigruten sin nye stolthet; MS Roald Amundsen, når skipet ankommer Ålesund for første gang søndag 30 juni fra kl. 16:00 til 17:00!


Med MS Roald Amundsen vil Hurtigruten sette en ny standard for innredning og gjesteopplevelser. Målet er å gjenskape atmosfæren fra epoken for de store oppdagelsesreisene innenfor en moderne ramme preget av kvalitet og komfort.

Skipet får store observasjonsplattformer på flere dekk slik at gjestene kommer tettest mulig på naturen og dyrelivet. Seks av ti lugarer vil få egen balkong, mens to av ti lugarer blir suiter.

MS Roald Amundsen får også tre restauranter med menyer som reflekterer råvarene og maten på reisemålene. Et eget bassengdekk inkluderer bassenger, boblebad og barer.
 

Bærekraftige og lydløse seilinger


MS «Roald Amundsen» bygges med ny og miljøvennlig hybridteknologi. Løsningene som velges vil redusere drivstofforbruket med rundt 20 prosent. For første gang blir helelektrisk seiling med passasjerskip mulig. Allerede nå i den første fasen vil den nye hybridteknologien gjøre det mulig for Hurtigruten å seile helelektrisk i 15 til 30 minutter.
 

Praktisk informasjon:

  •  For å få anledning til å komme om bord, trenger Hurtigruten av sikkerhetsmessige årsaker fullt navn som i passet, passnummer og fødelsdato. Denne informasjonen vil naturligvis ikke bli oppbevart av Carica i etterkant av arrangementet, men kun bli videreformidlet til Hurtigruten i anledning skipsbesøket.
  • Det er begrenset antall plasser. De som får tildelt plass, vil få en e-post om dette innen 25 juni. 

Meld din interesse for skipsbesøket i Ålesund 30 juni:

Navn
Bosted
Epost adresse
Telefon
Har du reist med Hurtigruten før?
Har du reist med Hurtigruten på ekspedisjonsseilinger før?
Fødselsdato
Nasjonalitet
Passnummer
Ønsker å delta sammen med følgende personer som sender inn separat skjema