Fra presentasjon til virkelighet: Velkommen til kundekveld & skipsbesøk med MSC Cruises 8 og 9 mai!Kombinasjon av presentasjon en kveld, for så fysisk å være ombord ett skip dagen etter er rimelig unik!

Onsdag 8 mai inviterer Carica & MSC Cruises deg til kundekveld i DNB Arena!
Arrangementet varer fra kl. 18:00 - 20:00, hvor dørene åpner kl. 17:30.
Sist vi avholdt en slik kundekveld måtte vi stenge påmeldingen da vi ikke hadde flere plasser ledig. Ikke la dette skje deg!

 

MSC Cruises har virkelig mye å by på for tiden, med nye flotte skip, spennende seilingsruter og ikke minst gode priser og spesial tilbud.
Dette kommer til å bli en inspirerende kveld, med innholdsrike presentasjoner fra Carica og vår samarbeidspartner, noe å bite i og ikke minst spennende gaveutlodninger hvor en blant annet KAN VINNE ETT CRUISE! :-D
 

Og ikke nok med det:

Torsdag 9 mai gjester MSC Meraviglia Stavanger havn. Her ønsker vi å invitere/prioritere dere som kommer på kundekvelden og som ikke har reist med oss ombord først. Vi har plassbegrensninger, så her må vi be om en ekstra påmelding i egen link og etter første mann til mølla prinsippet.


Skipsbesøket varer fra oppmøte kl.15:45 til avstiging 20:00 og byr både på forfriskninger, middag fra skipets buffe og selvsagt omvisning.

(ps. Skipet har satt nedre aldersgrense for deltakelse på 21 år, da det serveres alkohol under omvisningen)

Påmelding senest 30/04. Vi gleder oss til å ta deg i mot! :) 

Mvh
Carica-gjengen

Påmelding kundekveld:

Navn
Epost adresse
Telefon
Antall personer

Påmelding skipsbesøk:

Navn
Adresse
Postnr. og Poststed
Epost adresse
Telefon
Nasjonalitet
Passnummer
Utstedt den
Gyldig t.o.m.
Ønsker å delta sammen med følgende personer som sender inn separat skjema