Crystal Cruises

Crystal_Cruises_2016_%20Logo_(Horizontal)%20(2)

Crystal Cruises er et luksuscruise-rederi i 5-stjerners klassen som har flere prestisjetunge priser å skilte til, bl a ble de i 2016 kåret til verdens beste rederi og verdens beste cruiseskip av leserne av Condé Nast Traveler Magazine:awards1

Og blitt kåret til verdens beste rederi av leserne av Travel + Leisure - for begge sine 2 skip! Og det er cruisegjestene selv som har kåret vinneren - basert på egne cruiseerfaringer. 

Det skulle vel si det meste...
awards2

Rederiet Crystal Cruises har siden 2012 vært et All-Inclusive rederi med svært høy standard. Dette er et cruiseprodukt for den kresne, erfarne eller livsnytere som kun vil ha det beste. Cruise med dette rederiet passer best for voksne 40+ men barn er også velkomne ombord. Alt er inkludert ombord - all mat og drikke inkl alkohol, tips, underholdning m.m. 

De fleste lugarene er utstyrt med balkong, moderne og luksuriørt utstyrt med sengetøy i 100% egyptisk bomull, egen putemeny, myke sengetepper av mohair, eksklusive baderomsprodukter m.m.

Maten ombord holder gourmet og førsteklasses standard, f eks et måltid i The Vinage Room får du serververt fantastiske gourmet-retter, alle med viner som matcher hver rett du får servert.

e-katalog cruise 2018-2019

ekatcrystal2018-1
CrystalSymphony2
ship


Crystal Cruises har 2 cruiseskip som opererer til havs - det er Crystal Serenity (2000) og Crystal Symphony (1995) som begge er mellomstore skip,
med plass til henholdsvis 1.100 og 960 passasjerer. De henvender seg til gjester som ønsker høy standard på mat og service. Skipene seiler over hele verden.

I 2018 kommer et nytt skip - Crystal Endeavor under Crystal Yacht Cruises, dette blir et ekspedisjonssip og en megayacht med plass til 200 passasjerer. Skipet vil være utstyrt med egen u-båt (!) samt 10 zodiac båter for ilandstigning. 

Rederiet driver også med elvecruise og opererer med 5 skip - alle i luksusklassen. 

Ikke nok med det...rederiet har også eget fly, en luksuriøst innredet Boeing 777 der hele flyet er business-class og first-class. Brukes for det meste på det amerikanske markedet.