MINNEVERDIGE SPORTSOPPLEVELSER


Carica kan tilby et bredt utvalg av sportsreiser innenfor flere idretter. Om det er hockeyopplevelser i New York, OL i Sør-Korea, eller fotballkamper i Europa, har vi mulighet til å tilby dere pakkereiser med fly, hotell og kampbillett.

Kjenn på den elektrikse stemningen, ta med deg ektefelle, kjæreste, barn, venner eller dra alene. Det å få oppleve en fotballkamp på en av Europas mange store arenaer blir uansett aldri kjedelig!

Blant våre nylig arrangerte fotballreiser, dro vi til Bilbao for å se Athletic Club mot Real Madrid. Med på turen var norges største fotballekspert; Petter Veland, som bidro til å løfte fotballopplevelsen enda et par hakk opp.

Carica er stolt sponsor av norges beste hockey lag - Stavanger Oilers og følger også landslaget. Følg med når det spilles kamper i Europa - vi har som regel en tur å by på.

 

Om bestillingsprosessen

"Da Carica i tillegg tilbød seg å fikse det aller meste av kommunikasjon med Athletic Bilbao, alle forhold rundt overnatting og bestilling av flybilletter følte jeg hele tiden at jeg var i trygge hender. Enten man vil innse det eller ikke er det flere forhold å tenke seg på som rullestolbruker, og da er det godt med gode lagspillere, for å bruke fotballens "språk" på det hele."

Jørgen, Kristiansand

Underveis på fotballtur

"Da vi kom frem til Bilbao ble ting organisert slik at jeg fikk all nødvendig hjelp. Alle de syv i turfølget som ikke selv satt i rullestol, var veldig opptatt av å hjelpe oss to rullestolbrukere når det trengtes."
 Ole K, Bergen

På fotballstadion

"Opplevelsen på kampdag var enestående, og det meste jeg hadde hørt om San Manes fra min gode kompis Veland var i tråd med alt av forventinger og mer til."

Jørgen, Kristiansand
Anbefalt
Opplev fantastiske La Liga!
Bli med ned til Spania, og se noen av verdens beste fotballklubber møte hverandre i noen absolut heseblesende oppgjør!
page

Fra tidligere reiser

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Takk for at du besøker siden vår! Vi hjelper deg gjerne med din drømmereise. Fyll ut skjema - gjerne også med utfyllende tekst - og en av våre hyggelige reisekonsulenter vil ta kontakt med deg innen våre åpningstider.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om