15 netters cruise Rio de Janeiro til Barcelona - Inkl. fly, transfer og hotell!

Begrenset antall plasser
takeoff
AVREISESTED
Rio de Janeiro
destination
REISEMÅL
Barcelona
calendar2
DATO
17.03.2020-04.04.2020
Fra kr. 21.990 per person
Få ledige plasser!

Reis på en fantastisk transatlantisk seiling fra Rio de Janeiro til Barcelona!

Her får du mye for pengene om bord MSC Cruises sitt nye cruiseskip MSC Seaview!

Inkludert i prisen er fly tur/retur fra Oslo, overnatting på hotell ved Gatwich flyplass før avreise til Rio de Janeiro, to netter på hotell i Rio de Janeiro, utflukt i Rio de Janeiro opp til Sukkertoppen og Corcovado inkl. lunsj, transfer og 15 netter på cruise og forhåndsbetalt tips om bord!


Inspirasjonen for MSC Seaview er hentet fra de moderne, eksklusive kompleksene med strandleiligheter som du finner i Karibien eller langs Middelhavets vakreste strender. Når du stiger om bord på skipet, får du oppleve en spesiell nærhet til havet. MSC Seaview-konstruksjonen gjør god nytte av det varme været, solen og vakre Karibien.
 

SEILINGSRUTE

IMGP6280

Ragnhild Tone Burja

Reisen dag for dag:


17-18 mars: Oslo-Rio de Janeiro


Du flyr til Rio de Janeiro med mellomlanding i London inkl. overnatting ved Gatwick flyplass. Dagen etterpå flyr du videre til Rio de Janeiro, og sjekker inn på Grand Mercure Copacabana**** med fantastisk utsikt over den verdensberømte stranda Copacabana! 

skjermbilde 2019-09-06 kl 16 07 28


19 mars: Rio de Janeiro - Full dags utflukt til Sukkertoppen og Corcovado inkl. lunsj.


Dag to i Rio de Janeiro tar deg med på en heldags utflukt opp til Sukkertoppen, og til Corcovado hvor du vil besøke den verdensberømte Jesusstatuen som ser utover byen. Underveis vil du bli servert en god lunsj. 


rio11

20 mars: Rio de Janeiro - Ombordstigning


Etter noen flotte dager i Rio de Janeiro, blir du transportert til skipet MSC Seaview! Et fantastisk cruiseskip som du kan lese utdypende informasjon om lengre nede på siden. Om bord skipet sjekker du inn i din valgte lugar, og gjør deg klar til å seile ut fra Rio de Janeiro. 


21 mars: Buzios, Brasil


Første stopp på cruiset er kystbyen Buzios litt nord for Rio de Janeiro, i et område som omtales som et av de vakreste i Brasil. Skipet ankommer rundt kl. 07:00, og seiler ikke videre før kl. 19:00 på kvelden, så her kan du nye en lang dag på Buzios sin flotte strand, eller la deg fascinere av den brasilianske kulturen i sentrum. MSC Seaview tilbyr naturligvis en rekke ulike utflukter som du kan ta del i, blant annet en båttur langs kysten om bord en seilbåt, eller en kjøretur rundt til ulike kulturelle perler i regionen. 


22 mars: Til sjøs


Om bord på et transatlantisk cruise vil det være en rekke dager til sjøs, og det er her cruiseskipet MSC Seaview virkelig vil vise seg frem i all sin prakt. Sjøsatt i 2018 er det et nytt cruiseskip som tar deg over Atlanterhavet, og om bord kan du kose deg med et stort utvalg av aktiviteter, spisesteder og serveringssteder. På dekk 8 er det et fantastisk uteserverings område hvor du kan sitte i ro og fred mens du ser horisonten forandre seg etterhvert som man seiler over Atlanterhavet.


23 mars: Salvador, Brasil


Etter en dag til sjøs, ankommer du den siste brasilianske kystbyen på denne seilingen: Flotte Salvador, i Bahia regionen i Brasil, tilbyr en rekke ulike utfluktsmuligheter. 

salvador-4133397 1920

24 mars: Til sjøs


Nå starter seilingen over Atlanterhavet, og etter noen dager om bord, er du i ferd med å bli godt kjent med MSC Seaview, og gjerne du allerede har rukket å finne et favorittsted eller to? Utforsk skipet og dens fasiliteter, besøk SPA avdelingen, et av de mange svømmebassengene om bord, eller prøv Zip-Linen som går på tvers av skipet! En ting er sikker: Du vil nok ikke kjede deg om bord!


25 mars: Til sjøs

26 mars: Til sjøs

27 mars: Til sjøs

28 mars: Til sjøs

29 mars: Til sjøs

30 mars: Santa Cruz/Tenerife, Spania

Etter en uke til sjøs, når skipet land på Kanariøyene! Etter at man har "avklimatisert" seg med sjøbeina som man nok har etablert på seilingen over, kan man ta del i en av MSC Seaview sine utflukter, eller rusle rundt på egenhånd. 


31 mars: Til sjøs

1 april: Cadiz, Spania

Cruiset nærmer seg nå sin ankomsthavn, men før den tid vil du rekke å besøke to flotte steder i Spania. Cadiz og Malaga. Cadiz og dens mange nydelige bygninger er en perle av en kystby i Spania, og her kan man trygt anbefale en rolig sykkeltur langs promonaden, eller å bli med på en av de mange utfluktene som arrangeres. 

city-269449 1920


2 april: Malaga, Spania

Malaga er godt kjent blant en rekke nordmenn, og gjerne du har en personlig favorittrestaurant du ønsker å besøke når du kommer i land her? Om du besøker byen for første gang, vil du nok raskt forstå hvorfor så mange nordmenn har reist til denne byen i mange år!


3 april: Til sjøs

4 april: Barcelona


Ankomstdagen er her, og når skipet seiler inn i Barcelona står transporten klar til å frakte deg til flyplassen, før du flyr hjem til Oslo. Ønsker du en annen flyplass, er det naturligvis fullt mulig, men dette kan medføre en endring i prisen. 


Om skipet MSC Seaview:


Promenadedekk hvor du alltid kan nyte solen!

MSC Seaview er det andre av to identiske skip i Seaside-generasjonen. Med sin lengde på 323 meter og vekt (BRT) på 154 000 tonn, får hun en makskapasitet på 5 429 gjester.


Inspirasjonen for MSC Seaview er hentet fra de moderne, eksklusive kompleksene med strandleiligheter som du finner i Karibien eller langs Middelhavets vakreste strender. Når du stiger om bord på skipet, får du oppleve en spesiell nærhet til havet. MSC Seaview-konstruksjonen gjør god nytte av det varme været, solen og vakre Karibien. Du kan nyte livet i solen eller skyggen mens du spiser, drikker og slapper av ute på dekk, med havutsikt det knapt finnes maken til. Sannsynligvis kommer du også til å sette pris på de inspirerende fellesområdene innendørs, der hver del er utformet for å utnytte havutsikten og sollyset til det fulle. 

En av tingene som gjør MSC Seaview unik, er den imponerende 360°-promenaden, et promenadedekk som lar deg gå hele veien rundt skipet, med bare et glassrekkverk mellom deg og havet. Dette fantastiske fellesområdet fungerer som et livlig rekreasjonsområde der du kan spasere under åpen himmel, spise og drikke utendørs på en rekke barer og restauranter eller shoppe i butikkene – alt mens man nyter en spektakulær utsikt så langt som øyet kan se.

MSC Seaview er skipet som følger solen.

skjermbilde 2019-02-12 kl 08 45 30skjermbilde 2019-02-12 kl 08 44 30


Inkludert på denne turen er følgende:

 • Fly tur/retur: Oslo-Rio de Janerio / Barcelona-Oslo*
 • 15 netters cruise i valgt lugarkategori
 • To netter på firestjerners hotell i Rio de Janeiro
 • Full dags utflukt til Sukkertoppen og Corcovado inkl. lunsj
 • Transfer fra flyplass til hotell
 • Transfer fra hotell til skip
 • Transfer fra skip til flyplass
 • Tips om bord
 • Full pensjon på cruiset

*Inkludert i prisen er fly tur/retur fra Oslo.
Det finnes selvfølgelig gode muligheter for å reise fra andre byer i Norge.
​Dette hjelper vi deg selvfølgelig med, men det kan medføre en endring i pris.


Kommer i tillegg:

 
 • Eventuell drikkepakke om bord cruiset
 • Middager i Rio de Janeiro
 • Reiseforsikring
 • Eventuell SPA-behandlinger om bord
 • Eventuell Spesialrestauranter om bord

Få ledige plasser!

UTVID REISEN:

Inkludert i prisen er fly tur/retur fra Oslo.
Det finnes selvfølgelig gode muligheter for å reise fra andre byer i Norge.
Dette hjelper vi deg selvfølgelig med, men det kan medføre en endring i pris. 

Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. eventuelle skrivefeil. 

OPPGRADER LUGAR:

Priser:


Innvendig lugar: Kr. 21.990 per person
Fantastica utvendig lugar: Kr. 25.260 per person
Bella Balkong lugar: Kr. 26.150 per person
Fantastica Balkong lugar: Kr. 26.649 per person

Vi har begrenset antall plasser på denne seilingen, og det nærmer seg utsolgt, så vi anbefaler å være tidlig ute for å få sikret seg plass til denne fantastiske prisen. 
 

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

MSC Seaview

Promenadedekk hvor du alltid kan nyte solen!

MSC Seaview er det andre av to identiske skip i Seaside-generasjonen. Med sin lengde på 323 meter og vekt (BRT) på 154 000 tonn, får hun en makskapasitet på 5 429 gjester.

Inspirasjonen for MSC Seaview er hentet fra de moderne, eksklusive kompleksene med strandleiligheter som du finner i Karibien eller langs Middelhavets vakreste strender. Når du stiger om bord på skipet, får du oppleve en spesiell nærhet til havet. MSC Seaview-konstruksjonen gjør god nytte av det varme været, solen og det vakre Middelhavet. Du kan nyte livet i solen eller skyggen mens du spiser, drikker og slapper av ute på dekk, med havutsikt det knapt finnes maken til. Sannsynligvis kommer du også til å sette pris på de inspirerende fellesområdene innendørs, der hver del er utformet for å utnytte havutsikten og sollyset til det fulle. 

En av tingene som gjør MSC Seaview unik, er den imponerende 360°-promenaden, et promenadedekk som lar deg gå hele veien rundt skipet, med bare et glassrekkverk mellom deg og havet. Dette fantastiske fellesområdet fungerer som et livlig rekreasjonsområde der du kan spasere under åpen himmel, spise og drikke utendørs på en rekke barer og restauranter eller shoppe i butikkene – alt mens man nyter en spektakulær utsikt så langt som øyet kan se.


MSC Seaview kommer til å tilbringe sin første sommersesong i det vestlige Middelhavet, der MSCs ekspertise er uovertruffen. En ferie med MSC Cruises er den perfekte måten å oppdage Middelhavets mangfoldige kulturer, smaker og historiske underverker på. MSC Seaview kommer til å ha tre hjemmehavner i Middelhavet: Genova, Marseille og Barcelona. Skipet kommer også til å besøke andre populære middelhavsdestinasjoner, som Napoli, Messina og Valletta, hvor du kan velge blant et bredt utvalg aktiviteter som gir deg mulighet til å utforske regionen.

MSC Seaview er skipet som følger solen.
Seaview_1
MSCCruises%20logo

MSC Cruises

MSC Cruises ble startet i Italia 1988 og er verdens største privat eide Cruiseselskap. Selskapet har 18 skip inkludert MSC Grandiosa som sjøsettes i oktober 2019.

MSC Cruises er mest kjent for å seile i Middelhavet, men har en stor variasjon i reiseruter. Rederiet satser stort på barnefamilier med skip som har underholdning og aktivitetsklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene.

Med en uformell og avslappet atmosfære er MSC Cruises en perfekt cruiserederi å ta med familien. Her er det muligheter for alle. Du kan slappe av ved bassengkanten og nyte solen, konkurrere med barna i badeland eller dra på spa. På kveldstid er det en rekke underholdnings muligheter med teater, isshow, aqua show, konserter eller spise mye god mat. MSC har rom for alle, og gir deg en ferie du sent vil glemme.

MSC Cruises kjøpte sin egen øy i 2016 som heter Ocean Cay og ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. Dette er en privat øy for MSC Cruise-gjester. Øya har seks forskjellige strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil. Her er det mange muligheter til å dra på ekstra utflukter som for eksempel vannsport eller snorkling.


AVBESTILLINGSREGLER - i korte trekk

Opp til 60 dager før avreise kr.500,- per person
59 – 30 dager før avreise 25% av reisens pris
29 – 22 dager før avreise 40% av reisens pris
21 – 15 dager før avreise 60% av reisens pris
14 – 6 dager før avreise 80% av reisens pris
Mindre en 5 dager 100% av reisens pris

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.


 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

NCL%20Encore
Tilbud
Fantastisk 14 dagers cruise i Karibien med helt nye Norwegian Encore!
Bli med helt nye Norwegian Encore på en nydelig seiling i Karibien. Skipet har aktiviteter som blant annet Go-cart, laser tag og AquaPark.
Fra kr. 21.212 per person
Dubai1
Cruise i Dubai med nye MSC Bellissima!
Nå får man fantastiske priser på seilinger i Dubai med et av MSC Cruises nyeste skip: MSC Bellissima! - Nå med flashsale: Spar ytterligere 1800 kr....
Fra kr. 5.229 per person
NCL%20Encore%20Go%20Cart%20oversikt
Tilbud
Bli med Norwegian Encore på en fantastisk seiling i Karibien!
Bli med helt nye Norwegian Encore på en nydelig seiling i Karibien. Skipet har aktiviteter som blant annet Go-cart, lasertag og AquaPark.
Fra kr. 14.338 per person