August 2020: Bli med på gruppetur med 12 netters cruise rundt de britiske øyer!

takeoff
AVREISESTED
Southampton
destination
REISEMÅL
Southampton
calendar2
DATO
21.08.2020-04.09.2020
Fra kr. 32.500 per person
Dette cruiset er håndplukket!  På et cruise rundt de britisk øyer oppleve vi et flust av spennende og historiske destinasjoner som Belfast, Liverpool og Edinburgh og i Dublin ligger skipet over en natt slik at vi får rikelig anledning til å oppleve dens musikalske stemning. River Dance på Gaiety Theater er noe som omtales verden rundt.  «One of the most entertaining shows you will ever see”!
 

SEILINGSRUTE

Dag for dag program presenteres lengre nede på siden. 
IMGP6280

Ragnhild Tone Burja

Reisen dag for dag:

 

21. august - Avreise Norge - ankomst London

Transport til Stonehenge, et av verdens meste kjente byggverk fra Bronsealderen som ingen vet hvorfor er der. Britiske arkeologer mener at Stonehenge var siste stopp for høytstående steinaldermenns reise til dødsriket og er en del av et stort grav kompleks. Etter besøket kjører dere til Chilworth Manor for middag og overnatting. 
stonehenge england

22. august - Southampton - Dagen til fri disposisjon

Hotellet har svømmebasseng og spa. Dere kan også ta lokal bussen til Southampton. Felles middag om kvelden.
southampton-1391721 1920

23. august - Innsjekk på Norwegian Star

Starter dagen med frokost før dere får transport til Southampton cruiseterminal for innsjekk.
norwegian star 1

24. august - Til sjøs

Med en dag til sjøs for dere virkelig mulighet til å utforske det skipet har å by på. Dere har full drikkepakke, samt fem middager i spesialrestaurant.

25. august - Invergordon (Inverness), Storbritannia 

Muligheter for utflukt til Loch Ness og Glen Ord Whiskey Distillery. Flere vakre slott, Cawdor Castle og Dunrobin Castle er også vel verdt et besøk.
inverness

26. august - Newhaven (Edinburgh), Scotland 

Muligheter for en by rundtur i Edinburgh med Edinburgh Castle. Den beste måten å oppleve Edinburgh på er til fots. Vi begynner med å utforske middealderbydelen 'Old Town' og den georgianske bydelen 'New Town' som begge har status som verdensarvsteder på UNESCOS liste. Sekkepipemusikken følger oss opp Royal Mile, 'den kongelige milen' som er hovedåren i Old Town. Brosteinsgaten strekker seg fra Hollyrood Palace i øst - dronningens offisielle residens når hun er i Skottland - til Edinburgh Castle i vest. Og det er mange interessante avstikkere på veien, blant annet det skotske parlamentet.
Uisge Beath er den gæliske betegnelsen på whisky og betyr 'livets vann'. I Edinburgh har du sjansen til å prøve et rikt utvalg merker av disse edle dråpene. Mange av disse finner du ikke på vinmonopolet i Norge. Vi avslutter turen med et besøk på en god whisky bar.
edinburgh-castle-959083 1920

27. august - Kirkwall (Orkney Isles), Storbritannia 

Orknøyene består av over 70 øyer, der 12‒13 er bebodd. Innbyggerne har god plass å boltre seg på da de bare er 20 000 mennesker til sammen. Vikingene kom til Orknøyene allerede på 800-tallet, og den norrøne historien og kulturen har satt sitt preg på øyriket. Få vet at Orknøyene ble pantsatt (i form av en tønne med gull) til Skottland i forbindelse med et kongelig bryllup i 1468, men at panten aldri ble innløst. Dermed er Orknøyene (og Shetland) i teorien fortsatt norsk. Skoleelever mellom 10 og 16 år får opplæring på hardingfele. De elsker 17. mai og får juletre både fra Hordaland fylkeskommune og Grimstad by. 
Vi går på land og oppleve et sjarmerende sted og et landskap som er grønt og vakker.
orkney isles

28. august - Greenock (Glasgow), Scotland

Muligheter for frivillige tur med reiselederen til Glasgow med tog. Første stopp på turen er George Square, et historisk offentlig område midt i byen, fullt av imponerende arkitektur og statuer. Videre et stopp ved den middelalderske Glasgow-katedralen fra 1100-tallet, som er umiddelbart gjenkjennelig med det enorme spiret og de eldgamle steinbruene. På Glasgow Green kan du nyte en rolig spasertur i den salige stemningen av byens eldste park. Turen kan avsluttes med et besøk hos de mange whisky-destilleriene som finnes i området.
glasgow-2173449 1920 

29. august - Belfast, Irland

Nord-Irlands hovedstad er en fredelig liten storby med knappe 300. 000 innbyggere.  Her finnes museer, grønne parker og trivelige puber som spiller live musikk de fleste dagene i uka.   Belfast er kjent for sine politiske veggmalerier.
Vi kan utforske byen på egen hånd sammen med lokal guide. «Tour of the Troubles»er en tur hvor lokal guiden forteller om konflikten generelt og om sine egne opplevelser – Turen avsluttes med et besøk på fengslet i Crumlin Road der mange av aktørene i The Troubles har sittet.
Et besøk hos Titanic Belfast er ikke bare et museum over «Titanic», men et ni etasjers opplevelsessenter som tar deg med på rundtur på skipets forskjellige salonger og kabiner, viser livet i Belfast på 1800-tallet og hva som første til industriboomen i Belfast. Blant høydepunktene er animasjonsfilmen om selve forliset.
Belfast er hjem til Titanic Studios hvor Game of Thrones er filmet, og bare et steinkast unna ligger mange av de kjente og storslåtte stedene fra filmen.
St. Georges Market er en av Belfasts eldste attraksjoner og et av de beste markedene i Storbritannia og Irland. Det har blitt kåret til en rekke lokale og nasjonale titler og utmerkelser for sine ferske, lokale råvarer og god atmosfære. The Saturday Market har en blanding av fristende delikatesser fra hele verden, håndlaget kunsthåndverk, blomster, planter og lokal kunst. Levende musikk fra populære lokale band og soloartister sikrer også at besøkende blir underholdt på lørdager og søndager.  Vi er heldig for skipet ligger her på en lørdag.   
Det finnes også muligheter for utflukt til månelandskapet Giants Causeway , Bushmills Whiskey Distillery og The Dunluce Castle.
belfast

30. august - Liverpool, Storbritannia

Liverpool er mest kjent for The Beatles og fotball. Muligheter for tur med reiseleder for å oppleve byen. The Beatles regnes som en av de største bandene i musikkens historie, og har sitt opphav i Liverpool. På museet “Beatles Story” får man se hvordan de fire stjernene klarte å bli verdens mest suksessrike band – og ikke minst komme tett innpå album samlingene og instrumentene. Etter et dypdykk i historien anbefales en tur innom Cavern Club – The Beatles’ fødested, for en heftig konsertopplevelse! For de aller største fansene vil også Magical Mystery Tour være en uforglemmelig opplevelse. Her tas du rundt i Liverpool til alle stedene som har spilt en viktig rolle i bandets historie.
Albert Docks, Liverpools svar på Aker Brygge ble åpnet i 1846, og regnes i dag som en av byens fremste turistattraksjoner. Her ligger kunstgalleriene Tate Liverpool og The Walker, samt flere museer, barer, butikker og restauranter. Havneområdet ble inkludert på UNESCOs verdensarvliste i 2004, og er et selvskrevet “must” når man besøker Liverpool.
Besøk Liverpool FCs museum. Under arenaen finner man blant annet det berømte “This in Anfield”-skiltet, i tillegg til at man får tilgang til spillertunnelen og garderoben. På museet kan man også se filmer, bilder og historier fra Liverpools 120 år lange historie, som er fylt med troféer og gjeve titler.  FC Liverpools Anfield Stadium er også verdt et besøk.
liverpool-2538914 1920

31. august - Dublin, Irland 

I Dublin finner du hyggelige puber, deilig øl, livlig tradisjonell musikk, samt spennende kultur og historie.  Lokalbefolkningen bor og puster inn musikk i Dublin. Vi trenger ikke å gå langt for å finne en pub med levende musikk I 795 e.Kr herjet vikingene i Dublin noe vi fremdeles kan finner spor av.  The Old Stone house er en av dem og vi har allerede nå varslet at «vikinger» er i vente.
Senere på kvelden bør vi oppleve Riverdance på Gaiety Theater. Showet sees å være den mest underholdende opplevelse du noen gang kommer til å oppleve. Billetter ligger på kr 400,- pr person.  Mer informasjon vil komme.
dublin

1. september - Dublin, Irland

St Patrick's Cathedral, Denne kirken er den største i Irland, noe som er litt å skryte av i et land fullt av enorme katedraler. Ifølge religiøse legender ligger brønnen hvor St. Patrick pleide å døpe troende rundt år 450 like under der hvor denne kirken ligger i dag.
dublin-3436211 1920

2. september - Cork (Cobh), Irland

Cobh som ligger ved utløpet til elven Lee. Cobh var avreisepunktet for 2,5 millioner av de seks millioner (sultende) emigrantene som forlot Irland for å søke lykken i Amerika i perioden 1848-1850. Dette var også siste stopp for Titanic før det verdensberømte skipet la ut på sitt skjebnesvangre seilas for snart 100 år siden
Byen Cork ligger ca en halvtime fra Cobh. Muligheter for frivillige tur med reiseleder til Cork. Sammen kan vi besøke Blarney Castle and Gardens.  Stedet er mest kjent for sin stein som har tradisjonelle kraft til å gi hell og lykke med å kysse den.  For å kysse den må mann må lene seg bakover mens en holde seg i et jern rekkverk.  Vi avslutter turen med et besøk på et typisk English Market.
cork%2cblarney castle

3. september - Portland, Storbritannia 

Isle of Portland («Portlandsøya») er en tidevanns øy i Den engelske kanal. Portland Castle ligger her og ble bygget av Henry VIII for å forsvare England, og spilte også en rolle i første verdenskrig.
isle of portland

4. september - Southampton

Transport fra skipet til flyplassen i London
takeoff1
image1

REISELEDER / Darlene Kalleland

Reiseleder på denne turen er Darlene Kalleland. Hun har vært i reiselivsbransjen i mange år, og har ledet mange gruppeturer rundt om i verden. Når hun er på tur, hender det ofte at hun tar frem trekkspillet og tar en trall!

August 2020: Bli med på gruppetur med 12 netters cruise rundt de britiske øyer!

UTVID REISEN:

OPPGRADER LUGAR:

Pris fra kr: 32.500 per person

Inkludert i prisen: 

Fly
All transfer
En hotell overnatting m/middag og frokost
12 dagers cruise med Norwegian Star
Helpensjon om bort, inkludert 5 middager i spesialrestaurant
Full drikkepakke
Underholdning
Reisefølge på hele turen ved 16 eller flere påmeldte
Tips til personalet


Ikke inkludert:

Valgfrie utflukter
Reise- og avbestillingsforsikring

 

Reisen inkluderer

Norwegian Star

Norwegian%20Star_1
1%20NCL%20Go%20Kart%20pa%CC%8A%20cruise%20norwegian%20cruise%20line
NCL%20logo

Norwegian Cruise Line

er blant de aller største cruiseleverandørene på markedet med 16 skip i flåten og som holding-selskap også eier av rederiene Regent Seven Seas Cruises og Oceania Cruises.

NCL opererer med begrepet "Free at Sea" som fremhever fleksibilitet i forhold til å spise når du vil, hvor man vil, med hvem man vil - her gjelder ingen spesielle kleskoder, og det er som regel god plass på restaurantene ombord.

God mat, familievennligse cruiseskip, gode priser og populære seilingsruter. 

Norwegian Cruise Line har totalt 13 skip og av disse går 3 i fast rute på Hawaii.

I 2000 introduserte rederiet det som det kaller Freestyle Cruising. Dette betyr flere valgmuligheter for den reisende.: Der kan velge mellom flere restauranter, spiser med hvem dere vil og når dere vil. Den ene dagen kan dere spiser italiensk, den neste i et av skipets steakhouses, og hvorfor ikke prøve shusi? Stemningen er uansett uformell og avslappet.

Skipene har et høyt servicenivå med 1 besetningsmedlem pr lugar. De nyeste skipene er flotte og fargerike med markedets flotteste lugarer, og dere kan også velge en Garden villa. Denne er på over 300 m2 og har egen hage, svømmebasseng, boblebad, stue og 3 separate soverom med eget bad.

Skipene tar fra 1000 til 4000 passasjerer, og seiler i Middelhavet, Baltiske land, Hawaii, Karibia, Bermuda, Alaska, Sør Amerika og Panamakanalen. Rederiet satser sterkt på barnefamilier og har derfor meget gunstige priser for barn.


AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:


Mer enn 120 dager før avreise  tap av depositum
119- 106 dager før avreise 45% av reisens pris
105-91 dager før avreise 50% av reisens pris
90-15 dager før avreise 75% av reisens pris
14 dager før avreise 95% av reisens pris

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn*
E-mail adresse*
Antall voksne*
Antall barn og alder på barna*
Telefon*

Avreise flyplass*
Ønsket avreisetidspunkt*
Ønsket destinasjon*
Ønsket rederi*


Beskriv kort dine ønsker/behov, så vår reisekonsulent kan skreddersy et tilbud til deg: *

Andre reiser

Zuiderdam_1
Nyhet
I vikingenes fotspor: Fra København, via Norskekysten, Island, Grønland til USA!
Reis i vikingenes fotspor på en spektakulær seiling ut fra København, innom de norske fjordene, før skipet setter kursen mot Island, Grønland,...
Fra kr. 42.800,- per person
BKShip_spirit_modal_073013
Kampanje: 30% avslag! Cruise med Norwegian Spirit fra Dubai til Cape Town
Avreise 02. mars 2020 . Skipet seiler blant annet innom Port Victoria, Nosy Be, Port Louis og Pointe Des Galets!
Fra kr: 26.829,- per person
EQ_pool
Tilbud
Ukens beste priser på Celebrity Cruises
Drømmer du om å reise på cruise med Celebrity? Se en oversikt over ukens beste priser - Nå med drikkepakke inkludert!
Fra kr. 7568 per person