Ekspedisjon fra jungelen til ørkenen med Hurtigruten gjennom Andeskysten!

takeoff
AVREISESTED
San Jose
destination
REISEMÅL
Valparaìso, Chile
calendar2
DATO
15.10.2019-01.11.2019
Fra kr. 37.107 per person
Reis sørover fra frodig regnskog i Costa Rica til Bocos del Toro, hvor du får muligheten til å snorkle i krystallklart vann. Videre seiler vi inn i Panamakanalen, før vi utforsker dyrelivet på Isla de la Plata. I Peru besøker vi fantastiske severdigheter fra gamle sivilisasjoner. Når vi kommer til Lima, tar vi deg med til de mystiske Nazcalinjene. Til slutt ankommer vi fargerike Valparaíso, hvor eventyret avsluttes.
 

SEILINGSRUTE

hurtigruten andeskysten kart
Ha%CC%8Avard

Håvard Lejon Skjold

Utvalgt seiling med MS Fram:

Prist utvalgt seiling 15 oktober: 

Polar innvendig lugar fra kr 37.107 pr person
Polar utvendig lugar fra kr 44.422 pr person
Arctic superior lugar fra kr 49.933 pr person


Reiserute/dagsplan:

Dag 1
San Josè - Hovedstaden i Costa Rica

San José er en travel og moderne by. Byen har en livlig kunstscene og vakker arkitektur med inspirasjon fra Europa. Her tilbringer vi første natten, så du kan for eksempel sjekke ut noen av byens flotte museer. 

costa rica volcano-718277 1920
Dag 2
Puerto Limón - Vi går om bord

Etter frokost kjører vi deg til skipet som venter i Puerto Limón. Før vi ankommer skipet kan du bli med på en tur til kanalene i Tortuguero. Når vi kommer til Puerto Limón, går vi om bord. Denne byen ble grunnlagt i 1502 da Christopher Columbus gikk i land her på sin oppdagelsesreise. 


Dag 3
Bocas del Toro - Utrolig dyreliv

Bocas del Toro består av 9 øyer og tusenvis av holmer –  samt en rekke fargerike, karibiske hus. Det er også her vi finner Panamas første marine nasjonalpark. Bocos del Toro er i tillegg det området som har et av verdens største biologiske mangfold


Dag 4
Panamakanalen - Kanalen som knytter to hav

Vi seiler inn i den fantastiske Panamakanalen. Gled deg til en fantastisk opplevelse – her får du nemlig oppleve et stykke fantastisk ingeniørkunst; MS Fram blir løftet 26 meter opp i luften, fra ett hav til et annet.  


Dag 5
Puerti Pinã - Et hav av fisk 

Puerto Piña er en liten by ved den trange bukten Bahía Piña. I havet her finnes det både hval, delfiner, hai og fiskearten rokker. Hit kommer folk fra hele verden for å dypvannsfiske, og mange fiskerekorder har blitt satt i akkurat disse farvannene. Bli med på en fottur i jungelen, en kajakktur, eller bare slapp av på stranden og ta deg et bad. 


Dag 6 
Til sjøss - Ro ned og reflekter

Nyt en avslappende dag til sjøs. I løpet av dagen kan du også delta i interessante forelesninger.  


Dag 7
Isla de Plata - Nasjonalpark og dyreliv

Nasjonalparken Parque National Machalilla er den eneste nasjonalparken i Ecudaor som ligger ved kysten. Her yrer det av fugleliv. På Isla de la Plata finnes det nemlig blant annet blåfotsule, albatross og fregattfugler. Øya har en rekke flotte turstier, steder som passer perfekt for fuglekikking, samt fantastiske bade- og snorklesteder. 


Dag 8
Til sjøss - Få best mulig bilder

Om bord fortsetter ekspedisjonsteamet vårt med forelesninger. De vil også oppsummere reisen så langt, samt fortelle litt om de spennende stedene vi har i vente. Om bord finnes det også en ekspedisjonsfotograf som gjerne deler tips og triks til hvordan du kan ta best mulig bilder på reisen din. 


Dag 9
Salaverry - Solen og månens tempel

Den lille havnen Salaverry er startpunktet for en spennende utflukt til det gamle Chimúriket (år 700-1400 e. Kr.). Chimúfolket grunnla hovedstaden sin ved bredden av elven Moche, og kalte byen Chan Chan (sol-sol). Byen strekker seg over et område på 20 kvadratkilometer, og det ble brukt leire, småstein, halm og rotting som materiale for å bygge opp byen. Det resulterte i den største amerikanske festningen lagd av leire i før kolumbisk tid – et stykke fantastisk arkitektur som ble skrevet inn på UNESCOs verdensarvliste i 1986.


Dag 10 
Til sjøss - Frisk sjøluft

Mens vi seiler mot Lima, kan du delta i forelesninger, nyte den friske sjøluften ute på dekk, samt skipets mange fasiliteter.


Dag 11
Lima - Kulturminner og eldgammel historie

Den historiske peruanske hovedstaden ble grunnlagt av spanske konkvestadorer i 1524, med en rekke kirker, klostre og herskapshus. I dag er Limas historiske sentrum en del av verdensarven. Bli med på en av utfluktene våre til byens kunstmuseer, arkeologiske utgravninger, strender og en promenade. Smak også den helt spesielle peruanske maten, som naturlig nok er en viktig del av landets kultur.
lima


Dag 12
Puerto General San Martin - De mystiske Nazcalinjene

Fra Puerto General San Martin kan du reise til de berømte og mystiske Nazcalinjene og geoglyfene. Disse linjene ble risset inn i bakken mellom år 500 f. Kr. og 500 e. Kr. På grunn av størrelsen og antallet på disse linjene og figurene, har de forblitt en av arkeologiens største gåter. Geoglyfene er flere kilometer lange og illustrerer levende vesener, planter, fantasiskapninger og geometriske figurer. Bli med på utflukten hit for å se hvor imponerende disse linjene faktisk er. For et ordentlig overblikk kan du bli med på en flytur. 


Dag 13 - 14
Til sjøss - Ro ned

Dagene til sjøs byr på interessante forelesninger og fotokurs, men du har også tid til å roe ned. Tilbring tid ute på dekk, hvor du kan nyte den friske sjøluften og speide etter dyreliv. Bli kjent med andre gjester om bord, eller bare finn deg til rette i et rolig hjørne med utsikt over landskapet vi seiler i.


Dag 15
Antofagasta, Chile - Perlen i nord

ntofagasta er en av de eldste og vakreste byene i Nord-Chile, også kalt ”Perlen i nord”. Byen er full av kontraster, fra tørr ørken til blått hav. Bli med på en av de valgfrie utfluktene våre til La Portada Natural Monument – en fascinerende steinformasjon som ligner en hvit bue og som ligger i havet der sterke bølger velter inn mot klippene like ved. Eller, du kan velge å bli med til en liten fiskerlandsby i nærheten. Du kan også utforske de varme strendene, eller byens historiske monumenter på egen hånd. 


Dag 16 
Til sjøss - Flere forelesninger 

Vi seiler sørover mot Valparaíso, og ekspedisjonsteamet fortsetter med forelesningsprogrammet om bord.


Dag 17
Valparaíso - Vakre Valparaíso 

Ekspedisjonen avsluttes i den fargerike byen Valparaíso. Etter vi har gått av skipet kan du bruke litt tid på å utforske byen. Spaser gjennom det historiske UNESCO-listede området av byen, eller kjør en av de mange kabelbanene opp i høyden for en fantastisk panoramautsikt. 
valparaiso-299087 1920

Ekspedisjon fra jungelen til ørkenen med Hurtigruten gjennom Andeskysten!

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter for å utvide ferien med noen dager på hotell før og/eller i etterkant av cruiset. 
Vi har gode fly og hotellavtaler over hele verden.

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med et ​uforpliktende reiseforslag

OPPGRADER LUGAR:

Inkludert: 

- Ekspedisjon med Hurtigruten i valgt lugarkategori inkludert helpensjon
- Hotellovernatting i San José, frokost inkludert
- Vind- og vanntett jakke
- Ilandstigninger med småbåter og aktiviteter om bord og på land
- Profesjonelt engelsktalende ekspedisjonsteam som holder forelesninger, samt blir med på utflukter og aktiviteter
- Gratis kaffe og te

Ikke inkludert:

- Internasjonale flyreiser
- Reise- og avbestillingsforsikringer
- Bagasjeservice
- Valgfri tips


Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. Eventuelle skrivefeil.
 

Reisen inkluderer

midtnat
hurtigruten%20logo

Hurtigruten

Ekte opplevelser i unike farvann!


En ekspedisjonsreise med Hurtigruten er ikke som en vanlig cruisereise!
Ønsker du unike natur- og dyreopplevelser? Komme tett på steder hvor de største cruiseskipene ikke kommer til? Kjenne at du på slutten av ferien er blitt enda mer klokere enn du var da du reise?

Da er et ekspedisjonscruise med Hurtigruten din neste ferie!
Kunnskapsrike ekspedisjonsteam på båter som tar opp mot maks 500 passasjerer står klare til å gi deg en uforglemmelig opplevelse. Ombord et av Hurtigruten sine ekspedisjonsskip, merker man fort at stemningen er annerledes enn på et vanlig cruise.

Når høytaleranlegget går på, oppstår det automatisk en forventning man ikke får på et vanlig cruise.
"- Om du går frem på fremste dekk, vil du nå kunne se isbjørn" er en setning som gir gåsehud mens du seiler rundt Svalbard for eksempel.

På ekspedisjonsseilingene til Hurtigruten står natur, kunnskap og opplevelser i fokus - og de kunnskapsrike guidene og ekspedisjonsteamene er ikke bare med deg på land, de holder også foredrag om relevante temaer for områdene dere seiler inn til på forhånd. Alt for at du skal være best mulig forberedt på hva du kan forvente å møte.

Og ettersom det er en ekspedisjonsseiling, er ingen av havnebyene/områdene sikre på forhånd. Vær, vind og andre hendelser kan forandre programmet fra dag til dag - Men uansett vil du kunne være garantert enorme naturopplevelser på nært hold!


AVBESTILLINGSREGLER - i korte trekk

Reiser langs norskekysten
Opp til 60 dager før avreise tap av depositum
60 – 42 dager før avreise 30% av reisens pris
41 – 28 dager før avreise 60% av reisens pris
27 – 14 dager før avreise 90% av reisens pris
Mindre enn 14 dager før avreise 100% av reisens pris
Ekspedisjonsreiser
Opp til 200 dager før avreise 10% av reisens pris
200 – 151 dager før avreise 15% av reisens pris
150 – 91 dager før avreise 30% av reisens pris
90 – 46 dager før avreise 50% av reisens pris
45 – 31 dager før avreise 70% av reisens pris
30 – 16 dager før avreise 80% av reisens pris
15-2 dager før avreise 90% av reisens pris
Mindre en 2 dager før avreise 100% av reisens pris

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

NCL_ships
Tilbud
Kampanje med Norwegian Cruise Line: Spar opptil 2700 kr. per lugar!
NCL gir deg nå opptil 2700 kr. i rabatt pr. lugar ved bestilling innen 30. oktober på cruise over hele verden!
Fra kr. 7.890 per person
Adv_pool
Høstkupp
Opplev Karibien i påsken med Royal Caribbean - Inkl. fly fra Bergen
Reis på et fantastisk cruise i Karibien i påsken 2020! Inkludert i prisen er fly fra Bergen, hotellovernatting i Fort Lauderdale før cruiset, og en...
Fra kr. 16.290 per person
Adv_pool
Høstkupp
Opplev Karibien i påsken med Royal Caribbean - Inkl. fly fra Trondheim
Reis på et fantastisk cruise i Karibien i påsken 2020! Inkludert i prisen er fly fra Trondheim, hotellovernatting i Fort Lauderdale før cruiset, og...
Fra kr. 16.590 per person