Februar 2021: Bli med på gruppetur fra øst til vest gjennom Panamakanalen!

takeoff
AVREISESTED
Fort Lauderdale
destination
REISEMÅL
San Diego
calendar2
DATO
04.02.2021-23.02.2021
Fra kr. 39.500 per person

På Holland America Line fantastiske rute opplever du 17 dager med besøk på flotte steder som USA, Colombia, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala og Mexico!


Skipet seiler fra Fort Lauderdale i øst til San Diego i vest gjennom Panamakanalen, et imponerende ingeniørprosjekt.
Inkludert i prisen er blant annet fly, Cruise i 17 dager, tips til personalet, to hotell overnattinger og transfer. 

SEILINGSRUTE

Dag for dag program vil bli presentert nedenfor. 
IMGP6280

Ragnhild Tone Burja

Reisen dag for dag:

 

4. februar - avrise Norge - ankomst Fort Lauderdale


fll

5. februar - Båtutflukt "Amerikas Venezia"

Dere samles for å benytte taxibåtene på det store kanalsystemet, The Intracoastal Waterway. Det er dette systemet som har gitt byen kallenavnet «Amerikas Venezia». Guidene forteller mer enn gjerne om påkostede hus og luksusyachtene som ligger langs kanalene. Dere samles for middag på kvelden.

6. februar - Avreise til skipet MS Zaandam

zaandam
7. februar - Til sjøs
8. februar - Til sjøs

Her møtes dere før middag for et kort møte

9. Februar - Oranjestad, Aruba 

Den Orange by, Oranjestad. Byen er fargerik og sjarmerende. Nyt dagen på en av Aruba’s flotte sandstrender.  Liker du shopping, er det mange internasjonale luksusbutikker, juvelforhandlere og andre butikker. 
aruba1

10. februar - Til sjøs

11. februar - Entre Panama Kanal, Cristobal 

Panamakanalen er 82 kilometer lange kanalen og går fra Cristóbal ved Det karibiske hav til Balboa ved Stillehavskysten. Mange tusen arbeidere døde av tropesykdommer ved utbyggingen. Kanalen var eiet av USA frem til den ble overført til Panama i 1999.
Ankomst tider er fleksible da skipet er avhengige av slusetider.  Fra Cristóbal fører en 11 kilometer lang kanal til de tre Gatun-slusene hvor vi til slutt ankommer Balboa.  Skipet vil bidra med informasjon om kanalen viktighet for lokalmiljø og verdens økonomi. Landskapet langs kanalen består av frodig uberørt regnskog og et rikholdig dyre og fugleliv som kan beundres på vei gjennom kanalen.
panamakanalen xc

12. februar - Fuerte Amador, Panama 

Denne byen ligger like ved innseilingen til Panamakanalen, på vestkysten mot Stillehavet. Byen har få severdigheter men noen restauranter og shoppingsenter. Det anbefales å benytte skipets utflukter eksempelvis Panama City, eller til de nærliggende turistattraksjonene. En spennende utflukt for å oppleve jungelen i Panama er også noe å notere seg.
panamakanalen

13. februar - Til sjøs

14. februar - Puerto Caldera, Costa Rica

Her er det kort vei til flere flotte nasjonalparker. Caldera, et mekka for fugletittere, Poás Volcano mest besøkte vulkaner, Barra Honda for sine kalksteingrotter, Palo Verde’s tropiske skog eller Tapanti’s unike orkidearter.  Dersom natur opplevelser ikke frister, besøk den vakre byen San Jose.
puerto caldera

15. februar - Corinto, Nicaragua

Skipet ankommer havnebyen Corinto som ligger på en øy med broforbindelse til fastlandet. Besøk flotte Leon, byen som ble grunnlagt av spanske conquistadores i 1524.  Her finnes en vakker katedral samt ruiner fra de eldste spanske bosetninger.  Du kan delta på en av skipets utflukter eller muligens at dere dra på egen hånd ved reiseleder.
corinto%2c nicaragua

16. februar - Puerto Quetzal, Guatemala

Puerto Quetzal er Guatemalas største havneby og kan tilby flere flotte opplevelser. En tur til kolonibyen Antigua som står på Unescos verdensarvliste er et must.  Vi spaserer på brosteinsbelagte gater forbi gamle kirker og kloster til byens tog.  Her slapper dere av med men en god kopp kaffe som er et av landet viktigste eksportprodukter.
puerto quetzal%2c guatemala

17. februar - Puerto Chipas, Mexico

Havnen Puerto Chiapas ligger for seg selv og nærmeste by er Tapachula, og vulkanen Tacana kan sees i det fjerne. Her er det mulig å ta utflukt til Mayaruiner og nærliggende steder hvor man får oppleve lokale tradisjoner og komme i kontakt med lokalbefolkningen.
puerto chiapas%2c mexico

18. februar - Huatulco, Mexico 

Stedet Huatulco har over 36 vakre strender og har krystallklare vann. Regionen er hjem for mer enn 225 fuglearter, inkludert mange sjeldne og endemiske. 
huatulco%2c mexico

19. februar - Til sjøs

20. februar - Puerto Vallarta, Mexico

Frivillig tur hvor dere møttes for å spasere til gamle byen.  Byen har en fin blanding av hus med rød takstein, brosteinsbelagte gater, butikker, og markeder. Andre attraksjoner her er bydelen Gringo Gulch og den vakre Mismaloya stranden som ligger sør for Puerto Vallarta.
puerto vallarta%2c mexico

21. februar - Til sjøs
22. februar - Til sjøs 
23. februar - San Diego 

Skipet ankommer San Diego en hyggelig by med en rekke restauranter og gode shoppingmuligheter. Vi arrangerer en utflukt som avslutter på flyplassen og hjemreise til Norge
san diego%2c california%2c us
image1

REISELEDER / Darlene Kalleland

Reiseleder på denne turen er Darlene Kalleland. Hun har vært i reiselivsbransjen i mange år, og har ledet mange gruppeturer rundt om i verden. Når hun er på tur, hender det ofte at hun tar frem trekkspillet og tar en trall!

Februar 2021: Bli med på gruppetur fra øst til vest gjennom Panamakanalen!

UTVID REISEN:

OPPGRADER LUGAR:

Pris fra kr: 39.500 per person 

inkludert i prisen:

Fly
All transfer
To hotell overnattinger m/frokost før cruiset
En båt utflukt
En Utflukt i San Diego
En middag 
17 netter cruise med MS Zaandam m/helpensjon
Underholdning
Ved 16 påmeldte er reisefølge med


I tilegg

Måltider utenom cruiset
Drikke
Utlfukter som ikke er med i programmet
Tips til personalet
Reise- og avbestillingsforsikring
Visum 

Reisen inkluderer

Prinsendam_4
Logo_HAL

Holland America Line

Dette er et ærverdig og tradisjonsrikt rederi som har mer en 130 års historie. I dag har det en moderne flåte som seiler under mottoet ”The tradition of excellence”.

Rederiet er for dem som vil ha det lille ekstra, og ikke uten grunn har det fått prisen ”Best overall Cruise Value” 14 år på rad i USA av The Worlds Best Ocean & Cruise Line Society.Skipene tar fra 793 opp til 1848 gjester. Om bord får du en utrolig luksusfølelse takket være bl.a et eksklusivt interiør, teak gulv og kunst fra forskjellige deler av verden. I fellesområdene er det alltid flotte oppsatser av blomster.

I perioden 2003-2006 har rederiet brukt over 1,5 mrd kroner på å pusse opp sine skip til det som kalles ”Signature of Exellence”. Rederiet er kjent for den gode servicen og det gode kjøkkenet, det siste ikke minst på Pennacle Grill som er den mest eksklusive restauranten på skipene. Denne restauranten bør prøves under et cruise med Holland America Line.


AVBESTILLINGSREGLER - i korte trekk

90 – 64 dager før avreise tap av depositum
63 – 43 dager før avreise 50% av reisens pris
42 – 22 dager før avreise 75% av reisens pris
21 dager eller mindre 100% av reisens pris

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.
 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Getaway%20miami
Tilbud
Kampanje med Norwegian Cruiseline med opp til 20% avslag på utvalgte seilinger!
NCL feirer 20 år med Freestyle cruising, booker du utvalgte seilingen før 30 september får du opp til 20% avslag i pris!
AZA_IllesdesSaintes_034
Anbefalt
Utvalgte cruise i Sør-Amerika og Sør-Afrika med Azamara
Se utvalgte seilinger i Sør-Amerika og Sør-Afrika med fantastiske Azamara til de beste prisene som er tilgjengelig!
Fra kr. 17.277 per person
EQ_pool
Tilbud
Kampanje: Spar opptil 3000 kr. og få gratis drikkepakke med Celebrity Cruises
Spar opptil 3000 kr. og få gratis drikkepakke med Celebrity Cruises!
Fra kr. 6.995- per person