Gruppetur til Sørøst-Asia med Celebrity Millenium

takeoff
AVREISESTED
Singapore
destination
REISEMÅL
Hong Kong
calendar2
DATO
29.01.2020-16.02.2020
Fra kr. 29.900 per person

Bli med på en kjempe flott gruppetur som starter i Singapore hvor du får oppleve noe av det beste sør øst Asia har å by på. Seilingen går blant annet innom Taipei, Phu My, Nha Trang og Kagoshima.


Inkludert i priser er 14 netter på cruise, 2 hotell overnattinger i Singapore med frokost, tips til personalet, 1 sightseeing i Singapore og 1 sightseeing i Hong Kong.

SEILINGSRUTE

IMGP6280

Ragnhild Tone Burja

Reiserute:

29.januar:

Avreise fra Stavanger (andre flyplasser på forespørsel) til  Singapore m/mellomlanding.

30. 31. januar:

Ankomst neste dag i Singapore blir vi møtt på flyplassen og får transport til vårt hotell som ligger ved Singapore`s Waterfront for innsjekking. Vi har to hotell overnattinger i denne spennende byen.
I disse dagene vil vi få oppleve en flott sightseeing i denne fascinerende byen som ligger nederst på Malaysias kyst. Kikk litt dypere og du vil finne ut at denne byen er en miks av kulturer og religioner med et strøk av britisk kolonistil som gir Singapore sin identitet. Her er engelsk utbredt samtidig som Singapore har sitt eget uoffisielle språk, ”Singlish”, en blanding av engelsk, kinesisk og malaysisk.
I Singapore får du en myk overgang fra vestlig til østlig kultur. Store deler av hovedøya er by, men utenfor selve sentrum er det parker og hager, ja til og med regnskog. Det har ofte vært hevdet at Singapore er verdens reneste by.
sin3sin1
 

01. februar Singapore

Etter å ha nytt en nydelig frokost tilbringer vi formiddagen på hotellet før vi får transport til havnen og innsjekk på skipet Celebrity  Millennium.  Vi gjør oss kjent om bord og møtes til felles middag om kvelden.
millennium7millennium6
 

02.februar , Sjødag

Nyte dagen om bord på skipet, prøv ut skipets forskjellige aktiviteter. Her er noe for en hver smak.
millennium4millennium2

03. februar, Ho Chi Minh (Phu My) Vietnam 

Ho Chi Minh-byen, tidligere Saigon er Vietnams største by, med ca. 5.140 412 innbyggere i selve byen. Det som er fascinerende er at det er nesten like mange scootere og motorsykler. Dette er en utrolig spennende og moderne by. Dette ses på bl.a. byens bygninger som er en fascinerende blanding av nytt og gammelt. Her står moderne høyhus med enorme glassflater side om side med godt bevarte kolonitidsbygninger

ho-chi-minh-3039579 1920ho chi minh

04.februar, Nha Trang, Vietnam

   
Nha Trang er en by i den administrative regionen Duyen Hai Mien Trung i det midtre Vietnam. Nha Trang er kjent som Riviera i Sør-Kina-havet, Nha Trang tilbyr en seks kilometer lang kyststrekning med vakre hvite sandstrender, klart vann og et fantastisk sjøliv og blomstrende rev. Frodige fjellkjeder i hver ende, så vell som 19 uberørte øyer som bare er en kort båttur unna. Kystbyen byr på et mylder av sightseeing og rekreasjonsaktiviteter.

nha trang1nha trang
 

05. februar, Hue/Danang (Chan May) 
Da Nang ligger midt mellom stemningsfulle Hanoi og livlige Ho Chi Minh, og har skapt sitt eget rykte som en utmerket base for reisende som ønsker og utforske fascinerende severdigheter og nyte vakre strender.
danang1vietnam danang1

06, 07 februar, deilige sjødager

08,09 februar: Taipei (Keelung) Taiwan

   
Keelung ligger inneklemt mellom fjellene og kysten, og er en av Taiwans travleste og mest interessante byer. Her finner du landets eldste fiskemarked. I Keelung kan du besøke den travle havnen, der hundrevis av fiskebåter legger til kai hver dag. Du kan utforske historiske festninger og templer og prøve lokal mat på Keelungs berømte nattmarked. Byen er best kjent for Miaokou nattmarked, et tradisjonelt marked fokusert på mangfoldig gatemat.
taipei-taiwan-2115887 1920taipei-taiwan-2057818 1920
 

10.februar, deilig avslapning om bord

11.feburar: Kagoshima, Japan

   
Kagoshima er hovedstaden i det japanske prefekturet Kagoshima, sørvest på øya Kyushu. Den er blitt valgt til «den vennligste byen i Japan» Et stort, moderne akvarium er plassert ved havnen med utsikt mot vulkanen Sakurajima. Kagoshima har mange store kjøpesentre og restauranter.
sakura-jima-846461 1920hiroshima-725801 1920

12. februar: Okinawa, Japan

   
Okinawa er den største øya i den japanske øygruppen Ryukyu. Mens den nordlige delen av øya har lite bebyggelse så er den sørlige delen urbanisert.  Okinawa er omgitt av vakkert blått vann. I det krystallklare vannet er det fargerike korallrev og en bred variasjon flotte fargerike fiske arter som bor der og skaper en drømmeverden.
okinawa-2054470 1920okinawa-946861 1920
 

13.februar, deilig dag ombord

 

14.februar: Hong Kong, China  

   
Det som er mest iøynefallende ved Hong Kong er den gjennomtrengende blandingen av gammelt og nytt. Falleferdige hus står i kontrast til moderne skyskrapere og trillebårer blir skjøvet bortover gaten mot Rolls Roycer som kommer kjørende. Hong Kong er en studie i kontraster som hele tiden overrasker. Her kan man gjøre god shopping på grunn av det lave skattenivået, eller prøve noen av Hong Kongs spesialiteter innen matverdenen, f.eks. Dim Sum, nyt dagen i denne spennende byen.
hkg1hong-kong-1209806 1920
 

15.februar, Hong Kong, Kina       
                                                                                                                  

Etter en deilig frokost om bord blir vi hentet av vår sjåfør og lokale guide som skal ta oss med til flyplassen for insjekking før hjemreise. 
hong-kong-864884 1920
 

16.februar: Ankomst våre hjembyer med mange fine minner fra en flott reise i Asia.

Gruppetur til Sørøst-Asia med Celebrity Millenium

UTVID REISEN:

OPPGRADER LUGAR:

Følgende er inkludert:

Fly Stavanger - Singapore og Hong Kong - Stavanger
14 netters cruise om bord på Celebrity Millennuim
Inkludert full pensjon, underholdning, skatter og avgifter. 
Drikkepakke inkludert 
Tips til personalet
2 hotell overnattinger i Singapore med frokost
1 sightseeing i Singapore inkludert lunsj 
1 sightseeing i Hong Kong inkludert lunsj
Alle transporter nevnt i program 
Reiseleder fra Carica ved minimum 20 påmeldte


Ikke inkludert

Reiseforsikring
Utflukter under cruiset
Visum utstedt underveis på cruiset

Pris per person i andre lugarkategorier:
Betal for innvendig få utvendig fra kr: 29.900,- per person
Balkong lugar fra kr: 41.800,- per person
Enkel lugar på forespørsel

Reisen inkluderer

Celebrity Millennium

Celebrity4
Celebrity-Cruises-Logo_svg

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises består av 11 skip som seiler over hele verden. Skipene har moderne luksus med en unik kombinasjon av førsteklasses lugarer, live underholdning, eksepsjonelle kjøkken og ypperlig service. Det er opptil 12 spisesteder på hvert skip, alt fra italienske smaker i Tuscan Grille til franske spesialiteter i Murano. Skipene tar deg md til noen av de mest fascinerende destinasjoner i verden.

Hver reiserute gir deg mulighet til å besøke flere destinasjoner med spennende kultur og historie. Cruisene varierer i lengde fra 6-21 netter. Oppdag en ny form for luksus om bord på Celebrity Cruises. Alle 11 skipene inneholder alt du måtte ønske av fasiliteter og service slik at du får en uforglemmelig og komfortabel ferie.

Når du reiser med Celebrity Cruises er følgende inkludert: Alle måltider i flere av restaurantene, Show i teateret. Te og kaffe, Kino, Utvalgte soft drinks, Snacks 24 timer i døgnet, Live musikk, Room service, Nattklubb, Bibliotek, Fitness senter, Barne- og ungdomsklubber, Solarium, Løpebane, Danskekurs, Kokkekurs, Vinsmaking, Andre kurs og undervisninger, Lawn Club, Basketballbane, Svømmebasseng, Boblebad og mye mer.
 

AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

 

Avbestilling                                           Kostnad per person

14 dager eller mindre før avreise         100% av reisens grunnpris*
Mellom 15 og 41 dager før avreise       Depositum per person (NOK 2.000)*
42 dager eller mer før avreise              500 kr per person*

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.
 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn*
E-mail adresse*
Antall voksne*
Antall barn og alder på barna*
Telefon*

Avreise flyplass*
Ønsket avreisetidspunkt*
Ønsket destinasjon*
Ønsket rederi*


Beskriv kort dine ønsker/behov, så vår reisekonsulent kan skreddersy et tilbud til deg: *

Andre reiser

Zuiderdam_1
Nyhet
I vikingenes fotspor: Fra København, via Norskekysten, Island, Grønland til USA!
Reis i vikingenes fotspor på en spektakulær seiling ut fra København, innom de norske fjordene, før skipet setter kursen mot Island, Grønland,...
Fra kr. 42.800,- per person
BKShip_spirit_modal_073013
Kampanje: 30% avslag! Cruise med Norwegian Spirit fra Dubai til Cape Town
Avreise 02. mars 2020 . Skipet seiler blant annet innom Port Victoria, Nosy Be, Port Louis og Pointe Des Galets!
Fra kr: 26.829,- per person
EQ_pool
Tilbud
Ukens beste priser på Celebrity Cruises
Drømmer du om å reise på cruise med Celebrity? Se en oversikt over ukens beste priser - Nå med drikkepakke inkludert!
Fra kr. 7568 per person