Hva gjør du i sommer?

Karibisk følelse i Østersjøen! Nå inkludert drikkepakke!
takeoff
AVREISESTED
Stockholm eller København
destination
REISEMÅL
Østersjøen
calendar2
DATO
01.05.2022-24.07.2022
Fra Kr 5.880,-
Hvorfor ikke planlegge vår og sommer allerede nå. Kanskje du har lyst å oppleve vakre Voyager of the Seas som skal seile i nærområdet?

Cruiset starter enten i København eller Stockholm og er på 7 netter.

SEILINGSRUTE

Alternativ 1:
København - Til sjøs - Stockholm  med nattover - Tallinn  - Helsinki - Til sjøs - København

Alternativ 2:
Stockholm - Visby - Til sjøs - Helsinki - Riga med nattover - Tallin - Stockholm

Hva gjør du i sommer?

Om du har lyst å reise kun i Norden til våren og sommeren, kan du nye vakre Voyager of the Seas som seiler ut fra København og Stockholm i hele sommer.
Her kan du nyte livet ombord, samt at cruiserederiet inkluderer nå også drikkepakke.

Valuta for pengene, så kontakt oss for et hyggelig cruisetilbud.

Hva gjør du i sommer?

UTVID REISEN:

Opplev noen netter i København eller Stockholm og få en flott kombinasjon med storby og cruise.


OPPGRADER LUGAR: 

Vi opplever hyppigere endringer i prisene fra våre rederier for tiden, og det er ikke sikkert vi har rukket å publisere den siste versjonen i alle våre forslag. Vi skal imidlertid ha akkurat de samme prisene som rederiene selv , så la oss finne de rette priser ved kontakt.

Oppgrader cruiset til en balkonglugar eller unn deg en av de vakre suitene.

Priseksempel med avreise 1. mai 2022 fra København:

Innvendig lugar:     Kr 5.880,- pr person
Utvendig lugar:      Kr 6.465,- pr person
Balkong  lugar:       Kr 9.270,- pr person

Prisene inkluderer også drikkepakke, tips, samt alle skatter/avgifter

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Voyager of the Seas

Voyager of the Seas er det første skipet I Voyager-klassen.  Oppdag ditt nye favoritt sted med cruise til noen av verdens mest fantastiske destinasjonen om bord Voyager of the Seas. Skipet. Surf på bølgene med FlowRider, nå toppen av verden i klatreveggen utfordr en venn på en av skipets sportsbaner. Om bord er det en rekke forskjellige bassengområder hvor du kan nyte solen eller plaske i bassenget. Cruiseskipet har mange barer og restauranter å trekke seg tilbake til når kvelden kommer.


Fakta om Voyager of the Seas

311 meter lang
21 lugarkategorier
138.000 bruttotonn
1557 lugarer
3.114 gjester
15 dekk
Voyager%20of%20the%20seas_1
Allure%20of%20the%20Seas%203
RCCL%20logo

Royal Caribbean Cruiseline

Royal Caribbean International (RCI) eies av Royal Caribbean Cruises Ltd som også eier  Celebrity Cruises. Dette utgjør verdens nest største rederi, og bare RCCL har hele 26 skip i flåten hvis vi også inkluderer det aller nyeste skipet "Wonder of the Seas" som er seilingsklar mars 2022.

Royal Caribbean er godt kjent hos de fleste - cruiseskipene varierer fra mellomstore til de aller største cruiseskipene i verden. De har cruise som passer for alle - seiler på de fleste hav og tilbyr gode cruisepakker inkl fly og hotell. Carica har tilgang til alle cruise med Royal Caribbean og som agent er prisene og kampanjene selvsagt de samme som hos rederiet.

Royal Caribbean har en avslappet atmosfære ombord - her velger du selv hva du vil være med på. La barna få boltre seg i bassengene, vannskliene og i klatreveggen. Ungdommen vil også kose seg her - spillrom, basketballbane, treningssenter eller diskotek. Vi voksne liker kanskje å finne oss en solseng, slappe av med en god bok og litt musikk på øret. Nyt det blå havet til en forfriskende drink! Boblebad, SPA, kasino, utflukter i land - på egen hånd eller i gruppe. Velg mellom en rekke restauranter ombord - kos dere som par eller som familie, prøv en ny rett hver kveld! Kanskje finner du din favoritt her? Det er mye god mat å velge mellom! Om kvelden er det showtime!

Kos deg sammen med dine kjære eller bli kjent med nye mennesker. Trekk deg tilbake og slapp av på din egen balkong mens du nyter synet av det blå blå Middelhavet eller det turkiskblå karibien.
 

AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

 

Avbestilling                                           Kostnad per person

14 dager eller mindre før avreise         100% av reisens grunnpris*
Mellom 15 og 41 dager før avreise       Depositum per person (NOK 2.000)*
42 dager eller mer før avreise              500 kr per person*

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo

Andre reiser

Hva gjør du i sommer?
Hva gjør du i sommer?
Savner du et deilig cruise igjen, så kan du bli med Royal Caribbean og Voyager of the Seas i Østersjøen. Du trenger ikke å reise langt for å gå...
Fra Kr 5.880,-
Dra på cruise med Royal Caribbean sommeren 2022!
Dra på cruise med Royal Caribbean sommeren 2022!
Verden åpnes opp, og cruiseglade mennesker over hele verden kan igjen rette fokus på fantastiske seilingsruter i Middelhavet sammen med Royal...
Fra kr. 6.726 per person
Planlegg ditt neste cruise med gode kampanjer fra Royal Caribbean
Planlegg ditt neste cruise med gode kampanjer fra Royal Caribbean
Drøm deg bort om cruise, se på kampanjene til Royal Caribbean, og send oss en uforpliktende forespørsel. Vi er klar til å skreddersy din neste...
Fra kr. 4.730,- per person