Er du bekymret for Coronavirus? Bestill trygt din ferie hos oss - Vi sørger for din sikkerhet


Vi forstår godt at all medieomtale og den siste utvikling av Coronavirus smitte, gjør deg usikker på om du både skal gjennomføre din planlagte reise og/eller foreta en ny reise bestilling.
 
Vår fremste oppgave som reisebyrå er å sørge for at du får den beste ferien du og dine ønsker seg. Det innebærer også at vi holder oss oppdatert i både helseråd, samt meldinger som kommer fra våre samarbeidspartnere, være seg cruiserederi, flyselskaper, hoteller etc. og se til at dere blir ivaretatt om noe skulle oppstå før/under/etter reisen.
 
Ved hvert tilbud, følger det med gjeldende avbest. regler. Vi ser nå at våre samarbeidspartnere endrer sine avbest. regler for bestillinger og avreiser i bestemte perioder, nettopp pga. den usikre situasjonen. Grunnen til endringen er å ivareta deg på beste mulig måte. Dersom din frykt for smitte gjør at du ønsker å avbestille, vil vi og våre samarbeidspartnere prøve å begrense gebyrene så mye vi kan, samt forlenge dem på ett lavere nivå om det er lenge til avreise. Da vil alle få en sjanse til å se situasjonen ann noe lengre frem i tid.
Skulle din reise bli kansellert, vil du få fullt beløp refundert, da en reise gjennom oss er dekket av pakkereiseloven.
 
Vi er også medlem av reisegarantifondet som sikrer deg full refusjon dersom noen av våre samarbeidspartnere ikke er i stand til å stå ved sine forpliktelser, dette uavhengig av corona smitte. Det er også tilrådelig å tegne en generell reiseforsikring, så er en også der sikret bedre skulle noe oppstå før/under/etter reisen – igjen uavhengig av corona virus.
 
Dere er alltid velkomne til å ta kontakt med oss på tlf. 51 444 888, stikke innom oss eller sende oss en mail på post@carica.no
 
Hilsen,
Carica teamet