Januar 2021: Bli med på en spennende gruppetur til Miami med en ukes cruise i Karibien!

takeoff
AVREISESTED
Miami
destination
REISEMÅL
Miami
calendar2
DATO
14.01.2021-25.01.2021
Fra kr. 24.900 per person

Bli med på en spennende gruppetur til Miami med 1 ukes cruise i Karibien!


Julestria er over, roen har senket seg og vi har feiret inngangen til det nye året. Hva kan så være bedre enn å starte ett nytt år med nye opplevelser på cruise?
Bli med på en reise til eksotiske steder som Mexico, Belize og Honduras på en behagelig og trygg måte. Cruiset går med MSC’s Meraviglia ble sjøsatt i 2017 og er i seg selv en fantastisk opplevelse.

Inkludert i reisen er fly, transfer, tre overnattinger på hotell før cruise m/frokost, en utflukt til Everglades, 7 netters cruise med MSC Meraviglia, helpensjon om bord cruiset, underholdning og tips til personalet. 

SEILINGSRUTE

Dag for dag program vil bli presentert lengre nede på siden. 
IMGP6280

Ragnhild Tone Burja

Reisen dag for dag:

 

14 januar - avreise Norge - ankomst Miami 

 mia1

15 januar - Dagen til fri disposisjon  

Miami er en spennende by som har mye å by på. Her kan du dra på Miami Beach og slappe av, utforske de flotte shoppingområdene, se på historisk arkitektur eller dra til en av de vakre botaniske hagene. 
mia2

16 januar - Everglades

Dagen starter med frokost før dere drar på utflukt til Everglades. Her får du muligheten til å se eksotisk dyreliv som skilpadder, slanger, fisk, alligatorer og eksotiske fugler. I tilegg vil det bli en spennende 30 minutters båttur med luft båt dypt inn i Everglades. 
gruppetur meraviglia 1

17 januar - innskjekk på MSC Meraviglia

Dere sjekker inn på MSC Meraviglia og får god tid til å gjøre dere kjent med skipet. 
meraviglia 6

18 januar - til sjøs

Denne dagen tilbringes til havs, dette gir en kjempe fin mulighet til å utforske hva skipet har å by på. Enten du ønsker å slappe av med en spa dag, bade i bassenget, sole deg eller drive med sport så har MSC Meraviglia noe for alle. 
meraviglia 2

19 januar - Isla de Roatan, Honduras

Roatán er en øy som ligger blant Islas de la Bahía departementet i Honduras. Roatán er den største av øyene i øygruppen og er 60 km lang og mindre enn 8 km bred på det bredeste. Flotte strender og fantastiske snorklemuligheter. Spaser til West End Villige for å få en ekte smak av Roatan livet eller besøk Carambola Gardens som er en 120.000 m2 fredet regnskog hjem til orkideer, legeurter, planter og ulike fugleliv.
roatan-1358175 1920

20 januar - Belize City, Belize

Belize City er den største byen i Belize. Den har om lag 65 000 innbyggere. Byen ligger ved den karibiske kysten, og er en av landets viktigste havnebyer. Opplev den historiske mayakulturen, templer og palasser med et besøk på det arkeologiske området Xunantunich som ligger 110 km utenfor Belize City. En populær utflukt her er  "Altun Ha og den gamle Belize elva" – hvor dere kan se etter iguaner, krokodiller og aper i det naturskjønne landskapet langs Belize elva.
belize-991851 1920

21 januar - Costa Maya, Mexico

Halvøya Costa Maya er et sjarmerende reisemål på grensen til Belize. Opplev det "ekte" Costa Maya, og dra til en av de mange Maya-ruinene, med aner fra 350-tallet e.Kr. Mayan Pavillion Park er også verdt et besøk. Her er det blant mye annet et håndverkssentrum med mayakunst, gode tradisjonelle restauranter, saltvannsbasseng, amfiteater og fantastisk shopping.
costamaya1

22 januar - Til sjøs 

Denne dagen tilbringes til havs, MSC Meraviglia er veldig stort så dette er en flott mulighet utforske mer av hva skipet har å by på. Enten du ønsker å slappe av med en spa dag, bade i bassenget, sole deg eller drive med sport så har MSC Meraviglia noe for alle. 
meraviglia 2

23 januar - Ocean Cay, Bahamas

MSC's nye reisemål, Ocean Cay MSC Marine Reserve, åpnet november 2019 og blir MSC Cruises helt egne øy. Ocean Cay ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. På øyen kan du oppleve seks fantastiske strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil og fargeglade tiki-barer. Her tilbys ulike vannsportaktivitet, snorking og svømme i Ocean Cays krystallklare vann. Ta gjerne en utflukt til MSC Marine Reserves og oppleve en myldrende tropiske undervannsliv.
ocean cay1

24 januar - Ankomst Miami, avreise Norge

Da er turen kommet til en ende. Skipet ankommer Miami og det blir avreise til fly plassen. 

takeoff1

 
image1

REISELEDER / Darlene Kalleland

Reiseleder på denne turen er Darlene Kalleland. Hun har vært i reiselivsbransjen i mange år, og har ledet mange gruppeturer rundt om i verden. Når hun er på tur, hender det ofte at hun tar frem trekkspillet og tar en trall!

Januar 2021: Bli med på en spennende gruppetur til Miami med en ukes cruise i Karibien!

UTVID REISEN:

OPPGRADER LUGAR:

Pris fra kr: 24.900 per person 


Inkludert i prisen:

Fly fra Norge til Miami
All transfer
Tre overnattinger på hotell før cruiset m/frokost 
En utflukt til Everglades
7 netters cruise med MSC Meraviglia
Helpensjon om bord
Underholdning
Tips til personalet
Ved 16 påmeldte inkluderes reisefølge hjem til Norge 


I tilegg: 

Oppgadering av lugar
Esta /Visum til USA ca 14 Dollar pr person
Reiseforsikring
Valgfrie utflukter
Måltider i Miami, utenom frokost og en middag 
Spesialrestauranter 
Wifi

Reisen inkluderer

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia byr på en kombinasjon av nyeste teknologi og kjærlighet til havet, sofistikert design og fremragende komfort – en miks som vil overvelde passasjerene. MSC Meraviglia vil være i stand til å legge til i hvilken som helst cruisehavn, noe som gir deg store valgmuligheter og mange forskjellige destinasjoner å velge mellom. 

Med Meraviglias nye planløsning, kjennetegnet av store åpne områder både innen- og utendørs, blir cruiset perfekt uansett tid på året. De eksklusive MSC Yacht Club-områdene kommer til å bli flere og større. Taket på promenadedekket kommer til å bli dekket av en stor 480 kvadratmeters LED-skjerm – en digital himmel som viser vakre utsikter, forskjellige eventer, soloppganger, solnedganger eller den stjerneklare nattehimmelen. Også arealene til underholdning har blitt større: her finner du en fornøyelsespark og en vannpark, store panoramavinduer og to promenadedekk under tak.


Fakta om MSC Meraviglia

Tonnasje: 171 589
Antall Passasjerer: 5 714
Mannskap: 1 536
Antall lugarer: 2 244
MERAVIGLIA1
MSCCruises%20logo

MSC Cruises

MSC Cruises ble startet i Italia 1988 og er verdens største privat eide Cruiseselskap. Selskapet har 18 skip inkludert MSC Grandiosa som sjøsettes i oktober 2019.

MSC Cruises er mest kjent for å seile i Middelhavet, men har en stor variasjon i reiseruter. Rederiet satser stort på barnefamilier med skip som har underholdning og aktivitetsklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene.

Med en uformell og avslappet atmosfære er MSC Cruises en perfekt cruiserederi å ta med familien. Her er det muligheter for alle. Du kan slappe av ved bassengkanten og nyte solen, konkurrere med barna i badeland eller dra på spa. På kveldstid er det en rekke underholdnings muligheter med teater, isshow, aqua show, konserter eller spise mye god mat. MSC har rom for alle, og gir deg en ferie du sent vil glemme.

MSC Cruises kjøpte sin egen øy i 2016 som heter Ocean Cay og ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. Dette er en privat øy for MSC Cruise-gjester. Øya har seks forskjellige strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil. Her er det mange muligheter til å dra på ekstra utflukter som for eksempel vannsport eller snorkling.


AVBESTILLINGSREGLER - i korte trekk

Opp til 60 dager før avreise kr.500,- per person
59 – 30 dager før avreise 25% av reisens pris
29 – 22 dager før avreise 40% av reisens pris
21 – 15 dager før avreise 60% av reisens pris
14 – 6 dager før avreise 80% av reisens pris
Mindre en 5 dager 100% av reisens pris

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.


 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

NCL%20Encore
Tilbud
Fantastisk 14 dagers cruise i Karibien med helt nye Norwegian Encore!
Bli med helt nye Norwegian Encore på en nydelig seiling i Karibien. Skipet har aktiviteter som blant annet Go-cart, laser tag og AquaPark.
Fra kr. 21.212 per person
Dubai1
Cruise i Dubai med nye MSC Bellissima!
Nå får man fantastiske priser på seilinger i Dubai med et av MSC Cruises nyeste skip: MSC Bellissima! - Nå med flashsale: Spar ytterligere 1800 kr....
Fra kr. 5.229 per person
NCL%20Encore%20Go%20Cart%20oversikt
Tilbud
Bli med Norwegian Encore på en fantastisk seiling i Karibien!
Bli med helt nye Norwegian Encore på en nydelig seiling i Karibien. Skipet har aktiviteter som blant annet Go-cart, lasertag og AquaPark.
Fra kr. 14.338 per person