Kampanje med MSC Cruises: Drikkepakke og WiFi inkludert!

takeoff
AVREISESTED
Middelhavet/Karibien/Dubai
destination
REISEMÅL
Middelhavet/Karibien/Dubai
calendar2
DATO
04.11.2019-11.04.2020

En ferie med ekstra av alt – Unn deg det lille ekstra i vinter!

Bestill et cruise i dag og få Easy drikkepakke og Premium internettpakke inkludert i reisen. Helpensjon er alltid inkludert i cruiseprisen – både buffeen som er åpen 20 timer av døgnet, og hovedrestaurantene. Rett og slett en ferie med ekstra av alt!Legg kulden og hverdagen bak deg i vinter, og kom tilbake med fulladede batterier og ny energi. Sjekk ut flere drømmedestinasjoner i det solfylte Karibia, Middelhavet eller Dubai og skap mange minner sammen med dem du er aller mest glad i. Kampanjen gjelder også familielugarer!


Kampanjen gjelder nye bestillinger på utvalgte cruise med avreise fra følgende havner: Miami, New York, Fort-de-France, Barcelona, Genova, Roma (Civitavecchia), Dubai 
Bestillingsperioden er til og med 20.10.2019
   
Med skipene: MSC Divina, MSC Preziosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Opera, MSC Bellissima, MSC Grandiosa   

Gjelder ikke MSC Yacht Club.  

SEILINGSRUTE

Se utvalgte seilinger presentert lengre nede.
Ta kontakt med oss i dag for full oversikt over seilinger på dine ønskede avreisedatoer. 
IMGP6270

Hilde Tou

Utvalgte seilinger med drikkepakke & WiFi inkludert:

 


Karibien:- 14 netters seiling!


11 netters seilinger i Middelhavet:
Dubai:

- 11 netters seiling:
Vi tar forbehold om pris- og kapasitets endringer, samt. eventuelle skrivefeil. 

Kampanje med MSC Cruises: Drikkepakke og WiFi inkludert!

UTVID REISEN:

Det er gode muligheter for å utvide ferien med noen dager på hotell før og/eller i etterkant av cruiset. Vi har gode hotellavtaler over hele verden, og hjelper deg gjerne med å sette sammen en pakke med fly, hotell og cruise - Uten ekstra kostnad.

Send oss en uforpliktende forespørsel, så tar vi kontakt med et reiseforslag basert på dine ønsker og behov. 

OPPGRADER LUGAR:

MSC Cruises tilbyr et stort utvalg av lugarkategorier. 
Vi i Carica har seilt med de fleste av skipene, og kan hjelpe deg å velge riktig lugar ut i fra dine ønsker og behov. 

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

MSC Seaside

MSC Seaside som er søsterskipet til MSC Seaview gir deg en unik opplevelse i Karibien. Seaside har et atrium som strekker seg over to dekk med god stemning ved underholdning og en fantastisk havutsikt i solnedgangen. Skipet tilbyr en av de mest innviklede vannattraksjonene til sjøs med fem forskjellige sklier som strekker seg over siden av skipet. Seaview har flere forskjellige barneklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene, her er det mange muligheter for barna med aktiviteter og spill.


Fakta om MSC Seaside

Tonnasje: 154 000
Antall passasjerer: 5 179
Mannskap: 1 413
Antall lugarer: 3 067
Seaside_9
MSCCruises%20logo

MSC Cruises

MSC Cruises ble startet i Italia 1988 og er verdens største privat eide Cruiseselskap. Selskapet har 18 skip inkludert MSC Grandiosa som sjøsettes i oktober 2019.

MSC Cruises er mest kjent for å seile i Middelhavet, men har en stor variasjon i reiseruter. Rederiet satser stort på barnefamilier med skip som har underholdning og aktivitetsklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene.

Med en uformell og avslappet atmosfære er MSC Cruises en perfekt cruiserederi å ta med familien. Her er det muligheter for alle. Du kan slappe av ved bassengkanten og nyte solen, konkurrere med barna i badeland eller dra på spa. På kveldstid er det en rekke underholdnings muligheter med teater, isshow, aqua show, konserter eller spise mye god mat. MSC har rom for alle, og gir deg en ferie du sent vil glemme.

MSC Cruises kjøpte sin egen øy i 2016 som heter Ocean Cay og ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. Dette er en privat øy for MSC Cruise-gjester. Øya har seks forskjellige strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil. Her er det mange muligheter til å dra på ekstra utflukter som for eksempel vannsport eller snorkling.


AVBESTILLINGSREGLER - i korte trekk

Opp til 60 dager før avreise kr.500,- per person
59 – 30 dager før avreise 25% av reisens pris
29 – 22 dager før avreise 40% av reisens pris
21 – 15 dager før avreise 60% av reisens pris
14 – 6 dager før avreise 80% av reisens pris
Mindre en 5 dager 100% av reisens pris

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.


 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Adv_pool
Høstkupp
Opplev Karibien i påsken med Royal Caribbean - Inkl. fly fra Bergen
Reis på et fantastisk cruise i Karibien i påsken 2020! Inkludert i prisen er fly fra Bergen, hotellovernatting i Fort Lauderdale før cruiset, og en...
Fra kr. 16.290 per person
Adv_pool
Høstkupp
Opplev Karibien i påsken med Royal Caribbean - Inkl. fly fra Trondheim
Reis på et fantastisk cruise i Karibien i påsken 2020! Inkludert i prisen er fly fra Trondheim, hotellovernatting i Fort Lauderdale før cruiset, og...
Fra kr. 16.590 per person
Adv_skip
Tilbud
Siste liten priser på cruise med Royal Caribbean!
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean i Karibien til høsten og vinteren!
Fra kr. 9.670 for to personer