Kampanje: Opplev verdens største cruiseskip i Karibien høsten 2019!

- Spar 30%!
takeoff
AVREISESTED
Miami/Port Canaveral/Fort Lauderdale
destination
REISEMÅL
Miami/Port Canaveral/Fort Lauderdale
calendar2
DATO
01.09.2019-29.12.2019
Fra kr. 5.996 per person
Fantastiske priser på cruise med verdens største cruiseskip - Spar 30 %!

Drømmer du om å oppleve de nydelige strendene i Karibien, mens du nyter livet om bord et av verdens mest spektakulære cruiseskip?


Da er Royal Caribbean sine prisbelønte Oasis Class-skipene Allure, Harmony, Oasis og Symphony of the Seas noe for deg!


Nå sparer du 30% på cruise i Karibien!
I tillegg er det et fantastisk kampanjetilbud på seilinger med Allure of the Seas!
- 3+4 person betaler kun skatter og avgifter på seilinger med Allure of the Seas!

Med så mye å oppdage for alle om bord, finnes det ikke en ferie i verden som tilbyr liknende eventyr hver eneste dag og hver eneste natt. Fra Broadway-musikaler som Hairspray og den høyeste sklien til sjøs, Ultimate Abyss til rolige behandlinger i Vitality Spa.

Oasis-klassen har noe å se og gjøre for alle!

SEILINGSRUTE

Se presentasjon av seilingsrutene og de beste prisene til de fire Oasis-skipene i Karibien høsten 2019, lengre nede på siden.
IMGP6253

Gry Wickholm

Opplev skipsklassen Oasis - Verdens største cruiseskip!

 

 

Alle skipene har ukentlige seilinger i Karibien høsten 2019. Her kan du se utvalgte seilinger til de beste prisene.


Ønsker du å reise på en annen dato? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag på ditt ønskede avreisetidspunkt.
Vi er naturligvis behjelpelige å finne riktig flyavgang, samt. eventuelt hotell ved hjelp av våre gode fly- og hotellavtaler.
 

Symphony of the Seas:


img 9204

Verdens største cruiseskip Symphony of the Seas er Royal Caribbeans nyeste stolthet, og det er ikke uten grunn! Her er alt det beste fra søsterskipene – i tillegg til et hav av opplevelser og nyheter du bare finner ombord på dette skipet: Broadway-musikalen Hairspray, godteriparadiset Sugar Beach, vår nye meksikanske restaurant El Loco Fresh, LaserTag i Studio B, sportsbaren Playmakers og fiskerestauranten Hooked for å nevne noe. Her får både gammel og ung en ferie de sent vil glemme.


Oasis of the Seas:


skjermbilde 2018-03-02 kl  14 32 04
Oasis of the Seas® er det første skipet i Oasis-klassen og ett av verdens største cruiseskip. Skipet startet sine seilinger i desember 2009 og er verdens største cruiseskip. Skipet byr på syv bydeler med i alt syv temaområder som har fasiliteter og aktiviteter du aldri har sett på de syv hav. Noen av våre nyheter er Central Park®, Boardwalk®, Aquatheater og den første karusellen som finnes til havs!


Harmony of the Seas:


flowrider

Harmony of the Seas er verdens nest største cruiseskip, kun søsterskipet Symphony of the Seas er større! Skipet har bl.a. syv forskjellige skipsområder som byr på spektakulære fasiliteter, eventyr og spenning. Vi kan nevne aktiviteter som rutsjebanen Ultimate Abyss som går ned hele 10 dekk, klatrevegg, surfesimulator, ZipLine, skøytebane, minigolf, basketball og The Perfect Storm - 3 superkule vannsklier som passer for alle aldre.

Underholdningstilbudet ombord er imponerende og bør oppleves - her vises originalproduksjoner både på scene, på is og i vann! Med Broadway-musikalen Grease i Royal Theater og spennende nattliv kan festen fortsette lenge etter at solen har gått ned.


Allure of the Seas: 3 & 4 person i samme lugar betaler kun skatter og avgifter!


allure 2

Allure of the Seas er ett av verdens største cruiseskip sammen med søsterskipene i Oasis-klassen Oasis of the Seas, Harmony of the Seas og Symphony of the Seas. Skipet har bl.a. syv forskjellige skipsområder som byr på spektakulære fasiliteter, eventyr og spenning. Dra på shopping eller slapp av med en god kopp kaffe i den frodige parken Central Park, eller la deg bli underholdt med Broadway-showet Mamma Mia i den store teatersalen. Er du ute etter fartsfylte aktiviteter? Her kan du teste ut både klatrevegg, surfesimulator, ZipLine, skøytebane, minigolf, basketball og vannpark for barna. 

 

Kampanje: Opplev verdens største cruiseskip i Karibien høsten 2019!

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter for å utvide reisen med noen dager på hotell før og/eller i etterkant av cruiset.

Vi er naturligvis behjelpelig å finne fly- og hotell tilpasset dine behov og ønsker - Uten tillegg i prisen.

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag. 

OPPGRADER LUGAR:

Royal Caribbean sine fantastiske Oasis-skip tilbyr en rekke ulike lugar- og suite kategorier. Vi i Carica har seilt med skipene, og kan hjelpe deg å velge riktig lugar basert på dine behov og ønsker.


Alltid inkludert med Royal Caribbean:


Følgende er inkludert i cruiseprisen:
Lugar, alle måltider, underholdning og de fleste aktiviteter ombord, kontinental frokost servert på lugaren, tips (i de aller fleste tilfeller) samt skatter og avgifter.

De fleste spisestedene er inkludert i cruiseprisen. På Royal sine spesialrestauranter får du det lille ekstra mot et tillegg i prisen. Roomservice tilbys 24 timer i døgnet mot en liten avgift.

Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. eventuelle skrivefeil. 

Reisen inkluderer

Symphony of the Seas

Symphony of the Seas er verdens største Cruiseskip med et hav av opplevelser. Skipet har mange nyheter i tilegg til de aller beste tingene fra søsterskipene. Cruiseskipet har The Ultimate Abyss som er verdens høyeste rutsjebane til havs, som går nedover hele 10 etasjer, Sugar Beach med stort utvalg av godsaker eller et fantastisk isshow. Cruiseskipet har en rekke forskjellige spisesteder hvor du få utforsket smaksløkene med alt fra sjømat til mexicansk. Det er også et stort utvalg av solsenger hvor du kan nyte varmen.
 
Symphony%20of%20the%20seas_1
eastern-caribbean-versus-western-caribbean-top
RCCL%20logo

Royal Caribbean Cruiseline

Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) eies av Royal Caribbean Cruises Ltd som også eier rederiene Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises. Dette utgjør verdens nest største rederi, og bare RCCL har hele 26 skip i flåten hvis vi også inkluderer det aller nyeste skipet "Symphony of the Seas" som kommer våren 2018.

Royal Caribbean er godt kjent hos de fleste - cruiseskipene varierer fra mellomstore til de aller største cruiseskipene i verden. De har cruise som passer for alle - seiler på de fleste hav og tilbyr gode cruisepakker inkl fly og hotell. Carica har tilgang til alle cruise med Royal Caribbean og som agent er prisene og kampanjene selvsagt de samme som hos rederiet.

RCCL har en avslappet atmosfære ombord - her velger du selv hva du vil være med på. La barna få boltre seg i bassengene, vannskliene og i klatreveggen. Ungdommen vil også kose seg her - spillrom, basketballbane, treningssenter eller diskotek. Vi voksne liker kanskje å finne oss en solseng, slappe av med en god bok og litt musikk på øret. Nyt det blå havet til en forfriskende drink! Boblebad, SPA, kasino, utflukter i land - på egen hånd eller i gruppe. Velg mellom en rekke restauranter ombord - kos dere som par eller som familie, prøv en ny rett hver kveld! Kanskje finner du din favoritt her? Det er mye god mat å velge mellom! Om kvelden er det showtime!

Kos deg sammen med dine kjære eller bli kjent med nye mennesker. Trekk deg tilbake og slapp av på din egen balkong mens du nyter synet av det blå blå Middelhavet eller det turkiskblå karibien.
 

AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

 

Avbestilling                                           Kostnad per person

14 dager eller mindre før avreise         100% av reisens grunnpris*
Mellom 15 og 41 dager før avreise       Depositum per person (NOK 2.000)*
42 dager eller mer før avreise              500 kr per person*

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

NCL_ships
Tilbud
Kampanje med Norwegian Cruise Line: Spar opptil 2700 kr. per lugar!
NCL gir deg nå opptil 2700 kr. i rabatt pr. lugar ved bestilling innen 30. oktober på cruise over hele verden!
Fra kr. 7.890 per person
Adv_pool
Høstkupp
Opplev Karibien i påsken med Royal Caribbean - Inkl. fly fra Bergen
Reis på et fantastisk cruise i Karibien i påsken 2020! Inkludert i prisen er fly fra Bergen, hotellovernatting i Fort Lauderdale før cruiset, og en...
Fra kr. 16.290 per person
Adv_pool
Høstkupp
Opplev Karibien i påsken med Royal Caribbean - Inkl. fly fra Trondheim
Reis på et fantastisk cruise i Karibien i påsken 2020! Inkludert i prisen er fly fra Trondheim, hotellovernatting i Fort Lauderdale før cruiset, og...
Fra kr. 16.590 per person