Karibien med Norwegian Cruise Line

Studio lugar for single
takeoff
AVREISESTED
Orlando
destination
REISEMÅL
Orlando
calendar2
DATO
24.03.2024-31.03.2024
Fra Kr 14.350,-

Opplev vakre Karibien med Norwegian Epic!
 

Norwegian Cruise Line sitt skip; Norwegian Epic, seiler ut i fra Orlando, og tar deg med på en innholdsrik seiling innom blant annet San Juan og St Thomas

Norwegian Epic er et perfekt skip å ta med familien på eller seile som singel.. Ombord finnes det et stort aktivitetstilbud for alle aldre, opptil 20 ulike spisesteder, bowlingbaner, klatrevegg og en rekke svømmebasseng.

Norwegian Cruise Line (NCL) har nå også innført "Premium All Inclusive", som innebærer at det er inkludert drikkepakke (både for barn og voksne) og alle tipser og skatter i prisen.
NCL lever også etter sitt "Feel Free" konsept, som gjør at du har store valgmuligheter. Her trenger du for eksempel ikke å tenke på ulike bordsettinger. Her kan du spise hvor du vil, når du vil.

Kort sagt, er NCL et perfekt utgangspunkt for en minnerik vintercruise i Karibien! 

  

SEILINGSRUTE

Reiserute:


Orlando - Bahamas - Til sjøs -San Juan - St Thomas - Dominikanske Republikk  Til sjøs - Orlando

 

Norwegian Cruise Line - Karibien med Norwegian Cruise Line

 

 

 


 

Norwegian Cruise Line - Karibien med Norwegian Cruise Line

UTVID REISEN:

Den perfekte kombinasjonen er å oppleve alle parkene i Orlando.

Hør med oss, så gir vi deg en pakke med fly, opplevelser i Orlando og cruise.

OPPGRADER LUGAR: 

Vi opplever hyppigere endringer i prisene fra våre rederier for tiden, og det er ikke sikkert vi har rukket å publisere den siste versjonen i alle våre forslag. Vi skal imidlertid ha akkurat de samme prisene som rederiene selv , så la oss finne de rette priser ved kontakt.

Pris i Studio lugar for single:


Kr 14.350,-

Prisen inkluderer: Alle måltider, underholdning, fleste aktiviteter, havneavgifter og tips til personalet. Free at Sea er også inkludert, som inneholder Premium drikkepakke, Wifi, spesialrestaurant og rabatt på utflukter.

Prisene endrer seg stadig, så vi tar forbehold om prisendringer.

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Norwegian Epic

Norwegian%20Epic_1

Norwegian Cruise Line


 
1%20NCL%20Go%20Kart%20pa%CC%8A%20cruise%20norwegian%20cruise%20line
NCL%20logo

Norwegian Cruise Line

er blant de aller største cruiseleverandørene på markedet med 16 skip i flåten og som holding-selskap også eier av rederiene Regent Seven Seas Cruises og Oceania Cruises.

NCL opererer med begrepet "Free at Sea" som fremhever fleksibilitet i forhold til å spise når du vil, hvor man vil, med hvem man vil - her gjelder ingen spesielle kleskoder, og det er som regel god plass på restaurantene ombord.

God mat, familievennligse cruiseskip, gode priser og populære seilingsruter. 
Norwegian Cruise Line har totalt 13 skip og av disse går 3 i fast rute på Hawaii.
I 2000 introduserte rederiet det som det kaller Freestyle Cruising. Dette betyr flere valgmuligheter for den reisende.: Der kan velge mellom flere restauranter, spiser med hvem dere vil og når dere vil. Den ene dagen kan dere spiser italiensk, den neste i et av skipets steakhouses, og hvorfor ikke prøve shusi? Stemningen er uansett uformell og avslappet.
Skipene har et høyt servicenivå med 1 besetningsmedlem pr lugar. De nyeste skipene er flotte og fargerike med markedets flotteste lugarer, og dere kan også velge en Garden villa. Denne er på over 300 m2 og har egen hage, svømmebasseng, boblebad, stue og 3 separate soverom med eget bad.
Skipene tar fra 1000 til 4000 passasjerer, og seiler i Middelhavet, Baltiske land, Hawaii, Karibia, Bermuda, Alaska, Sør Amerika og Panamakanalen. Rederiet satser sterkt på barnefamilier og har derfor meget gunstige priser for barn.

AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

NCL Avbestillings regler:
Mer enn 41 dager til avreise                      20 % av reisens pris
40-30 dager før avreise                             35 % av reisens pris
29-15 dager før avreise                              50% av reisens pris
14-8 dager før avreise                                75 % av reisens pris
7 dager før avreise eller mindre                95 % av reisens pris
Gjelder for alle lugar kategorier. - Innvendig, utvendig, balkong & mini suiter, studio,  Suiter & The Haven

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
carica_cruise%20by%20travelnet_logo-kopi

Andre reiser

Royal Caribbean er stolte over å lansere sitt nyeste tilskudd, Utopia of the Seas! Skipet kommer i juli 2024, vil bli det 6. Oasis-klasse skipet og...
Fra kr 6907.- per person
Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
MSC Cruises - Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
Gå ikke glipp av årets bestselger! Sommeren 2024 kan du igjen oppleve cruise fra Oslo og Stockholm til de vakre skattene i Nord-Europa.
Fra kr. 10.629,- per person
FAMILIE CRUISE MSC World Europa - 27.oktober 2024 - 7 netter fra Genoa
MSC Cruises - FAMILIE CRUISE MSC World Europa - 27.oktober 2024 - 7 netter fra Genoa
Med familie på 4 kan du gjøre et cruisekupp i høstferie. MSC WORLD EUROPA har priser fra 36.856,-NOK for 2 voksne og 2 barn (2-11år), med en...
Fra Kr 36.856.- for 2 voksne og 2 barn