Mars 2020: Bli med på en fantastisk gruppetur til Sør-Afrika!

Opplev både cruise & safari!
takeoff
AVREISESTED
Stavanger
destination
REISEMÅL
Cape Town
calendar2
DATO
24.03.2020-09.04.2020
Fra kr. 47.900 per person
Opplev både cruise & safari når vi setter kursen sørover til Sør-Afrika!

Vi har gleden av å presentere en drømmereise av de sjeldne!

 

I løpet av reisen får du opplevd 9 dagers cruise med vakre MSC Orchestra, sightseeingdager i Cape Town og safari over 2 døgn på Sanbona Wildlife reservat!


Inkludert i prisen er blant annet fly tur/retur Cape Town, fly fra Cape Town til Durban, seks hotellovernattinger, ni netters cruise, all transport, alle måltider og drikkepakke til lunsj og middag på cruiset. 

Les mer om programmet for turen, og se alt det fantastiske som er inkludert!

SEILINGSRUTE

Dag for dag program blir presentert lengre nede på siden.
IMGP6280

Ragnhild Tone Burja

Reisen dag for dag:


helicopter-1218974 1920

24.mars Stavanger – Cape Town


Avreise om morgenen fra Stavanger via Amsterdam til Cape Town med KLM. Ved ankomst møter en lokal guide for transport til hotell i Cape Town, her blir det overnatting i 3 hele netter.
 

25.mars Cape Town – Table Mountain


Cape Town er en av verdens vakreste og mest magiske byer. Omringet av fjell, hav og unik natur er denne byen en av Afrikas mest besøkte turistbyer.

På formiddagen blir dere møtt av en lokal skandinavisktalende guide som blir med på sightseeing i denne fascinerende byen, deretter reiser dere til Table Mountain. Fjellet reiser seg 1000 meter over havet og er Cape Towns unike ikon og en del av byens identitet. Dere tar kabelbanen opp og ned, men dersom noen ønsker å gå vil dette være mulig.
  

26.mars Cape Point


cape-point-1957712 1920

Dette er uten tvil en av de mest populære utfluktene i hele Sør-Afrika. Dere blir tatt med på en reise til det som Sir Francis Drake deklamerte som «the fairest Cape in the entire circumference of the globe» Høydepunktet er berømte Cape Point og Kapp Det Gode Håp der to verdenshav møtes i dramatisk natur.

Dette er en av Sør Afrikas 7 verdensarver. Veien går som Chapmans Peak som er regnet for å være den vakreste kystveien i verden! Sjansene er store for å se både bavianer, struts, antiloper og en rekke rovfugler. Naturen er dramatisk og plantelivet unikt. Vi får også anledning  til et besøk i en «Township» underveis. Lunsj inkludert på turen. Deretter besøker dere pingvin kolonien Boulders Beach. Her er det også mulig å svømme med pingviner så husk badetøy! Det bor over 3000 pingviner her og dere får se dem på nært hold.
 

27.mars Cape Town – Durban


orchestra 2

I dag blir det tidlig opp og fly til Durban, vi skal nemlig sjekke inn på MSC Orchestra. Møt gjerne opp på dekk for utseiling, felles middag om kvelden i skipets hoved spisesal før kos og underholdning.
 

28. – 29 mars Portuguese Island, Mozambique


Disse dagene er det bare å nyte sol og strand, deilige later dager. Her er havet krystallklart og det er bare å ta seg en dukkert i India havet. Eller du kan ta deg en spasertur på den 6 km. lange stranden. lokal rom spesialitet med navnet Tipo Tinto som er framstilt av lokale sukkerrør anbefales.
 

30.mars Pomene, Mosambique


Pomene Bay er en av de mest billedskjønne steder I Mosambique, Lagoonen som omgir bukten er en blanding av blått indisk hav og « mangrove» grønne lignende busker som ser ut som de flyter på vannet.

En riktig eventyrskog som er en del av Pomene Nature Reserve.
 

31.mars deilig dag i sjøen, anbefaler et besøk i SPA avdelingen

 

01.april Durban, Sør Afrika


pier-2760513 1920

Durban er den 3 mest populære byen I Sør Afrika, etter Johannesburg og Cape Town, og den største byen i provinsen KwaZulu-Natal. Lokalisert på østkysten av Sør Afrika. Byen har den travleste havnen i landet. Durban er også en populær turistby pga. sitt subtropiske klima og fantastiske strender. Med sine omliggende byer har området en befolkning på ca. 3.5 millioner. Durban er også kjent for å være en av de sammen med Vigan, Doha, La Paz, Havanna og Beirut. I dag har du anledning til å utforske denne spennende og flotte byen Durban.


02.april deilig dag på sjøen

03.april Port Elisabeth, Sør Afrika


Port Elisabeth ligger på østsiden av Sør Afrika, og blir ofte forkortet til PE. PE er den største og sørligste byen på det afrikanske kontinentet, ligger faktisk lenger sør enn Cape Town og ble grunnlagt av britiske nybyggere. Nelson Mandela Bay Metropolitan Municipality ligger her og har over 1.3 mill. innbyggere.


04.april deilig avslappende dag på sjøen

05.april Cape Town – Stellenbosch


Vi spiser en deilig frokost om bord før vi igjen blir møtt av  lokal skandinavisk talende guide for en ny spennende dag. Først besøkes vakre vindistrikt med majestetiske fjell og flere hundre vingårder. Dalen er full av historie som daterer tilbake til Hugenottene som kom hit for over 300 år siden og bragte med seg sine vin- og mattradisjoner. Flere vinområder ligger her,  Franschhoek, Paarl og Stellenbosch vi legger inn  vinsmaking  som er inkludert.

Den sjarmerende lille byen Stellenbosch ligger ca. en time fra Cape Town blant de vakre Stellenbosch fjellene i naturskjønne omgivelser. Dette er Sør- Afrikas nest eldste by og gatene er fulle av vakre eksempler på Cape Dutch, georgiansk og viktoriansk byggestil. Dorp Street er et nasjonalmonument. En spasertur i denne delen av Stellenbosch med dens små gater, vann kanaler, kosmopolitiske restauranter og kafeer er idyllisk. Vinrankene i Stellenbosch strekker seg over en 7 hektar stort område og midt blant dem finner man Devon Valley hotell hvor vi har overnatting med middag og frokost. Vinhøstingen finner sted en kort periode fra slutten av februar til slutten av mars hvert år. Hotellet har også flott basseng.
 

06.april Stellenbosch - Sanbona Wildlife Reservat


giraffe-2191662 1920leopard-515509 1920

Etter frokost og utsjekking er det tid for safari. Det tar ca. 3 timer å kjøre til Sanbona. Ved ankomst blir det servert lunsj før dere reiser ut på ettermiddagssafari. Overnatting på eksklusive Tilney Manor, Dwyka Tented lodge and Gondwana lodge.


06.og 7. april Sanbona Wildlife Reservat


Ved foten av Warmwaterberg fjellet i hjertet av Little Karoo, ligger Sanbona Wildlife Reserve. Et vakkert naturreservat med San-folkets ånd i fokus, som en gang bodde i dette området. Reservatet er på over 5400 hektar med fjell og sletter, dyr og natur, hulemaling og ikke minst hvite løver som Sanbona er kjent for.

elephant-2729413 1920


08.og 09. april, Sanbona - Cape Town


Etter morgensafari og frokost blir dere hentet for transfer til Cape Town. Det blir stopp underveis for lunsj på egenhånd. Om kvelden avslutter vi vår fantastiske opphold i en lokal restaurant for middag, før avreise til flyplass og fly hjem til Stavanger. Beregnet ankomst Stavanger kl. 13.40 den 09.april.

Mars 2020: Bli med på en fantastisk gruppetur til Sør-Afrika!

UTVID REISEN:

Følgende er inkludert:


- Fly Stavanger –  Cape Town - Stavanger  tur/retur
- Fly Cape town - Durban
- 3 hotell overnattinger i Cape Town m/frokost
- 2 sightseeingsdager i Cape Town (inkl. Inngangsbilletter)
- 1 middag Cape Town
- 1 lunsj under  utflukt
-9 netters cruise ombord MSC Orchestra inkludert fullpensjon
-Undeholdning,
- tips til personalet
- drikkepakke  til lunsj og middag
-1 hotell overnatting Devon Valley m/frokost og middag
-2 døgn på Sanbona Wildlife reservat
-inkl. 2 safarier hver dag
-Inkl. full pensjon i reservat
-middag siste kveld i Cape Town
-all transport i henhold til program
-skandinavisk talende guide i Sør Afrika
-reiseleder fra Carica ved 20 påmeldte

                     

Ikke inkludert:


-Reiseforsikring                                                                                                                                                        
-utflukter under cruiset   

-andre måltider ikke nevnt i program

OPPGRADER LUGAR:

Pris pr. person i delt dobbellugar og delt hotellrom kr. 47.900,-                             


Tillegg  pris. p.p. i andre lugarkategorier

Utvendig lugar     fantastica     kr.  2.000,-

Lugar m/balkong bella          kr.  3.000,-

Lugar m/balkong fantastica    kr.  4.000-

Enkellugar/rom     grunnpris    kr.12.900,-  (fra pris på forespørsel)

Depositum kr. 3.500,- p.p.    

Reisen inkluderer

MSC Orchestra

MSC Orchestra byr på en kombinasjon av romslig og elegant interiør, og et stort mangfold av aktiviteter og tilbud. Livet ombord vil være akkurat slik du vil det skal være!

Hvis målet ditt er å slappe av, er det god plass på dekk til å slappe av i solen eller på det flotte Body and Mind Spa, med deilig Tyrkisk bad, badstue og en mengder med herlige massasjer. 

Ønsker du å være mer i aktivitet, tilbyr skipet et sportssenter med treningsrom, 5 vakre bassenger, og en egen løpebane hvor du kan løpe uforstyrret utendørs i den friske havbrisen.

MSC Orchestra tar deg også på en spennende kulinarisk reise, med alt fra den kinesiske restauranten Shanghai med autentiske Dim Sum-spesialiteter, til Four Seasons italiensk gourmetbespisning og La Piazzetta, der du vil finne fantastisk god pizza!


Fakta om MSC Orchestra

Tonnasje: 92 409
Antall passasjerer: 3 223
Mannskap: 1 054
Antall lugarer: 1 275

På kveldstid kan du danse til livemusikk i leopard-baren Savannah Bar, prøve lykken i Palm Beach Casino eller oppleve et spektakulært show i det like spektakulære Covent Garden teater. 

Barn vil fryde seg over lekerommet Jungle Adventure, mens tenåringer har sin egen Teens Club. Uansett alder og drømmer, kan du være sikker på at MSC Orchestra tilbyr aktiviteter som alle vil kose seg med!
 
Orchestra_1
MSCCruises%20logo

MSC Cruises

MSC Cruises ble startet i Italia 1988 og er verdens største privat eide Cruiseselskap. Selskapet har 18 skip inkludert MSC Grandiosa som sjøsettes i oktober 2019.

MSC Cruises er mest kjent for å seile i Middelhavet, men har en stor variasjon i reiseruter. Rederiet satser stort på barnefamilier med skip som har underholdning og aktivitetsklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene.

Med en uformell og avslappet atmosfære er MSC Cruises en perfekt cruiserederi å ta med familien. Her er det muligheter for alle. Du kan slappe av ved bassengkanten og nyte solen, konkurrere med barna i badeland eller dra på spa. På kveldstid er det en rekke underholdnings muligheter med teater, isshow, aqua show, konserter eller spise mye god mat. MSC har rom for alle, og gir deg en ferie du sent vil glemme.

MSC Cruises kjøpte sin egen øy i 2016 som heter Ocean Cay og ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. Dette er en privat øy for MSC Cruise-gjester. Øya har seks forskjellige strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil. Her er det mange muligheter til å dra på ekstra utflukter som for eksempel vannsport eller snorkling.


AVBESTILLINGSREGLER - i korte trekk

Opp til 60 dager før avreise kr.500,- per person
59 – 30 dager før avreise 25% av reisens pris
29 – 22 dager før avreise 40% av reisens pris
21 – 15 dager før avreise 60% av reisens pris
14 – 6 dager før avreise 80% av reisens pris
Mindre en 5 dager 100% av reisens pris

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.


 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn*
E-mail adresse*
Antall voksne*
Antall barn og alder på barna*
Telefon*

Avreise flyplass*
Ønsket avreisetidspunkt*
Ønsket destinasjon*
Ønsket rederi*


Beskriv kort dine ønsker/behov, så vår reisekonsulent kan skreddersy et tilbud til deg: *

Andre reiser

Zuiderdam_1
Nyhet
I vikingenes fotspor: Fra København, via Norskekysten, Island, Grønland til USA!
Reis i vikingenes fotspor på en spektakulær seiling ut fra København, innom de norske fjordene, før skipet setter kursen mot Island, Grønland,...
Fra kr. 42.000,- per person
BKShip_spirit_modal_073013
Kampanje: 30% avslag! Cruise med Norwegian Spirit fra Dubai til Cape Town
Avreise 02. mars 2020 . Skipet seiler blant annet innom Port Victoria, Nosy Be, Port Louis og Pointe Des Galets!
Fra kr: 26.829,- per person
EQ_pool
Tilbud
Ukens beste priser på Celebrity Cruises
Drømmer du om å reise på cruise med Celebrity? Se en oversikt over ukens beste priser - Nå med drikkepakke inkludert!
Fra kr. 7568 per person