MSC World Europa - Et revolusjonerende skip

takeoff
AVREISESTED
Barcelona
destination
REISEMÅL
Middelhavet
calendar2
DATO
14.04.2022-23.10.2022
Fra Kr 6.989,-
Se for deg hvordan det vil bli å reise på cruise med MSC World Europa, det første revolusjonerende skipet i den banebrytende flåteserien MSC World. MSC World Europa går på flytende naturgass (LNG), som er verdens reneste marine drivstoff, og er utstyrt med nye grønne teknologier. Skipet symboliserer begynnelsen på en helt ny æra for cruisefarten. Den unike prototypen er nok et eksempel på MSC Cruises’ solide langsikte forpliktelser og ansvar for fremtiden og har en banebrytende utforming der hver eneste detalj er skapt for å gi deg en smak av en helt ny cruiseopplevelse. Det har en rekke følelsesuttrykk du aldri har sett på et skip før.

SEILINGSRUTE

Vinteren 2022:
Dubai - Abu Dhabi - Sir Bani Yas - DAmmam - Doha - Dubai

Sommeren 2023:
Barcelona - Marseille - Genova - Napoli - Messina - Valletta - Til sjøs - Barcelona

Priseksempler:

MSC World Europa - Et revolusjonerende skip

Drevet av LNG

MSC World Europa er det første skipet i MSC Cruises' flåte som går på LNG – flytende naturgass. Det er utstyrt med et renseanlegg for avløpsvann av en helt ny generasjon og annen banebrytende teknologi, og er nok et betydelig fremskritt for MSCs fremragende miljøarbeid.

MSC World Europa er det største LNG-drevne cruiseskipet som noensinne er bygd. Det har banebrytende grønne teknologier og fører MSCs flåte flere skritt nærmere det ultimate målet om nullutslipp.

De LNG-drevne motorene sikrer:
  • 99 % mindre SOx-utslipp1
  • 85 % mindre NOx-utslipp1
  • 20 % mindre utslipp av drivhusgasser (GHG)
  • Stor nedgang i antall partikler i eksosen 

MSC World Europa - Et revolusjonerende skip

UTVID REISEN:


OPPGRADER LUGAR: 

Vi opplever hyppigere endringer i prisene fra våre rederier for tiden, og det er ikke sikkert vi har rukket å publisere den siste versjonen i alle våre forslag. Vi skal imidlertid ha akkurat de samme prisene som rederiene selv , så la oss finne de rette priser ved kontakt.

Dagens tilgjengelige lugarkategorier med cruisepris for 2 personer i Fantastica klassen inkludert tips:

Innvendig lugar                fra Kr. 22 542,-     
Utvendig lugar                  fra Kr. 26 642,-
Balkong lugar                    fra Kr. 27 462,-

 

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo

Andre reiser

Hva gjør du i sommer?
Hva gjør du i sommer?
Savner du et deilig cruise igjen, så kan du bli med Royal Caribbean og Voyager of the Seas i Østersjøen. Du trenger ikke å reise langt for å gå...
Fra Kr 5.880,-
Dra på cruise med Royal Caribbean sommeren 2022!
Dra på cruise med Royal Caribbean sommeren 2022!
Verden åpnes opp, og cruiseglade mennesker over hele verden kan igjen rette fokus på fantastiske seilingsruter i Middelhavet sammen med Royal...
Fra kr. 6.726 per person
Planlegg ditt neste cruise med gode kampanjer fra Royal Caribbean
Planlegg ditt neste cruise med gode kampanjer fra Royal Caribbean
Drøm deg bort om cruise, se på kampanjene til Royal Caribbean, og send oss en uforpliktende forespørsel. Vi er klar til å skreddersy din neste...
Fra kr. 4.730,- per person