Opplev Middelhavet med Celebrity Constellation

takeoff
AVREISESTED
Barcelona
destination
REISEMÅL
Østlige Middelhavet
calendar2
DATO
04.06.2022-13.06.2022
Fra Kr 14.534,- inkl fly
Celebrity Constellation er et av de eldre skipene men hun er veldig trivelig og her får man virkelig en god følelse av å være ombord på et skip.
9 netter ombord med varierende matopplevelser i høy klasse, god drikke, underholding og nydelige destinasjoner, vil gi et minne for livet.
På dette cruiset får dere en kombinasjon med start i Barcelona og ender opp utenfor Venecia. 

SEILINGSRUTE

Barcelona - Palma de Mallorca - Provence - Firence/Pisa -  - Roma - Napoli - Til sjøs - Kotor/Montenegro - Split - Venezia/Ravenna

Opplev Middelhavet med Celebrity Constellation

De fleste cruisene som før endte opp i Venezia, har nå fått en ny cruiseterminal, som ligger i Ravenna.
Det er et stykke utenfor, men første natten så ligger skipet til kai, så man har dag 2 til å dra inn og oppleve Venezia.
Anbefales å ta et par netter før cruiset om man aldri har vært i denne vakre by kjent for sine kanaler, arkitektur og historie.

Venezia:
 

Opplev Middelhavet med Celebrity Constellation

UTVID REISEN:

Det anbefales å starte cruiset med noen netter i Barcelona.
Skipet ankommer Ravenna, og hvorfor ikke ta noen netter etter cruiset i Venzia.

Fram til 28. februar er det også inkludert fly fra flere norske byer.


OPPGRADER LUGAR: 

Vi opplever hyppigere endringer i prisene fra våre rederier for tiden, og det er ikke sikkert vi har rukket å publisere den siste versjonen i alle våre forslag. Vi skal imidlertid ha akkurat de samme prisene som rederiene selv , så la oss finne de rette priser ved kontakt.

Grunnprisen er innvendig lugar. 
Det anbefales balkonglugar på cruise i Middelhavet, så oppgrader til følgende priser:
Utvendig lugar       Fra Kr 18.153,- pr person
Balkonglugar         Fra Kr 26.058,- pr person
 

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Celebrity Constellation

Celebrity4
Celebrity-Cruises-Logo_svg

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises består av 15 skip som seiler over hele verden. Skipene har moderne luksus med en unik kombinasjon av førsteklasses lugarer, live underholdning, eksepsjonelle kjøkken og ypperlig service. Det er opptil 12 spisesteder på hvert skip, alt fra italienske smaker i Tuscan Grille til franske spesialiteter i Murano. Skipene tar deg md til noen av de mest fascinerende destinasjoner i verden.

Hver reiserute gir deg mulighet til å besøke flere destinasjoner med spennende kultur og historie. Cruisene varierer i lengde fra 6-21 netter. Oppdag en ny form for luksus om bord på Celebrity Cruises. Alle skipene inneholder alt du måtte ønske av fasiliteter og service slik at du får en uforglemmelig og komfortabel ferie.

Når du reiser med Celebrity Cruises er følgende inkludert: Alle måltider i flere av restaurantene, Classic drikkepakke, Wifi, Show i teateret, Te og kaffe, Kino, Snacks 24 timer i døgnet, Live musikk, Room service, Nattklubb, Bibliotek, Fitness senter, Barne- og ungdomsklubber, Solarium, Løpebane, Danskekurs, Kokkekurs, Vinsmaking, Andre kurs og undervisninger, Lawn Club, Basketballbane, Svømmebasseng, Boblebad og mye mer.
 

AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

 

Avbestilling                                           Kostnad per person

14 dager eller mindre før avreise         100% av reisens grunnpris*
Mellom 15 og 41 dager før avreise       Depositum per person (NOK 2.000)*
42 dager eller mer før avreise              500 kr per person*

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.
 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo

Andre reiser

Hva gjør du i sommer?
Hva gjør du i sommer?
Savner du et deilig cruise igjen, så kan du bli med Royal Caribbean og Voyager of the Seas i Østersjøen. Du trenger ikke å reise langt for å gå...
Fra Kr 5.880,-
Dra på cruise med Royal Caribbean sommeren 2022!
Dra på cruise med Royal Caribbean sommeren 2022!
Verden åpnes opp, og cruiseglade mennesker over hele verden kan igjen rette fokus på fantastiske seilingsruter i Middelhavet sammen med Royal...
Fra kr. 6.726 per person
Planlegg ditt neste cruise med gode kampanjer fra Royal Caribbean
Planlegg ditt neste cruise med gode kampanjer fra Royal Caribbean
Drøm deg bort om cruise, se på kampanjene til Royal Caribbean, og send oss en uforpliktende forespørsel. Vi er klar til å skreddersy din neste...
Fra kr. 4.730,- per person