Reis på ekspedisjon til Svalbard - Inn i isbjørnens rike!

Nå med 5000 kr. i rabatt pr. person!
takeoff
AVREISESTED
destination
REISEMÅL
calendar2
DATO
01.01.0001-01.01.0001
Inkl. i prisen er blant annet fly tur/retur fra Oslo, Hurtigruten ekspedisjonscruise i valgt kabin, hotell i Longyearbyen samt. mat & drikke under cruiset.


Arktisk vår


Våren er det perfekte tidspunktet å besøke Spitsbergen. Lyset er en opplevelse i seg selv, og naturen vender tilbake til live i all sin prakt. Opplev Svalbard sammen med ekspertene til Hurtigruten på en fantastisk  ekspedisjon som introduserer deg for høydepunktene i dette arktiske området under midnattssolen. Gled deg til å bli kjent med isbjørnenes rike!

På våren rammer vakre farger og kontraster inn de dramatiske isbreene, majestetiske fjellformasjonene, dype fjordene, de summende fugleklippene og den endeløse arktiske tundraen. Svalbards geologi er virkelig imponerende. Midnattssolen gjør dessuten at du kan fylle både dager og netter med uforglemmelige opplevelser.

For Hurtigruten føles Svalbard som hjemme, og de har forpliktet seg til å bevare dette unike miljøet for kommende generasjoner. På dette cruiset til Spitsbergen oppfordrer Carica og Hurtigruten deg til å bli med og rydde strender. Hurtigruten er stolt medlem av "Clean up Svalbard", som er en del av deres forpliktelse til ikke å ta noe annet enn bilder, og ikke etterlate annet enn fotspor i de vakre områdene vi utforsker.

strandrydding 1

SEILINGSRUTE

Ha%CC%8Avard

Håvard Lejon Skjold

Reiseplan


Hurtigruten tilbyr unike ekspedisjonscruise til noen av verdens mest avsidesliggende og uberørte farvann. Som ved alle ekspedisjoner, er det naturen som hersker. Vær-, is- og sjøforhold setter rammebetingelsene for alle Hurtigrutens turer. Sikkerhet og gode opplevelser for deg som reisende er til enhver tid deres høyeste prioritet. Alle veiledende reiseruter Hurtigruten tilbyr evalueres og tilpasses kontinuerlig, enten det skyldes begrensninger fra omgivelsene eller spennende muligheter som dukker opp. Det er derfor man kaller det en ekspedisjon!


Utreise:

Velg mellom 5. mai, 13. mai, 21. mai og 29. mai 2020. Avreiseby: Oslo* / Avreisehavn: Longyearbyen
Det er naturligvis fullt mulig å ordne tilknytningsfly fra andre flyplasser over hele Norge. 


Dag 1:


Fra 59º N til 78º N
Hotell - Fly og overnatting

Når du kommer til Svalbard vil du bli møtt av en helt annen verden – en liten by ved kanten av den store, arktiske tundraen.

Turen går videre til hotellet, hvor det blir en overnatting.


Dag 2: Longyearbyen


En norsk høyborg i Arktis

Bli med på en spennende utflukt etter lunsj for å bli bedre kjent med denne spesielle byen. Den arktiske villmarken dominerer livet her, men Longyearbyen har allikevel et livlig kulturliv, og er et ettertraktet reisemål for eventyrere fra hele verden. Opplev den unike atmosfæren på dette fargerike stedet før du går om bord i skipet.
 

utsikt dekk hurtigruten
Dag 3-8: Nordvest-Spitsbergen Nasjonalpark


Vakre fjorder og fascinerende historie

Spitsbergens nordvestlige del har rikelig med kuperte øyer, vakre fjorder og isolerte strender. Dette er ekte villmark, så kapteinen vil se an omgivelsene for å avgjøre den beste reiseruten for ekspedisjonen.

Forhåpentligvis vil man besøke Kongsfjorden, et av de vakreste fjordområdene på Spitsbergen, med mektige isbreer som kalver isfjell i havet omgitt av flotte fjellformasjoner. En annen mulighet er Ny-Ålesund, et internasjonalt forskningssenter som har en sjarmerende blanding av gamle og nye bygninger.

Kanskje besøker man også Magdalenafjorden og Gravneset, hvor de tøffeste kan ta en rask svømmetur og få et sjeldent arktisk svømmesertifikat. Uansett hvor man utforsker, vil ekspedisjonsteamet sørge for muligheter for å bli med på turer i land, i småbåter eller andre spennende aktiviteter.

svalbard hurtigruten explorersvalbard nordstjernen landing


Dag 9: Isfjorden


Fjord og villmark

Skipet seiler inn i Isfjorden, Svalbards nest lengste fjord, for å se de enorme dalene som ble gravd ut av de gigantiske isbreene som dekket området for noen årtusener siden. Hold utkikk etter de mange reinsdyrene som holder til i området.


Dag 10: Longyearbyen / Oslo


Slutten av ekspedisjonen

Når skipet kommer tilbake til Longyearbyen kan du nyte det fantastiske landskapet. Deretter vil du bli transportert til flyplassen, hvor du flyr tilbake til Oslo, som du ankommer tidlig neste morgen. Det er naturligvis ingen problem å ordne videre transport til andre flyplasser. 


Skipet: MS Spitsbergen


Reis med MS Spitsbergen, nylig renovert og klar for å ta deg med for å oppleve Spitsbergen!

MS Spitsbergen er oppkalt etter den arktiske kronen av Norge - øygruppen Spitsbergen. Hurtigruten har tatt med gjester til Svalbards villmark siden 1896.  

Skipet ble totalrenovert i 2016 og har i dag høy standard, skandinavisk design og komfortable, moderne fellesområder og lugarer. Oppgraderingen har gjort MS Spitsbergen til et mer miljøvennlig skip, tilpasset for å optimalisere drivstoffutnyttelsen og minimere utslipp – og Hurtigruten kommer til å fortsette med slike oppgraderinger i fremtiden. Dette gjør MS Spitsbergen enda mer rustet for reiser i polare farvann.

MS Spitsbergen har et eget ekspedisjonsteam om bord, noe som gjør skipet til et slags flytende universitet. Her kan du delta i interessante forelesninger og aktiviteter inne på skipet og ute på dekk. Dette gjør reisen både spennende og læringsrik! Temaene i forelesningene varierer fra sesong til sesong, og områdene seiler i. Det er ekspedisjonsteamet som er ansvarlige for forelesningsprogrammet, og de arrangerer også daglige samlinger om ettermiddagene. Ute på dekk kan du lære om naturen, kulturen og andre fenomener vi møter på langs kysten. I tillegg vil ekspedisjonsteamet snakke mye om friluftsliv, og oppfordre deg til å bli med på spennende friluftsaktiviteter underveis.

skjermbilde 2018-03-24 kl  16 22 25
 

Reis på ekspedisjon til Svalbard - Inn i isbjørnens rike!

UTVID REISEN:

INKLUDERT :


- Hurtigruten ekspedisjonscruise i valgt kabin
- Fly tur/retur Oslo og Longyearbyen på økonomiklasse
- En overnatting på hotell i Longyearbyen før reisen, inkludert frokost og lunsj
- All transport i Longyearbyen inkludert en utflukt før reisen

- Alle måltider om bord inkl. drikke (skipets øl og vin, brus og mineralvann i alle restaurantene)
- Kaffe og te inkludert hele dagen
- En ettermiddagssnack tilbys i tillegg til frokost, lunsj og middag
- Treningssenter, boblebad og badstue med panoramautsikt
- Gratis Wi-Fi om bord for alle gjester. Vær oppmerksom på at vi seiler i fjerntliggende områder med begrenset tilkobling. Streaming støttes ikke.
- Det forventes ikke at du tipser

AKTIVITETER OG FORELESNINGER

- Et omfattende program med inkluderte aktiviteter, som småbåtcruising og turer med ekspedisjonsteamet på land-
- Profesjonelt engelsktalende ekspedisjonsteam – et håndplukket, internasjonalt team bestående av en rekke eksperter på områdene vi seiler i.
- Gratis vind- og vanntett jakke
- Utlån av boots, staver og utstyr du trenger til både selvvalgte og inkluderte aktiviteter.
- Forelesninger i vitenskap, historie, biologi, geografi, geologi eller kultur, som gir deg en bedre forståelse av stedene vi besøker.
- Bli med på forskningsprogrammet om bord, der du både får lære noe nytt om det du opplever underveis, og samtidig bidrar til forskning.
- Fotokurs og kameratips, samt foto og film fra reisen dokumentert i en ekspedisjonsbok.
- Bli kjent med ekspedisjonsteamet og andre gjester på et velkomstarrangement og daglige samlinger.
- Muligheter for å spise felles måltider med ekspedisjonsteamet.
- Bibliotek om bord, med tilpasset litteratur til reisemålene underveis.
-Presentasjoner i havner, som gir deg innsikt i steder vi går i land
Avskjedsarrangement

IKKE INKLUDERT:

- Internasjonale flyreiser
- Valgfrie utflukter med våre lokale samarbeidspartnere
- Valgfrie utflukter med ekspedisjonsteamet vårt, som kajakkturer, camping, isbrevandring, lange fotturer (væravhengige aktiviteter)
- Reiseforsikring

OPPGRADER LUGAR:

Reisen inkluderer

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Getaway%20miami
Tilbud
Kampanje med Norwegian Cruiseline med opp til 20% avslag på utvalgte seilinger!
NCL feirer 20 år med Freestyle cruising, booker du utvalgte seilingen før 30 september får du opp til 20% avslag i pris!
AZA_IllesdesSaintes_034
Anbefalt
Utvalgte cruise i Sør-Amerika og Sør-Afrika med Azamara
Se utvalgte seilinger i Sør-Amerika og Sør-Afrika med fantastiske Azamara til de beste prisene som er tilgjengelig!
Fra kr. 17.277 per person
EQ_pool
Tilbud
Kampanje: Spar opptil 3000 kr. og få gratis drikkepakke med Celebrity Cruises
Spar opptil 3000 kr. og få gratis drikkepakke med Celebrity Cruises!
Fra kr. 6.995- per person