Reis på et fantastisk cruise fra København til Grønland, Island & Orknøyene!

Inkludert fly fra Oslo
takeoff
AVREISESTED
København
destination
REISEMÅL
København
calendar2
DATO
08.08.2020-29.08.2020
Fra kr. 28.900 per person

Reis på et fantastisk 22 dagers cruise tur/retur København med MSC Cruises, til Grønland, Island & Orknøyene august 2020!


Inkludert i prisen er fly tur/retur Oslo-København, og tips for hele cruise.

I løpet av seilingen kommer du tett på den storslagne naturen på Grønland, og besøker høydepunkter som Qaqortoq og Nuuk, før skipet MSC Poesia seiler til Island og Orkøyene på veien tilbake til København.

SEILINGSRUTE

uemw
IMGP6280

Ragnhild Tone Burja

Reisen dag for dag:

 

Dag 1: København 

Dag 2: Warnemunde

Warnemünde var en gang en liten fiskerlandsby, men den har beholdt sin sjarm. Det finnes mye forskjellig å utforske i denne spennende byen. Den kilometerlange strandpromenaden, den berømte moloen, med fiskebåter, maritime puber og det gamle fyret Teepott. 
warnemunde

Dag 3 - 7: Til sjøs

 

Dag 8: Cruising Prins Christian Sund

Seil gjennom Prins Christian Sund som er et av høydepunktene på denne turen. Sundet er rundt 60 mil og strekker seg mellom fastlandet og skjærgården som går fra øst til vest under den sørlige kanten av det massive Greenland Ice Sheet, som dekker 80% av øya. En værstasjon som heter Ikerassasuaq er den eneste indikasjonen på menneskeheten. Her er det gode sjanser for å se et spennende dyreliv!   
iceberg-4488537 1920

Dag 9: Til sjøs

 

Dag 10: Nuuk 

Nuuk er Grønlands hovedstad. Byen har gourmetrestauranter, butikker og moderne nordlys inspirerte bygninger. Dra på en kunstvandring gjennom byen og opplev arbeidet til mange grønlandske- og internasjonale artister arrangert av Nuuk Kunstmuseum. 
gr%c3%b8nnland nuuk

Dag 11: Iluissat

Iluissat er et paradis av isfjell. Når du lukker øynene kan du høre isfjellene buldre og knirke. Skipet blir i Iluissat over natten, og gir deg glimrende muligheter for å se & høre kalvingen fra isfjell- og isbreer på nært hold. 
arctic-4476065 1920

Dag 12: Iluissat

 

Dag 13: Til sjøs

Dag 14: Qaqortoq

Qaqortoq er Grønland fjerde største by, med like over 3.000 innbyggere. Man har funnet tegn på beboelse som stammer fra over 4300 år siden! Her kan du besøke det lokale museet, ta en sightseeing tur om bord et helikopter, eller besøke ruinene fra den gamle kirken. Quaqortoq sin eldste bygning stammer fra 1797, og ble faktisk designet og bygget i Danmark, før den ble tatt fra hverandre, fraktet med skip, og bygget opp igjen!
greenland-2112512 1920

Dag 15: Til sjøs

Dag 16: Til sjøs

Dag 17: Reykjavik

Med overnatting i havna på Reykjavik får du en fantastisk mulighet til å oppleve alt denne byen har å tilby! Fra dens berømte barer og restauranter, til en utflukt til en varm kilde. Et besøk på toppen av kirken for en spektakulær utsikt over byen er også noe vi varmt anbefaler, og for den actionfylte kan Island friste med en rekke utflukter som involverer offroad biler, ATV kjøring og helikopter sightseeing, eller nyt et opphold i den blå lagune. 
reykjavik-1988082 1920

Dag 18: Reykjavik

Dag 19: Til sjøs

Dag 20: Kirkwall

Siste stopp på seilingen er Orkøyene nord for Skottland, og til øygruppens største by; Kirkwall. Orkøyene byr på en rik historie, som spesielt er fascinerende for oss nordmenn, da øygruppen i lengre tid var under norsk kontroll. I Kirkwall kan du besøke museet for å lære mer om historien, men også vandre rundt å se den vakre katedralen, eller besøke Highland Park destilleriet som produserer prisvinnende whiskey. 
town-1008684 1920

Dag 21: Til sjøs
Dag 22: København

Ankomst og hjemreise til Oslo eller annen ønsket flyplass.

Reis på et fantastisk cruise fra København til Grønland, Island & Orknøyene!

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter for å utvide ferien med noen dager på hotell i København før/eller i etterkant av cruiset. 
Vi har gode fly og hotellavtaler over hele verden.

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med et ​uforpliktende reiseforslag!

OPPGRADER LUGAR:

Pris seiling 08. august 2020:

Innvendig Bella lugar fra kr: 28.900 per person
Utvendig Fantastica lugar fra kr: 34.900 per person
Balkong Fantastica lugar fra kr: 43.900 per person 

Depositum: Kr. 6000 per person.


Inkludert i prisen er:

- Fly tur/retur Oslo-København
- 22 dagers cruise med full pensjon
- Tips


Kommer i tillegg:


- Eventuell drikkepakke
- Eventuell WiFi pakke
- Utflukter
- Reiseforsikring


Drikkepakker:

Easy drikkepakke: 5.880,- per person
Premium drikkepakke: 7.770,- per person
Prem.pluss drikkepakke: 11.130,- per person
Drikkepakke uten alkohol: 3.780,- per person


Internettpakker:


Standard: 800,-  kr. 5GB 2 enheter
Premium: 1250,- kr. 10GB 4 enheter


MSC Poesia kan tilby et stort utvalg av lugar- og suite alternativer.
Vi i Carica har seilt med de fleste skipene til MSC Cruises, og står klare til å hjelpe dere å velge riktig lugarkategori ut i fra deres ønsker.
Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt eventuelle skrivefeil.

 

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

MSC Poesia

MSC Poesia er et cruiseskip med elegant stil med spektakulært fossefall i foajéen og det storslagne MSC Aurea Spa med steamrom, badstue og fantastiske behandlinger for å skjemme bort kropp og sjel. Om bord er det mange sports aktiviteter inkludert en basketballbane, tennisbane, shuffleboard, treningsrom og minigolf. Skipet hat alt du kunne ønske deg med 3 svømmebasseng, 4 boblebad og en gigantisk kinoskjerm med bassenget.


Fakta om MSC Poesia

Tonnasje: 92 627
Antall passasjerer: 3 223
Mannskap: 1 039
Antall lugarer: 1 275
Poesia_1
MSCCruises%20logo

MSC Cruises

MSC Cruises ble startet i Italia 1988 og er verdens største privat eide Cruiseselskap. Selskapet har 18 skip inkludert MSC Grandiosa som sjøsettes i oktober 2019.

MSC Cruises er mest kjent for å seile i Middelhavet, men har en stor variasjon i reiseruter. Rederiet satser stort på barnefamilier med skip som har underholdning og aktivitetsklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene.

Med en uformell og avslappet atmosfære er MSC Cruises en perfekt cruiserederi å ta med familien. Her er det muligheter for alle. Du kan slappe av ved bassengkanten og nyte solen, konkurrere med barna i badeland eller dra på spa. På kveldstid er det en rekke underholdnings muligheter med teater, isshow, aqua show, konserter eller spise mye god mat. MSC har rom for alle, og gir deg en ferie du sent vil glemme.

MSC Cruises kjøpte sin egen øy i 2016 som heter Ocean Cay og ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. Dette er en privat øy for MSC Cruise-gjester. Øya har seks forskjellige strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil. Her er det mange muligheter til å dra på ekstra utflukter som for eksempel vannsport eller snorkling.


AVBESTILLINGSREGLER - i korte trekk

Opp til 60 dager før avreise kr.500,- per person
59 – 30 dager før avreise 25% av reisens pris
29 – 22 dager før avreise 40% av reisens pris
21 – 15 dager før avreise 60% av reisens pris
14 – 6 dager før avreise 80% av reisens pris
Mindre en 5 dager 100% av reisens pris

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.


 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn*
E-mail adresse*
Antall voksne*
Antall barn og alder på barna*
Telefon*

Avreise flyplass*
Ønsket avreisetidspunkt*
Ønsket destinasjon*
Ønsket rederi*


Beskriv kort dine ønsker/behov, så vår reisekonsulent kan skreddersy et tilbud til deg: *

Andre reiser

Zuiderdam_1
Nyhet
I vikingenes fotspor: Fra København, via Norskekysten, Island, Grønland til USA!
Reis i vikingenes fotspor på en spektakulær seiling ut fra København, innom de norske fjordene, før skipet setter kursen mot Island, Grønland,...
Fra kr. 42.000,- per person
BKShip_spirit_modal_073013
Kampanje: 30% avslag! Cruise med Norwegian Spirit fra Dubai til Cape Town
Avreise 02. mars 2020 . Skipet seiler blant annet innom Port Victoria, Nosy Be, Port Louis og Pointe Des Galets!
Fra kr: 26.829,- per person
EQ_pool
Tilbud
Ukens beste priser på Celebrity Cruises
Drømmer du om å reise på cruise med Celebrity? Se en oversikt over ukens beste priser - Nå med drikkepakke inkludert!
Fra kr. 7568 per person