logo
logo
Fritid

Fritidsreiser

Av og til har vi bare lyst til å dra på en skikkelig kjekk helgetur! Noen ganger ønsker vi shopping, andre ganger kulturelle & historiske opplevelser, atter andre sol og bad. De fleste ganger har vi uansett lyst å reise direkte, kortest mulig flytur, men samtidig "langt bort". Her har vi gode forslag å dele - kontakt eller besøk oss gjerne!

Gruppeturer for lag, foreninger, bedrifter, større venne- og familiegrupper
"Design" din egen gruppetur sammen med oss. Teambulding, jubileumstur eller flere spesielle anledninger? Vi ordner med gruppebestillinger på fly, hotell og evt. landarr. Hva med reiseleder? Da fikser vi selvsagt også det. Drar dere på egenhånd, vil vi lage forslag til dagsprogram og dere får med alle nødvendige dokumenter dere trenger på reisen.
 

Kom i kontakt med oss

VI HJELPER DEG!

Takk for at du besøker siden vår! Vi hjelper deg gjerne med din drømmereise. Fyll ut skjema - gjerne også med utfyllende tekst - og en av våre hyggelige reisekonsulenter vil ta kontakt med deg innen våre åpningstider.

Ca. annen hver uke sender vi ut våre nyhetsbrev med spennende reiseforslag og tilbud. Håper du har lyst å motta dette og med det husker å huke av i feltet under skjema. Det er også mulig å spesifisere tema du ønsker å få vite mer om, som f.eks. luksuscruise, sport & fritidsreiser, påmeldingsturer etc. Av og til vil vi også sende seprate nyhetsbrev på spesifiserte tema.
logo

page