logo
logo

Reis på Charterferie med Ving eller Apollo

Om charterreiser:

Carica tilbyr via samarbeid med Ving og Apollo charterreiser over hele verden. 

Send oss en forespørsel hvor du forteller litt om dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende tilbud. 

Våre favoritt hotell:

Hoteller for par:

 

Mallorca:
Sunprime Waterfront: 4+*Sunprime Waterfront ligger ved stranden i populære Playa de Palma, nærmere bestemt i Can Pastilla. En landsby som minner om det gamle Mallorca, men med moderne touch. Her er det en båthavn og mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Fra hotellet tar det bare 10 minutter å reise inn til Palma by med bil, og flyplassen ligger kun 15minutter unna.

Bassengområdet på Sunprime Waterfront er noe utenom det vanlige. Du har en fantastisk utsikt over havet og kan slappe av i en herlig solseng og ta et forfriskende bad i bassenget. Foretrekker du salte bølger er det en liten strand med en badevik rett nedenfor hotellet, og går du et par hundre meter er det en større strand rett forbi den lille havnen.

 


 

Gran Canaria:

Marina Bay View 4*

 

Solrik beliggenhet og strålende utsikt – det er Marina Bay View! Velkommen til stilrene leiligheter og et herlig bassengområde på vårt populære hotell i Puerto Rico!
Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Poolbar. Restaurant med frokost- og lunsjservering.

Gratis WiFi i fellesområdene. Internetthjørne mot avgift. Gratis trimrom. Minimarked. Myntvaskeri. Store nivåforskjeller på hotellområdet. Trapper ned til stranden og sentrum. Ca. 2,5 km til sentrum dersom man vil unngå trappene. Lokaltrafikk.
Aldersgrense på hotellet: 16 år

Hoteller for familier:

Rhodos: 

Sunwing Kallithea Beach 4*

 

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2019" for beste familiehotell i charterkategorien samt for beste familiehotell på Rhodos.

På Sunwing Kallithea Beach er det kort vei til alt. Og det er bare én av grunnene til at gjestene våre vender tilbake år etter år. Hotellet ligger i vakre, grønne omgivelser rett vedstranden på Rhodos' nordøstkyst - ideelt for deg som vil ha en avslappende ferie i ekte gresk miljø.

De fine bassengområdene er enda en grunn til at Sunwing Kallithea Beach er så populært. Det ene bassengområdet ligger ved hovedbygningen Athena og det andre ligger ved leilighetsbygning Helios. Her finnes det babybasseng som er 30 cm på det dypeste, og svømmedyktige barn (eller lekne foreldre) kaster seg gjerne ut i det store eventyrbassenget med viker, bukter og skrå bunn. Det dype bassenget er delt av en trebro som går til bassengbaren. I dette bassenget arrangeres det vannsportaktiviteter nesten hver dag. Det er dessuten vannsklier på begge bassengområdene – for ekstra morsom bassenglek.


Hotellet tilbyr blant annet:

Leiligheter med direkte utgang til basseng
Gratis WiFi på hele hotellet
Smarte måltidspakker mot tillegg
Barn under 12 år spiser gratis

Skandinavisk barneklubb med Lollo & Bernie
Ligger på stranden
Spa, treningsstudio og SATS-timer
Babybasseng med solskjerming
 

Rhodos:

Mythos Beach Resort 4*

 

Populære Mythos Beach Resort på Rhodos er kanskje Apollos aller fremste favoritt blant de fine Apollo Mondo Familiy anleggene. Her er det barneklubb, svømmeskole og treningstimer med skandinavisktalende instruktører og Apollo-personale. Moderne rom og næringsrike måltider – barna har sin egen buffé. Det er god plass rundt bassengene og havet ligger kun på en armlengdes avstand. For å få den ekstra gode feriefølelsen kan du jo bestille en juniorsuite med eget basseng!

Tyrkia:

Sunwing Side Beach 4+*

 

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2019" for beste familiehotell i Tyrkia.

Sunwing Side Beach er et resultat av et samarbeid mellom det svenske designbyrået BAS og og tyrkiske arkitekter som har laget en blanding av Skandinavia og det østlige Middelhavet. De har naturligvis samarbeidet med våre maskoter Lollo & Bernie, som ser til at våre minste og viktigste gjester har det ordentlig bra på ferie.

Vings gjester har kåret Sunwing Side Beach til det beste Sunwing Family Resort i 2018.

Her kan du bade i store basseng, slappe av i komfortable solsenger eller gå den korte turen ned til stranden. Sides østre, lange strand ligger kun 500 meter fra hotellet. Her finner du også Sunwings egen Beach Club. Hotellet har en egen badebuss som kjører deg til og fra stranden.

Send inn din forespørsel på charterreise: