Gruppetur: Fra Boston til Miami

Høstens begivenhet
takeoff
AVREISESTED
Boston
destination
REISEMÅL
Miami
calendar2
DATO
14.10.2022-28.10.2022
Kr 38.990,- pr person
Velkommen ombord på boutiqueskipet Celebrity Summit og denne opplevelsesrike gruppecruiset.
Endelig er vi igang igjen, og det er mange av oss som nå lengter etter både cruise, et deilig skip, vakre øyer i Karibien og ikke minst god mat og drikke.
Når vi reiser som gruppe blir det alltid veldig sosialt.

Vil du være med!!
 

SEILINGSRUTE

Boston - Til sjøs - Royal Naval Dockyard/Bermuda - 2 dager til sjøs -St Lucia - Grenada - Bonaire - Aruba - Curacao - 2 dager til sjøs - Miami

Gruppetur: Fra Boston til Miami

Cruise fra Boston til Miami via Karibiske perler som inkluderer bl.a. Bermuda og ABC øyene

14. oktober

Avreise fra Norge om morgenen med ankomst Boston tidlig ettermiddag.

15. oktober
Boston er en av de eldste mest velstående byer i USA, grunnlagt i 1630 og oppkalt etter Boston i England. Byen er bl.a. kjent for sin prestisje universitet Harvard, og Boston Maraton. Baren Cheers som sikkert mange husker fra tv serien på tv på 80tallet er fremdeles i drift og kan besøkes. Vi nyter frokost på hotellet før vi blir hentet av lokal guide og buss for å gi oss en sightseeing i denne flotte byen før vi ankommer havnen og skipet.

16. oktober
En deilig dag i sjøen. Nyt alle fasillitene ombord på boutiqueskipet Celebrity Summit.
17. oktober
Vakre Bermuda, og hvem har vel ikke hatt sin egen Bermuda shorts. Øygruppen er et selvstyrt britisk oversjøisk territorium i det nordlige Atlanterhavet.  
Skipet dokker i Royal Naval Dockyard tidligere Royal Navy. Fantastiske strender og koselige små landsbyer. Den mest kjente rosa stranden er Horseshoe beach.
18. og 19. oktober
2 deilige dager i sjøen der vi seiler ned mot St Lucia
20. oktober
Castries er St. Lucia`s hovedstad. Øya er frodig med regnskog og fjelltopper, den høyeste er «Mount Gimie» på 950 m.o.h. i tillegg til stor produksjon av banan og sukker, lever folk av turisme. I den livlige havnebyen Castries strømmer folk til butikkene og det lokale markedet.
21. okotober
Grenada er en av øyene i Grenadinene også kalt krydderøya. Det tropiske klimaet gir suksess til krydder-
Produksjon av bl.a. muskat, vanilje og kanel. St. Georges som er hovedstad i Grenada er omgitt av fjell og en gammel vulkan krater. Steder er blitt et populært turistmål i Karibia.
22. oktober
Bonaire er den nest største av ABC øyene «Nederlands Antillene» som ligger utenfor Venezuela. Her finnes overflod av flamingoer og iguaner. Kralendijk er oversatt fra Nederlandsk og betyr korallrev som det er mange av. Det vakreste korallrev kjent for undervannsfotografering er Karpata. Øya er ellers flat og godt egnet til sykling, leie av elektriske sykler mulig.
23. oktober
Oranjestad er hovedstaden på Aruba, et av landene i Kongeriket Nederlandene. Byen har en befolkning på drøyt 28 000. Den ligger på vestkysten av øya.
24 oktober
Willemstad er hovedstad i Curacao og den største byen i de små Antiller. Willemstads bysentrum ble erklært som verdensarvsteds av UNESCO i 1997. De eldste bygningene i det gamle bysenteret er inspirert av nederlandske 1600-tallsarkitektur, med smale og høye hus. Flere bygninger fra 1700-tallet er i curacaobarokk kjennetegnet som bueformet.
25. - 26. oktober
To herlige avslappende dager i sjøen. Kanskje prøve en av spesialrestaurantene som er kjente for høy kvalitet på maten. Siden vi går mot slutten av cruiset, kan du unne deg en deilig spa behandling. På kvelden etter middagen anbefales også å oppleve et av showene i det store teateret ombord.
27. oktober
Ankomst Miami, Florida. Deilig frokost om bord før avstigning, transport til flyplassen og hjem. Beregnet ankomst Norge neste dag.
 

 
 
Cato2

REISELEDER / Cato Melkstavik

Cato har de siste 15 årene reist på gruppecruise både i Europa, Karibien, Asia, Alaska og Antarktis.
Han har seilt med alle skipene til Celebrity Cruises og kjenner dem veldig godt.
Det skal bli så hyggelig å ha med både Trøndere og Rogalendinger på dette herlige cruiset!


 

Gruppetur: Fra Boston til Miami

UTVID REISEN:


OPPGRADER LUGAR: 

Vi opplever hyppigere endringer i prisene fra våre rederier for tiden, og det er ikke sikkert vi har rukket å publisere den siste versjonen i alle våre forslag. Vi skal imidlertid ha akkurat de samme prisene som rederiene selv , så la oss finne de rette priser ved kontakt.

Pris pr. person i dobbel Concierge balkonglugar Kr. 38.990,-
 
Følgende er inkludert:
Fly/tur/retur Stavanger/Trondheim/Oslo
1 hotell overnatting i Boston inkl. frokost
12 netters cruise i Concierge balkong lugar
Full pensjon, underholdning og skatter/avgifter
Tips til personalet ombord
Klassisk drikkepakke i alle barer og restauranter
Free surf wifi
Alle transporter i forbindelse mellom flyplass/hotell/skip/flyplass
1 sightseeing i Boston
Reiseleder fra Carica ved min. 20 påmeldte
 
Tillegg:
Esta visum
Avbestilling- og reiseforsikring
Enkel lugar utvendig Kr 49.990,-

Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer i program, samt valutakurser og flyskatter.
Pr. i dag kan vi ikke si noe om hvilke eventuelle endringer/tilpasninger det vil bli om bord med hensyn til evt. fremtidige smittevernstiltak. Dette er noe vi selvsagt vil komme tilbake til når opplysningene foreligger fra rederiet selv.
 

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Celebrity Summit

Celebrity4
Celebrity-Cruises-Logo_svg

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises består av 15 skip som seiler over hele verden. Skipene har moderne luksus med en unik kombinasjon av førsteklasses lugarer, live underholdning, eksepsjonelle kjøkken og ypperlig service. Det er opptil 12 spisesteder på hvert skip, alt fra italienske smaker i Tuscan Grille til franske spesialiteter i Murano. Skipene tar deg md til noen av de mest fascinerende destinasjoner i verden.

Hver reiserute gir deg mulighet til å besøke flere destinasjoner med spennende kultur og historie. Cruisene varierer i lengde fra 6-21 netter. Oppdag en ny form for luksus om bord på Celebrity Cruises. Alle skipene inneholder alt du måtte ønske av fasiliteter og service slik at du får en uforglemmelig og komfortabel ferie.

Når du reiser med Celebrity Cruises er følgende inkludert: Alle måltider i flere av restaurantene, Classic drikkepakke, Wifi, Show i teateret, Te og kaffe, Kino, Snacks 24 timer i døgnet, Live musikk, Room service, Nattklubb, Bibliotek, Fitness senter, Barne- og ungdomsklubber, Solarium, Løpebane, Danskekurs, Kokkekurs, Vinsmaking, Andre kurs og undervisninger, Lawn Club, Basketballbane, Svømmebasseng, Boblebad og mye mer.
 

AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

 

Avbestilling                                           Kostnad per person

14 dager eller mindre før avreise         100% av reisens grunnpris*
Mellom 15 og 41 dager før avreise       Depositum per person (NOK 2.000)*
42 dager eller mer før avreise              500 kr per person*

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.
 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo

Andre reiser

Hva gjør du i sommer?
Hva gjør du i sommer?
Savner du et deilig cruise igjen, så kan du bli med Royal Caribbean og Voyager of the Seas i Østersjøen. Du trenger ikke å reise langt for å gå...
Fra Kr 5.880,-
Dra på cruise med Royal Caribbean sommeren 2022!
Dra på cruise med Royal Caribbean sommeren 2022!
Verden åpnes opp, og cruiseglade mennesker over hele verden kan igjen rette fokus på fantastiske seilingsruter i Middelhavet sammen med Royal...
Fra kr. 6.726 per person
Planlegg ditt neste cruise med gode kampanjer fra Royal Caribbean
Planlegg ditt neste cruise med gode kampanjer fra Royal Caribbean
Drøm deg bort om cruise, se på kampanjene til Royal Caribbean, og send oss en uforpliktende forespørsel. Vi er klar til å skreddersy din neste...
Fra kr. 4.730,- per person