Kommende Carica arrangementer

Hvert år arrangerer vi i Carica en rekke ulike arrangementer som vi inviterer både nye og gamle kunder til. På denne siden vil du få en oversikt over hvilke arrangementer som du kan delta i, samt. informasjon om kommende arrangementer som du i løpet av året har anledning til å delta på!

Velkommen til Lunch & Learn i DNB Arena!


Nytt for året er at vi ønsker å invitere våre kunder til en inspirerende formiddag i DNB Arena siste fredag hver mnd. frem mot sommeren. Her inviterer vi dere på «super fredag lunsj» sammen med Oilers hvorpå vi forflytter oss ned til "Carica Boksen" for et 45 minutters foredrag om div. tema innenfor hva vi kan tilby deg av ulike cruise- og feriereiser.

Arrangementet varer fra kl. 11:00-13:00, og det er begrenset antall plasser. Det er første mann til mølla prinsippet, og de som får plass vil motta en e-post om dette.

Kommende Lunch & Learn med ledige plasser: 

28 februar: «Siste nytt fra Carica`s verden & foredrag om Hurtigrutens seilinger på Svalbard»
27 mars: ”Cruise i Sør-Amerika”
24 april: ”Nye gruppeturer” 
29 mai: «Karibien vinteren 2020/2021»
Velkommen til cruisekveld på Hundvåg 9 mars!

Mandag 9 mars har Carica gleden av å invitere deg med på en cruisekveld på Øyahuset (Hundvåg Bydelshus) når vi får besøk av Norwegian Cruise Line

Arrangementet varer fra kl. 18:00 - 20:00, hvor dørene åpner kl.17:30.
Av erfaring er disse cruisekveldene svært populære, så vi anbefaler deg å melde deg på raskt for å være sikret plass. 
Ønsker du å se Norges beste ishockeylag live i DNB Arena?

Som stolt sponsor av Stavanger Oilers, inviterer vi i Carica hvert år flere av våre kunder med på alle hjemmekamper, og i år er intet unntak!

I DNB Arena har vi gjennom vårt sponsorat 4 VIP billetter med fantastisk plassering, og tilgang til eget sponsorområdet med servering før, i pausene og etter kamp - Et perfekt sted for å få noen tips og råd til din neste ferietur!