Kommende Carica arrangementer

Hvert år arrangerer vi i Carica en rekke ulike arrangementer som vi inviterer både nye og gamle kunder til. På denne siden vil du få en oversikt over hvilke arrangementer som du kan delta i, samt. informasjon om kommende arrangementer som du i løpet av året har anledning til å delta på!

Møt Carica & Royal Caribbean på Kilden kjøpesenter onsdag 22 januar!

Onsdag 22 januar fra kl. 11:00 til 15:00 kan du møte Carica sammen med vår gode samarbeidspartner; Royal Caribbean på stand på Kilden kjøpesenter i Stavanger.
Her vil vi gi gode råd til deg som er i gang med å planlegge din neste cruiseferie, og få oversikt over de beste prisene som er tilgjengelig akkurat nå.

Vi vil stå i andre etasje, like ved bakeriet :)

 
Velkommen til Lunch & Learn i DNB Arena!


Nytt for året er at vi ønsker å invitere våre kunder til en inspirerende formiddag i DNB Arena siste fredag hver mnd. frem mot sommeren. Her inviterer vi dere på «super fredag lunsj» sammen med Oilers hvorpå vi forflytter oss ned til "Carica Boksen" for et 45 minutters foredrag om div. tema innenfor hva vi kan tilby deg av ulike cruise- og feriereiser.

Arrangementet varer fra kl. 11:00-13:00, og det er begrenset antall plasser. Det er første mann til mølla prinsippet, og de som får plass vil motta en e-post om dette.
Første fredag er 31/1 med tema: «Cruise i Middelhavet sommeren 2020» 

Hvorpå vi følger på med:

28 februar: «Siste nytt fra Carica`s verden & foredrag om Hurtigrutens seilinger på Svalbard»
27 mars: ”Cruise i Sør-Amerika”
24 april: ”Nye gruppeturer” 
29 mai: «Karibien vinteren 2020/2021»
Vi deltar på reiselivsmessen i Stavanger lørdag 15 februar!

Lørdag 15 februar treffer du Carica på den store reiselivsmessen i Stavanger!

På Clarion Hotel Stavanger fra kl. 10:00 til 16:00 kan du møte oss for gode tilbud, konkurranser & en inspirerende cruiseprat!
Vi vil også gjennomføre to presentasjoner hvor vi forteller om hvem cruise kan passe for, og et annen hvor vi presenterer våre flotte gruppeturer!

Kl. 12:30 - 12:50: Carica gir tips og råd om cruisereiser
Kl. 15:00 - 15.20: Carica presenterer spennende gruppeturer


Hvert år får vi mulighet som utstiller på reiselivsmessen å gi ut gratis inngangsbillett til våre kunder. 
Om du ønsker å motta en gratis inngangsbillett, kan du kontakte oss via skjemaet. 
Ønsker du å se Norges beste ishockeylag live i DNB Arena?

Som stolt sponsor av Stavanger Oilers, inviterer vi i Carica hvert år flere av våre kunder med på alle hjemmekamper, og i år er intet unntak!

I DNB Arena har vi gjennom vårt sponsorat 4 VIP billetter med fantastisk plassering, og tilgang til eget sponsorområdet med servering før, i pausene og etter kamp - Et perfekt sted for å få noen tips og råd til din neste ferietur!