Velkommen om bord på MSC Preziosa

Vi i TRAVELNET Reisevarehuset har fått anledning til å invitere med oss nye kunder til å bli med om bord vakre MSC Preziosa når skipet
ankommer havnen i Trondheim

Vi har begrenset antall plasser på 
MANDAG 10. juni 2024!
Førstemann til mølla....


msc1317050 ship msc21007171 

 

I løpet av oppholdet om bord skipet, vil man få en guidet tur rundt på skipet, og bli servert en flott lunsj m/drikke til. 
Det er begrenset antall plasser, og det er 18 års aldersgrense for å delta.
De som får plass på skips besøket får beskjed innen: 2. juni

 

Program:


10:45-11:00       Oppmøte rett utenfor skipet Trondheim havn
11:00-11:45        Cocktail og infomøte
11:45-12:45        Skipsvisitt med representant fra MSC 
12:45-14:00       Lunch i hoved restauranten (inkl drikke)
14:00                 Vi forlater skipet

 
Bindende påmelding innen 27. mai, kr 250,- pr person.
Vi har plass til 25 personer.
Alle som deltar på skipsbesøket må huske å ha med passet når de skal gå om bord skipet. 
Pga. sikkerhetsårsaker er det nødvendig å sende inn passinformasjoner som vil bli sendt til rederiet. All personlig data vil i etterkant bli slettet. 
 

MSC Preziosa
 

MSC Preziosa har stort sett alt man kan ønske seg av et moderne cruiseskip. MSC Preziosa utstråler samme eleganse og byr på de samme gode fasilitetene som man også finner på søsterskipene i Fantasia-klassen. Med andre ord kan man se frem til et mangfold av aktiviteter og underholdning om bord på MSC Preziosa.
 
På dekk finner man tre innbydende bassenger, 12 boblebad og en vannsklie. Det er rikelig med muligheter til å sole seg og nyte en forfriskende drikke på en av de komfortable solsengene, og barna kan boltre seg i det morsomme vannlandet. Skulle det skje at skyene trekker seg sammen over skipet, er det også mulighet for å ta en svømmetur i det overbygde bassenget.
 
Om bord på MSC Preziosa finner man en rekke innbydende restauranter som alle byr på delikate retter. Det er mulig å spise på to à la carte-hovedrestauranter, en stor bufférestaurant og en italiensk pizzeria. Det er også mulighet for å oppdage gastronomiske opplevelser i spesialrestaurantene.
 


msc yc top sail lounge 01  msc22011011

 

Påmelding til skipsbesøk om bord MSC Preziosa 10. juni 2024