logo
logo

Topp 8 - Reiserelaterte hjemmeoppgaver!

For å få tiden til å gå, latteren til å sitte løst, og for å finne frem til de gode minnene fra de tidligere reisene dine, har vi laget en Topp 8 liste over reiserelaterte hjemmeoppgaver dere enkelt kan gjøre! :-)

 

1) Facetime en "glemt" venn i utlandet!

- Vi har alle møtt på en rekke fantastiske mennesker mens vi har vært ute på reise. Enten om det var den ekstra vennlige servitøren på favorittrestauranten i Barcelona, eller andre turister som man møtte på sin reise. Hva med å kontakte dem igjen? Avtal et tidspunkt, og ring hverandre på Facetime! Det er både sosialt, morsomt og minneverdig. Hvem vil du ringe?
 

2) Sorter de gamle feriebildene!

- Du vet, de hundrevis av bildene som ligger lagret digitalt, eller de eldre bildene som enda ligger usortert i mappen du mottok da du fremkalte bildene?  Sorter dem, og ha det gøy! Finn frem de beste minnene fra alle dine feriereiser. Tør du å dele dine favorittbilder?


3) Lag en reiseblogg!

- Vet du om skjulte perler som de fleste ikke har fått oppleve? Gjerne du ønsker å dele dine erfaringer om et konkret cruiseskip eller destinasjon? Finn frem din indre forfatter, og del dine opplevelser med kjente og kjære! Om du ønsker, kan du sende inn ditt bidrag til oss, så deler vi det med alle i et nyhetsbrev!


4) Lag din optimale seilingsrute! 

- Det finnes utrolig mange flotte sider på internett.
En av dem er denne:
 https://www.sailingeurope.com/en/route-planner. 
Her kan du tegne opp din egen seilingsrute. Hva er ditt drømmecruise? Plot inn dine favoritthavner, og bli en egen "cruiseplanner". Om du ønsker, kan du ta et skjermbilde å sende til oss, så kan vi lete frem det mest treffsikre alternativet som faktisk tilbys i cruiseverden!


5) Eksotisk hjemmespa!

Lag hjemmelaget skrubb, og legg agurk på øyene. Skru på litt rolig musikk, mens du drømmer deg bort til flotte destinasjoner. 


6) Barnevennlig: Innred soverommet med land som tema!

Barna får velge hver sin ferie/land som de kan innrede sitt rom etter! Tegn flagg, finn ting i hjemmet som passer inn. Foreldrene kan gjerne hjelpe til med å gjøre litt research om landet. Avslutningsvis kan hele familien lage en snack fra hvert land til en god lunch.


7) Barnevennlig: La barna lage bildefremvisning!

Mange av våre barn er i disse dager dyktige på det tekniske. Så la dem lage en bildefremvisning for hele familien. De kan velge ut hver sin ferie, og sette sammen en visning av bilder/videoer som hele familien senere ser på "kino" i stua!


8) Familievennlig: Lag en restaurant hjemme!

La ungene få velge menyen, og la far og mor være kokk og servitør. 
Hvilken restaurant det er, må man naturligvis avklare! En pen restaurant gjør at barna må finne frem finstasen. Da kan det kanskje friste mer med en strandrestaurant som i Syden? Ikke ofte barna får spise middag i svømmeshortsen sin og den kuleste t-skjorten! Her kan man være så kreativ som man måtte ønske!

 

Send inn ditt bidrag: