Gruppetur: Nyeste skipet Norwegian Viva

Noen av de vakreste destinasjoner i Middelhavet
takeoff
AVREISESTED
Trieste
destination
REISEMÅL
Athen
calendar2
DATO
04.09.2023-13.09.2023
Fra Kr 26.500,-
Norwegian Viva er det nyeste skipet hos NCL, og hun er klar til å seile sommeren 2023.

Vi har fått flere lugarer og vi ønsker deg velkommen til ombord 4. september 23!

Meld din interesse nå og sikre deg en god lugar.

 

SEILINGSRUTE

Dag 1: Trieste
Dag 2: Ravenna
Dag 3: Split
Dag 4: Dubrovnik
Dag 5: Corfu
Dag 6: Santorini
Dag 7: Kusadasi
Dag 8: Istanbul
Dag 9: Mykonos
Dag 10: Athen

Norwegian Cruise Line - Gruppetur: Nyeste skipet Norwegian Viva

  

DAG 1. Trieste (Italia)
Ankomst og innsjekk på skip i Trieste. Skipet går ut fra havn kl. 1700.

Dag 2. Ravenna (Italia)
Ravenna ligger i østlige del av fylket Emilia Romagna, og er opprinnelsessted for både Bolognese sausen, lasagnen samt Parmigiano-Reggiano osten. Byen var en gang hovedsted for det Romerske- og bysantinske riket, og er også kjent for sin mosaikk kunst fra det 5 -6 århundre. Bruk dagen i Venezia, på den milelange stranden, eller i det historiske sentrum av Ravenna som ligger 9 kilometer fra havn. Mulighet for utflukt til San Marino.

Dag 3. Split (Kroatia)
Split er den største byen på Adriaterhavskysten, og gamlebyen er på UNESCOs’ verdensarvliste. Split, har vært under romersk, venetiansk, østerriksk, fransk, italiensk og jugoslavisk styre. Byen er spekket med historiske attraksjoner. Muligheter for utflukter med lokale spesialiteter og vinsmaking ved Dalmatiakysten.

Dag 4. Dubrovnik (Kroatia)
Dubrovnik er kalt Adriaterhavets perle. Fra gammelt av en av de viktigste handelsbyer og er en av de best bevarte byene rundt Middelhavet. For de som har sett serien «Game of Thrones», er det ikke en nyhet at deler av den populære serien er spilt inn her. Opplev gamlebyen og de gamle bymurene, den marmorbelagte gågaten Stradun, og historiske severdigheter som palass, klostre og kirker. Også Dubrovnik er på UNESCOs verdensarvliste.

Dag 5. Korfu (Hellas)
Korfu, eller Kerkyra er den nest største øya i det Ioniske hav, og den frodige siden av Hellas. Både matkultur og arktitektur er sterkt påvirket av det tette båndet til Italia, med hus som er malt i pastellfarger og terrakottatak. Opplev den unike atmosfæren i havneområdet og de romantiske smugene. Noen kjenner sikkert igjen byen fra TV-serien på NRK «Familien Durells greske eventyr».

Dag 6. Santorini (Hellas)
Om ingen forteller deg hvor du er, så vet du det likevel. Ingen steder er så gjenkjennbare som Santorini, eller Thira. For rundt 3600 år siden ble øya rammet av et kraftig jordskjelv, og ifølge et av mange myter er dette stedet til det forsvunne Atlantis.
Med stupbratte kalderaer, og med de hvite husene med blå sprosser som ser ut som de er gravd ut av fjellet, er det ikke rart at øya er den mest besøkte i Middelhavet. Den fantastiske solnedgangen i Oia (uttales ía), gjør øya verdt et besøk i seg selv. Svarte lavastrender her, så bruk badesko.

Dag 7. Kusadasi (Tyrkia)
Byen ligger øst for den greske øya Samos, og her er inngang til det historiske Efesos som opprinnelig var en gresk koloni fra. 600 f.kr. Det sies i at det var her både apostelen Johannes og Jomfru Maria endte sine dager.
Byen Kusadasi tilhører i dag Tyrkia, og byen har flotte strender som rolige Gold Beach, Ladies Beach (tidligere kun for kvinner), full av butikker, restauranter og nattklubber.

Dag 8. Istanbul (Tyrkia)
Byen som er delt mellom Europa og Asia av Bosporostedet. Grunnlagt av Keiser Konstantin som Roma Nova (Nye Roma), og ble først etter hans død kalt Konstantinopel. En dag er kanskje ikke nok for å oppleve denne millionbyen, men ta turen til Dolmabahce Palasset, Taksim Square for shopping, Topkapi Palasset hvor Sultanen hadde sitt Harem, Den Blå Moské, Grand Bazar, en av verdens største markeder – mulighetene er mange.

Dag 9. Mykonos (Hellas)
Øya er kjent for sine hvitkallede hus med turkise sprosser, vindmøller og ikke minst sitt uteliv. Benytt deg av de gyldne strendene, eller hva med en utflukt til ruinene på den nærliggende øya Delos hvor ifølge gresk mytologi er gudesøsknene Apollo og Artemis fødested.

Dag 10. Athen (Hellas)
Siste stopp, sivilisasjonens vugge. Akropolis er et must for alle som ankommer Athen. Den gamle koselige bydelen Plaka ligger like nedenfor Akropolis, med byens berømte loppemarked, et mylder av små butikker og restauranter i de trange gatene. Også like nedenfor ligger Akropolis Muséet som også er verd et besøk før hjemreise.


 

Norwegian Cruise Line - Gruppetur: Nyeste skipet Norwegian Viva

UTVID REISEN:

Pakkecruise med reiseleder, fly fra Stavanger/Trondheim, transfer fra/til flyplass og 10 nettercruise i vanlgt lugar

Send oss en mail og meld din interesse!
 

OPPGRADER LUGAR: 

Vi opplever hyppigere endringer i prisene fra våre rederier for tiden, og det er ikke sikkert vi har rukket å publisere den siste versjonen i alle våre forslag. Vi skal imidlertid ha akkurat de samme prisene som rederiene selv , så la oss finne de rette priser ved kontakt.

Pris for cruiset:

Innvendig lugar                            Kr 26.500,- pr person
Balkonglugar                                Kr 33.900,- pr person

Singellugar på forespørsel.


Prisene inkluderer:
  • Alle måltider
  • Underholdning
  • Det meste av aktiviteter
  • Havneavgifter
  • Tips til personalet
  • Premium drikkepakke
Utgifter som kommer i tillegg er:
  • Utflukter
  • Spesial restauranter
  • Avbestilling - og reiseforsikring

 
Norwegian Viva kan tilby et stort utvalg av lugaralternativer.
Vi i Carica har seilt med de fleste skipene til Norwegian Cruise Line, og står klare til å hjelpe dere å velge riktig lugarkategori ut i fra deres ønsker.

Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt eventuelle skrivefeil.
 

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Norwegian Cruise Line


 
1%20NCL%20Go%20Kart%20pa%CC%8A%20cruise%20norwegian%20cruise%20line
NCL%20logo

Norwegian Cruise Line

er blant de aller største cruiseleverandørene på markedet med 16 skip i flåten og som holding-selskap også eier av rederiene Regent Seven Seas Cruises og Oceania Cruises.

NCL opererer med begrepet "Free at Sea" som fremhever fleksibilitet i forhold til å spise når du vil, hvor man vil, med hvem man vil - her gjelder ingen spesielle kleskoder, og det er som regel god plass på restaurantene ombord.

God mat, familievennligse cruiseskip, gode priser og populære seilingsruter. 
Norwegian Cruise Line har totalt 13 skip og av disse går 3 i fast rute på Hawaii.
I 2000 introduserte rederiet det som det kaller Freestyle Cruising. Dette betyr flere valgmuligheter for den reisende.: Der kan velge mellom flere restauranter, spiser med hvem dere vil og når dere vil. Den ene dagen kan dere spiser italiensk, den neste i et av skipets steakhouses, og hvorfor ikke prøve shusi? Stemningen er uansett uformell og avslappet.
Skipene har et høyt servicenivå med 1 besetningsmedlem pr lugar. De nyeste skipene er flotte og fargerike med markedets flotteste lugarer, og dere kan også velge en Garden villa. Denne er på over 300 m2 og har egen hage, svømmebasseng, boblebad, stue og 3 separate soverom med eget bad.
Skipene tar fra 1000 til 4000 passasjerer, og seiler i Middelhavet, Baltiske land, Hawaii, Karibia, Bermuda, Alaska, Sør Amerika og Panamakanalen. Rederiet satser sterkt på barnefamilier og har derfor meget gunstige priser for barn.

AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

NCL Avbestillings regler gjort ETTER 14 Oktober 2019
Mer enn 41 dager til avreise                      20 % av reisens pris
40-30 dager før avreise                             35 % av reisens pris
29-15 dager før avreise                              50% av reisens pris
14-8 dager før avreise                                75 % av reisens pris
7 dager før avreise eller mindre                95 % av reisens pris
Gjelder for alle lugar kategorier. - Innvendig, utvendig, balkong & mini suiter, studio,  Suiter & The Haven

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
carica_cruise%20by%20travelnet_logo-kopi

Andre reiser

Utforsk Middelhavet sommeren 2023 med Royal Caribbiean sine fantastiske seilingsruter! Tilbudet varer ut februar 2023!
Fra kr. 9.990 per person
Gode priser med Celebrity Silhouette fra Southampton i juni
Celebrity Cruises - Gode priser med Celebrity Silhouette fra Southampton i juni
Spesialtilbud forlenges inntil vindere!
Fra Kr 17.670,- pr person
FAMILIE CRUISE MSC World Europa - 8.oktober 2023 - 7 netter fra Barcelona
MSC Cruises - FAMILIE CRUISE MSC World Europa - 8.oktober 2023 - 7 netter fra Barcelona
Med familie på 4 kan du gjøre et cruisekupp i høstferie (uke 41). MSC WORLD EUROPA har priser fra 32.536,-NOK for 2 voksne og 2 barn (2-11år), med...
Fra Kr 32. 536.- for 2 voksne og 2 barn