Vårtilbud hos Royal Caribbean!

Gode ekstrasengsrabatter
takeoff
AVREISESTED
Venezia/Barcelona
destination
REISEMÅL
Venezia/Barcelona
calendar2
DATO
30.04.2023-26.08.2023
Fra kr. 9.990 per person
Utforsk Middelhavet sommeren 2023 med Royal Caribbean sine fantastiske seilingsruter!

Det er ikke uten grunn at Royal Caribbean er et av verdens mest populære rederier. Kombinasjonen av spektakulære skip med et aktivitetstilbud som har noe for alle, det store utvalget av restauranter om bord, og flotte seilingsruter over hele verden, bidrar til at det er en perfekt ferieform for de aller fleste!

Sommeren 2023 kan du oppleve noe av det beste Royal Caribbean har å tilby, og vi har valgt ut tre godbiter, av svært mange, som du kan lese mer om!

Royal Caribbean har flere ukentlige seilinger gjennom hele sesongen, og vi har tilenhver tid tilgang til de beste prisene. Så send oss gjerne en forespørsel hvor du beskriver dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

SEILINGSRUTE

Royal Caribbean Cruiseline - Vårtilbud hos Royal Caribbean!

Noen av mulighetene:

 

Opplev Royal Caribbean sitt fantastiske skip: Symphony of the Seas på rundtur i det Vestlige Middelhavet!


Det imponerende skipet Symphony of the Seas vil seile fra Barcelona og Roma til noen av Middelhavets Europas mest ikoniske steder. Skipet tilbyr noe for enhver smak, med karibiske bassengdekk i resort-stil, velsmakende middager og imponerende underholdning. Her finnes alt, og litt til!

Avreise: 6. august 2023 fra Barcelona
Seilingsrute:
Destinasjoner: Palma De Mallorca, Provence, Firenze, Roma og Napoli
 
Priser:
Fra kr. 15.315,- per person
Familiepris fra kr. 82.196,-
 
 

Greske perler med Explorer of the Seas


La Explorer of the Seas ta deg med til noen av de mest populære reisemålene som Hellas har å by på! 
Utforske Korfu, Athen, Mykonos og Argostoli, og bli bergtatt av vakre Kotor i Montenegro! Seilingen starter i Ravenna i Italia, som gir deg en glimrende mulighet å kombinere cruiselivet med noen fantastiske dager i Italia før og/eller i etterkant av cruiset. Om bord får du en herlig blanding av aktiviteter og avslapning. Fra prisvinnende underholdning, flere basseng, til koselige barer og fantastiske restauranter. Velkommen om bord!
 
Avreise: 6. august 2023
Seilingsrute:
Kotor, Korfu, Athen, Mykonos og Argostoli
 
Priser:
Fra kr. 9.518,-per person
Familiepris fra kr. 34.140,-
 

Prisene endrer seg fort, da valutakursene hele tiden forandrer seg. Vi tar forbehold om prisene.

 
 
 
 

Royal Caribbean Cruiseline - Vårtilbud hos Royal Caribbean!

UTVID REISEN:

Ønsker du å utvide reisen med noen fantastiske dager før og/eller etter cruiset?
Vi står klar til å hjelpe deg å skreddersy din ferie, og finne hotell alternativer tilpasset dine ønsker.

Vi kan naturligvis hjelpe deg med alt fra fly, transport, sightseeing muligheter med mer.

OPPGRADER LUGAR: 

Vi opplever hyppigere endringer i prisene fra våre rederier for tiden, og det er ikke sikkert vi har rukket å publisere den siste versjonen i alle våre forslag. Vi skal imidlertid ha akkurat de samme prisene som rederiene selv , så la oss finne de rette priser ved kontakt.

Alle skipene til Royal Caribbean som seiler i Middelhavet har et stort utvalg av lugarer & suiter!
Vi i Carica hjelper deg å finne alternativet som passer deg og dere best ut i fra deres ønsker og preferanser.

Send oss en forespørsel, så vil vi ta kontakt med et uforpliktende tilbud.

Cruiseprisene endrer seg raskt og pågangen for sommeren 2023 er nå stor.
Vi tar forbehold om prisendringer.

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Symphony of the Seas

Symphony of the Seas er verdens største Cruiseskip med et hav av opplevelser. Skipet har mange nyheter i tilegg til de aller beste tingene fra søsterskipene. Cruiseskipet har The Ultimate Abyss som er verdens høyeste rutsjebane til havs, som går nedover hele 10 etasjer, Sugar Beach med stort utvalg av godsaker eller et fantastisk isshow. Cruiseskipet har en rekke forskjellige spisesteder hvor du få utforsket smaksløkene med alt fra sjømat til mexicansk. Det er også et stort utvalg av solsenger hvor du kan nyte varmen.
 
Symphony%20of%20the%20seas_1

Royal Caribbean Cruiseline

Allure%20of%20the%20Seas%203
RCCL%20logo

Royal Caribbean Cruiseline

Royal Caribbean International (RCI) eies av Royal Caribbean Cruises Ltd som også eier  Celebrity Cruises. Dette utgjør verdens nest største rederi, og bare RCCL har hele 26 skip i flåten hvis vi også inkluderer det aller nyeste skipet "Wonder of the Seas" som er seilingsklar mars 2022.

Royal Caribbean er godt kjent hos de fleste - cruiseskipene varierer fra mellomstore til de aller største cruiseskipene i verden. De har cruise som passer for alle - seiler på de fleste hav og tilbyr gode cruisepakker inkl fly og hotell. Carica har tilgang til alle cruise med Royal Caribbean og som agent er prisene og kampanjene selvsagt de samme som hos rederiet.

Royal Caribbean har en avslappet atmosfære ombord - her velger du selv hva du vil være med på. La barna få boltre seg i bassengene, vannskliene og i klatreveggen. Ungdommen vil også kose seg her - spillrom, basketballbane, treningssenter eller diskotek. Vi voksne liker kanskje å finne oss en solseng, slappe av med en god bok og litt musikk på øret. Nyt det blå havet til en forfriskende drink! Boblebad, SPA, kasino, utflukter i land - på egen hånd eller i gruppe. Velg mellom en rekke restauranter ombord - kos dere som par eller som familie, prøv en ny rett hver kveld! Kanskje finner du din favoritt her? Det er mye god mat å velge mellom! Om kvelden er det showtime!

Kos deg sammen med dine kjære eller bli kjent med nye mennesker. Trekk deg tilbake og slapp av på din egen balkong mens du nyter synet av det blå blå Middelhavet eller det turkiskblå karibien.

 
AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

Avbestilling - Kostnad per person

14 dager eller mindre før avreise: 100% av reisens grunnpris*
Mellom 15 og 41 dager før avreise: Depositum per person (NOK 2.000)*
42 dager eller mer før avreise: 500 kr per person*

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
carica_cruise%20by%20travelnet_logo-kopi

Andre reiser

Utforsk Middelhavet sommeren 2023 med Royal Caribbiean sine fantastiske seilingsruter! Tilbudet varer ut februar 2023!
Fra kr. 9.990 per person
Gode priser med Celebrity Silhouette fra Southampton i juni
Celebrity Cruises - Gode priser med Celebrity Silhouette fra Southampton i juni
Spesialtilbud forlenges inntil vindere!
Fra Kr 17.670,- pr person
FAMILIE CRUISE MSC World Europa - 8.oktober 2023 - 7 netter fra Barcelona
MSC Cruises - FAMILIE CRUISE MSC World Europa - 8.oktober 2023 - 7 netter fra Barcelona
Med familie på 4 kan du gjøre et cruisekupp i høstferie (uke 41). MSC WORLD EUROPA har priser fra 32.536,-NOK for 2 voksne og 2 barn (2-11år), med...
Fra Kr 32. 536.- for 2 voksne og 2 barn