10 netters drømmecruise med Azamara Onward!

takeoff
AVREISESTED
Las Palmas
destination
REISEMÅL
Lisboa
calendar2
DATO
25.03.2023-04.04.2023
Fra kr. 17.325 per person
Bli med på et nydelig cruise ut fra Las Palmas til Lisboa våren 2023! 
Azamara sitt nyeste skip, Onwards, starter seilingen ut fra Las Palmas på Kanariøyene, og de første dagene om bord vil du kunne utforske de nærliggende øyene, før cruiset setter kursen mot fastlands Spania, Gilbraltar og Portugal!

På denne seilingen, vil skipet også ligge til kai over natten både i Sevilla og i Lisboa, noe som gir deg enda bedre tid til å bli kjent med byene! Og det er en helt perfekt anledning å ta å utforske noen av de fantastiske restaurantene man kan finne i de ulike byene. Spør gjerne oss i Carica om våre anbefalinger. Vi kan naturligvis også være behjelpelig med å reservere bord. 

Azamara er et ypperlig rederi for deg som ønsker å ha en luksuriøs cruiseferie ombord et mindre skip, som har fokus på å ligge lenge til kai for å gi deg som gjest best mulig tid til å utforske de ulike destinasjonene!


 

SEILINGSRUTE

Dag 1: Las Palmas, Kanariøyene
Dag 2: La Palma, Kanariøyene
Dag 3: Gomera, Kanariøyene
Dag 4: Lanzarote, Kanariøyene
Dag 5: Til sjøs
Dag 6: Gibraltar
Dag 7: Sevilla
Dag 8: Sevilla
Dag 9: Cadiz
Dag 10: Lisboa
Dag 11: Lisboa

10 netters drømmecruise med Azamara Onward!

I løpet av cruiset vil du blant annet besøke:


grancanaria1

Las Palmas


gibraltar1

Gibraltar


cadiz1

Cadiz


sevilla1

Sevilla


lis01

Lisboa


 

10 netters drømmecruise med Azamara Onward!

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter å kombinere cruiset med noen flotte feriedager på Las Palmas i forkant av cruiset, og/eller i Lisboa etter cruiset.

Vi i Carica er naturligvis behjelpelig med å sette sammen en total pakke som inkluderer fly, eventuell hotell og cruiset, samt transport til og fra flyplassen/hotellet.

Send oss en uforpliktende forespørsel, så tar vi kontakt for å sammen skreddersy deres drømmecruise med Azamara. 

OPPGRADER LUGAR: 

Vi opplever hyppigere endringer i prisene fra våre rederier for tiden, og det er ikke sikkert vi har rukket å publisere den siste versjonen i alle våre forslag. Vi skal imidlertid ha akkurat de samme prisene som rederiene selv , så la oss finne de rette priser ved kontakt.

Pris for to personer:

Balkonglugar: Fullt

Vindu lugar: Fra kr. 37.352,-

Innvendig uspes. lugar: Fra kr. 29.734-

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Azamara Onward

Azamaras nyeste skip, med lekker luksus og hyggelig atmosfære, er et klassisk og uformellt boutique-skip. Ombord vil du oppleve en avslappende og hyggelig atmostfære, hvor alt er inkludert  av måltider, drikkevarer og tips.

azamara-onward

Azamara

Az_basseng1
Azamara%20logo

Azamara

Azamara anbefales hovedsakelig for gjester over 40 år som er erfarne cruisere, par og enslige, som setter pris på service, god mat og vin, og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser fremfor aktiviteter og underholdning. Cruisene kan fint anbefales til yngre par med samme fokus som over og som tiltrekkes av den rolige atmosfæren om bord. Azamara er perfekt for de søker en personlig, intim og maritim cruiseopplevelse. 

Alle tre skipene er klassifisert i det øvre premiumsjiktet.

Flåten består av fire skip - Azamara Onwards, Azamara QuestAzamara Journey og Azamara Pursuit Alle fire er klassiske, elegante skip som kun tar maksimalt 694 passasjerer.
 
Ingen andre cruiserederier tilbringer like lang tid i havn som Azamara. Skipene legger ofte til i havner andre større skip ikke kommer til samt at de kan ligge både en og to netter i samme havn så man i ro og mak kan gå i land når det måtte passe.
 
Stilen om bord er maritim og den klassiske skipsatmosfæren er konstant nærværende. Service er gjennomgående høy i alle ledd, fra du kommer om bord til cruisets slutt. Det er én ansatt pr. to gjester, og tips til personalet er selvfølgelig inkludert i cruisets pris.
 

AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

 

Avbestilling                                           Kostnad per person

30 dager eller mindre før avreise         100% av reisens grunnpris*
Mellom 31 og 60 dager før avreise       75% av reisens grunnpris*
Mellom 61 og 90 dager før avreise       50% av reisens grunnpris*
91 dager eller mer før avreise               150,- pr.pers

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.
 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
carica_cruise%20by%20travelnet_logo-kopi

Andre reiser

Utforsk Middelhavet sommeren 2023 med Royal Caribbiean sine fantastiske seilingsruter! Tilbudet varer ut februar 2023!
Fra kr. 9.990 per person
Gode priser med Celebrity Silhouette fra Miami i vinter
Celebrity Cruises - Gode priser med Celebrity Silhouette fra Miami i vinter
Spesialtilbud forlenges inntil vindere!
Fra Kr 12.020,- pr person
10 netters drømmecruise med Azamara Onward!
Azamara - 10 netters drømmecruise med Azamara Onward!
Bli med på et nydelig cruise ut fra Las Palmas til Lisboa våren 2023!
Fra kr. 17.325 per person