Oceania Cruises

Oceania-Cruises_3

Oceania Cruises er et rederi i det øvre premium-sjiktet og passer spesielt godt for de som ønsker å cruise med elegante, mindre skip som f eks kommer helt inn til mindre og spennende havner over hele verden.

Stikkordene om bord er eleganse, kvalitet, førsteklasses mat - faktisk gourmetstandard, komfortable lugarer og suiter og for ikke å snakke om et imøtekommende personale. De fleste passasjerene er amerikanere, men rederiet har allerede mange faste europeiske gjester. Flåten består i dag av 4 skip der 3 tar 690 gjester, Regatta, Insignia og Nautica og Marine som kom ut i januar 2011 og Riviera som kommer i april 2012 har plass til 1 250. Oceania Cruises passer for par som søker et rolig cruise i elegante omgivelse med høy standard på mat og service Oceania skip har ingen formelle kvelder det er elegant casual.   Oceania er ingenting for de som ønsker mange aktiviteter og fest døgnet rundt. Dette er et rederi for de som foretrekker å slappe av i en komfortabel fluktstol, besøke et velutstyrt treningsstudio med tilstøtende spa avdeling eller lese en god bok i det store elegant bibliotek. Måltider med sin meget høye standarder er selve høydepunktet. Skipene har flere restauranter med forskjellige atmosfærer og menyer, og du velger hvor, hvilken tid og med hvem du ønsker å spise. På kveldene kan du også se førsteklasses underholdning, besøk piano baren, dans til levende musikk eller besøke nattkubben.


AVBESTILLINGSREGLER - i korte trekk

120 – 91 dager før avreise kr 225£ per person
90 – 76 dager før avreise 25% av reisens pris
75 – 61 dager før avreise 50% av reisens pris
60 – 31 dager før avreise 75% av reisens pris
30 – 0 dager før avreise 100% av reisens pris

Cruise som varer 15 dager eller lenger
180 – 151 dager før avreise kr. 225£ per person
150 – 121 dager før avreise 25% av reisens pris
120 – 91 dager før avreise 50% av reisens pris
90 – 61 dager før avreise 75% av reisens pris
60 – 0 dager før avreise 100% av reisens pris


Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.

 
Oceania_6
Oceania_5
ship

De 3 mindre skipene er innredet i en meget elegant, klassisk britisk stil, med trepanel, peiser, komfortable stoler og vakre gardiner. De fleste lugarene har balkong med teak dekk. De nye skipene er romslig med god plass til hver passasjer. Moderne og elegante lounger med komfortable salonger og stoler. Skipene er utstyrte med vakker kunst og et galleri i seg selv. Om bord på disse skipene tar cruiseopplevelsen et hakk videre. Med sine 9 spise steder får dere en uforglemmelig opplevelse. Ta kontakt så skal vi fortelle det mer. Rederiet har 10,12 og 14 dagers cruise som må oppleves.