Singelcruise

Singelcruise

Solo traveler?
Singelcruise blir stadig mer popluært, og en rekke av rederiene tilrettelegger nå for å reise alene.  Et stort utvalg av aktiviteter, ingen tillegg i prisen for å reise alene og tilrettelagte sosial treff i løpet av cruiset!

Studio/singel lugar med Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line tilbyr noe som kalles Studio/singel lugarer på en rekke av sine skip, skreddersydd for dem som ønsker å reise alene på cruise uten å betale singel tillegg. 
Lugarne er ca 9 kvadrat meter og har fri room service, frokost, tv, toalett, dusj.
Det finnes studio lugarer med "connecting door" om du ønsker å reise sammen med en venn og dere vil ha tilgang til ”begge lugarene”, men separate soverom.
 Alle som bor på studio har tilgang til Studio lounge, der finnes te, kaffe, vann, kjeks og enklere frokost. Studio lounge er et område som kun de som reiser alene har tilgang til. Dette er med på å skape en god atmosfære blant de single reisende, og gjør det svært enkelt å komme i kontakt med andre.

Disse lugarene er tilgjengelige på Norwegian Getaway, Pride of America, Norwegian Escape, Norwegian Bliss, Norwegian Encore, Norwegian Breakaway og Norwegian Epic.
 

Studio/singel lugar med MSC Cruises

MSC Cruises tilbyr studio lugarer på sine nyeste skip. Dette er for deg som ønsker å reise alene uten å betale singel tillegg.
Disse lugarene består av en sovesofa eller en dobbelseng og har et areal på 16m2. Lugarene har telefon, minibar, WiFi (mot betaling) og interaktivt tv.

Disse lugarene er tilgjengelige på MSC Grandiosa, MSC Bellissima og MSC Meraviglia.
 
Epic_01
Sommerferie
Tilbring sommerferien 2020 i Middelhavet med Norwegian Epic!
Avreisedato: 28. juni 2020. Reiser du alene, eller ønsker du å ha egen lugar på reise med flere er Studio/Singel lugar et kjempe alternativ! Her...
Fra kr. 15.032 per person
NCL%20Encore
Tilbud
Fantastisk 14 dagers cruise i Karibien med helt nye Norwegian Encore!
Avreisedato: 29. november 2020. Bli med helt nye Norwegian Encore på en nydelig seiling i Karibien. Skipet har aktiviteter som blant annet Go-cart,...
Fra kr. 20.791,- per person
Epic_01
Sommerferie
Opplev Middelhavet med Norwegian Epic inkl. fly & hotell fra Oslo!
Avreisedato: 28. juni 2020. Pakketur til Middelhavet med fly fra Oslo, hotellovernatting i Barcelona og en uke på cruise med Norwegian Epic.
Fra kr. 18.612 per person
Epic_01
Sommerferie
Opplev Middelhavet med Norwegian Epic inkl. fly fra Stavanger & hotell!
Avreisedato: 28. juni 2020. Pakketur til Middelhavet med fly fra Stavanger, hotellovernatting i Barcelona og en uke på cruise med Norwegian Epic.
Fra kr. 20.657 per person
Epic_01
Sommerferie
Opplev Middelhavet med Norwegian Epic inkl. fly fra Bergen & hotell!
Avreisedato: 28. juni 2020. Pakketur til Middelhavet med fly fra Bergen, hotellovernatting i Barcelona og en uke på cruise med Norwegian Epic.
Fra kr. 20.431 per person
Epic_01
Sommerferie
Opplev Middelhavet med Norwegian Epic inkl. fly fra Trondheim & hotell!
Avreisedato: 28. juni 2020. Pakketur til Middelhavet med fly fra Trondheim, hotellovernatting i Barcelona og en uke på cruise med Norwegian Epic.
Fra kr. 20.777 per person
RIO1
Anbefalt
Singelpris på MSC Grandiosa fra Barcelona til Rio de Janeiro
Avreisedato: 11. november 2020. Singelpris på innvendig lugar, inkludert tips til personalet
Fra kr: 17.938,-
page