Sport

MINNEVERDIGE SPORTSOPPLEVELSER


Carica kan tilby et bredt utvalg av sportsreiser innenfor flere idretter. Om det er hockeyopplevelser i New York, OL i Sør-Korea, eller fotballkamper i Europa, har vi mulighet til å tilby dere pakkereiser med fly, hotell og kampbillett.

Kjenn på den elektrikse stemningen, ta med deg ektefelle, kjæreste, barn, venner eller dra alene. Det å få oppleve en fotballkamp på en av Europas mange store arenaer blir uansett aldri kjedelig!

Blant våre nylig arrangerte fotballreiser, dro vi til Bilbao for å se Athletic Club mot Real Madrid. Med på turen var norges største fotballekspert; Petter Veland, som bidro til å løfte fotballopplevelsen enda et par hakk opp.

Carica er stolt sponsor av norges beste hockey lag - Stavanger Oilers og følger også landslaget. Følg med når det spilles kamper i Europa - vi har som regel en tur å by på.

 
IMG_0228

Om bestillingsprosessen

"Da Carica i tillegg tilbød seg å fikse det aller meste av kommunikasjon med Athletic Bilbao, alle forhold rundt overnatting og bestilling av flybilletter følte jeg hele tiden at jeg var i trygge hender. Enten man vil innse det eller ikke er det flere forhold å tenke seg på som rullestolbruker, og da er det godt med gode lagspillere, for å bruke fotballens "språk" på det hele."

Jørgen, Kristiansand
IMG_0262

Underveis på fotballtur

"Da vi kom frem til Bilbao ble ting organisert slik at jeg fikk all nødvendig hjelp. Alle de syv i turfølget som ikke selv satt i rullestol, var veldig opptatt av å hjelpe oss to rullestolbrukere når det trengtes."
 Ole K, Bergen
IMG_0249_2

På fotballstadion

"Opplevelsen på kampdag var enestående, og det meste jeg hadde hørt om San Manes fra min gode kompis Veland var i tråd med alt av forventinger og mer til."

Jørgen, Kristiansand
IMG_0262
Anbefalt
Opplev fantastiske La Liga!
Bli med ned til Spania, og se noen av verdens beste fotballklubber møte hverandre i noen absolut heseblesende oppgjør!
page

Fra tidligere reiser

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Takk for at du besøker siden vår! Vi hjelper deg gjerne med din drømmereise. Fyll ut skjema - gjerne også med utfyllende tekst - og en av våre hyggelige reisekonsulenter vil ta kontakt med deg innen våre åpningstider.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om