Se Barcelona mot Real Madrid 18 desember!

Se en av verdens største fotballkamper på Europas største stadion!

Onsdag 18 desember kl. 19:00 sparkes en av verdens største fotballkamper i gang på Camp Nou i Barcelona, når Barcelona tar igjen Real Madrid til sesongens første El Clásico!

Etter 12 serierunder i den spanske ligaen er det dødt løp mellom de to gigantene: Barcelona på førsteplass har nøyaktig samme poengsum som Real Madrid på andreplass: Det er kun antall scorede mål som skiller dem.

Vi har en fotballpakke beregnet på 3 personer ledig!


- Fly tur/retur Oslo
- 2 netter i 3 mannsrom på 4* hotell i Barcelona
- Kampbillett til Barcelona-Real Madrid onsdag 18 desember


Fra kr. 11.990,- per person

Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer.
En perfekt førjulsgave som du vil dele sammen med over 99.000 andre feststempte fotballfans når Messi & co løper ut på gressmata. 
 


Vilkår og forbehold:

Kamptidspunktet for kampen mellom Barcelona-Real Madrid er av forbundet i Spania bekreftet til å bli spilt onsdag 18 desember kl. 18:00.

Om kamptidspunktet endres pga. værforhold, force majeure, eller andre årsaker som er utenfor klubbene og TV-selskapene sitt ansvar, vil billettene være gyldig til den påfølgende datoen kampen blir omrammet til, men det vil ikke være mulig å få avbestilt eller refundert billettene så tett opp til kamp.


Generelle vilkår - Fotballbilletter i Spania:

- En kamp i Spania som er berammet til å bli spilt en søndag, kan bli flyttet til en lørdag innen 1 uke før kampen spilles.
- En kamp i Spania som er berammet til å bli spilt på en onsdag, kan bli flyttet til tirsdag eller torsdag innen 1 uke før kampen spilles.
Vi anbefaler alle våre kunder å bestille hotell som dekker disse mulige endringene. 
Bekreftede kamptidspunkt legges ut på www.laliga.es  
Carica kjøper billetter fra en sikker tredjepart, og står dermed ikke til ansvar ved salg av billettene. Vi som leverandør vil heller ikke motta noe refusjon om en overnevnt situasjon skulle inntreffe.
 

Send forespørsel:

Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Kommentar: