carica_cruise%20by%20travelnet_logo
carica_cruise%20by%20travelnet_logo
Cruise

Hvorfor reise på cruise?

Cruise vs. Charter, for en familie?

Ofte stilte spørsmål om Cruise

Ekspedisjonscruise med Hurtigruten

Benytt filterfunksjonen for å finne din drømmereise:


Kjære kunde,


Den spesielle situasjonen rundt Covid-19, med noe usikre seilinger fremover, samt endring i flyavganger, gjør det noe utfordrende for oss å publisere konkrete reiseforslag. Når det er sagt, så starter sakte men sikkert cruiserederiene opp igjen, og vi gleder oss til sommeren 2022 og utover!
Vi jobber nå med å finne nye og spennende gruppecruise, samt forslag til cruise på egen hånd. Følg med, så legger vi ut våre cruise så snart vi har alt klart.
For dagens oppdaterte priser, kampanjer, destinasjoner og skip, ber vi deg henvende deg til post@carica.no, så sjekker vi sammen.  


 

Santorini%20tourist%20(1)
Planlegg ditt neste cruise med gode kampanjer fra Royal Caribbean
Drøm deg bort om cruise, se på januartilbudene og send oss en mail. Så ordner vi ditt neste cruise!
eg18-pooldecknight3r_digital
Unn deg Moderne Luksus til sommeren med Celebrity Cruises
Tilbudet gjelder ut februar 2022
Father%20and%20kids%20snorkeling
Hva gjør du neste sommer?
Savner du et deilig cruise igjen, så kan du bli med Royal Caribbean og Voyager of the Seas i Østersjøen. Du trenger ikke å reise langt for å gå...
Fra Kr 5.815,-
wonder
Sjekk ut helt nye og banebrytende Wonder of the Seas!
Den prisbelønte Oasis-klassen som omdefinerte cruiseindustrien ble akkurat enda bedre! La oss introdusere Wonder of the Seas - verdens største og...
Fra Kr 11.271,-
Spain_Barcelona_MSC1317310
Opplev Middelhavet med Celebrity Constellation
9 netters cruise ut fra Barcelona med gode tilbud som varer ut februar
Fra Kr 145.343,- inkl fly
EDGE_v2%20Roof%20Top%20Garden%20Night%202_7_HR
Anbefalt
Opplev et lekkert designskip i Middelhavet
Har du sans for design, farger, god mat og drikke, samt flotte destinasjoner, da er Celebrity Edge valget!
Fra Kr 14.835
2183-54f9d4cf585
MSC World Europa - Et revolusjonerende skip
MSC World Europa er det første skipet i MSC Cruises' flåte som går på LNG – flytende naturgass.
Fra Kr 11.280,-
16_celebrityedge_magiccarpet_11210_digital
Celebrity Cruises
Planlegger du sommeren 2022, har Celebrity Cruises flere skip i Middelhavet. Her får du valuta for pengene, da prisene inkluderer både drikke, Wifi...
MSC_Seashore
Tilbring sommeren i Middelhavet på et av MSC største skip MSC Seaview
Sommeren 2022 kan du seile med MSC Cruises sine flotte skip. De har veldig gode barnepriser, og salget for sommeren er nå i full gang. Kontakt oss...
Anthem%20of%20the%20seas_1
Gruppetur: Moderne Anthem of the Seas
Bli med på høsten gruppecruise med reiseleder. Vi seiler ut fra Southampton og besøker spennende destinasjoner.
Kr 15.450,- pr person
Summit
Gruppetur: Fra Boston til Miami
Opplev de beste Karibiske perler som Bermuda, ABC øyene og St Lucia
Kr 33.990,- pr person
RCI_CocoCay_SplashAwayBay_lr
Ta med barna på Cruise i Karibien med Royal Carribean Cruiseline
På grunn av Covid-19 har vi inntil videre ikke oppdatert med nye seilinger og pristilbud. Vi kommer på nyåret med gode forslag for vinteren...
Seven%20Seas%20Mariner_1
Seil med luksus skipet Seven Seas Mariner
På grunn av Covid-19 har vi inntil videre ikke oppdatert med nye seilinger og pristilbud.
cape-town-456754_1920
Opplev Afrikas skatter med Azamara Journey ut fra Cape Town
På grunn av Covid-19 har vi inntil videre ikke oppdatert med nye seilinger og pristilbud.
NCL_ships
NCL's unike Free at Sea
Japan
Nyhet
Gruppetur: Spennende Japan
12 netters Japancruise i februar 2023 med Celebrity Solstice. Vi opplever mesteparten av Japan og noen høydepunkt er Mt Fuji og Kyoto. Fullt program...
Venter på flypriser
barcelona21
Planlegg ditt neste cruise før rushet kommer
MSC Cruises har fine priser for både par og familier. I denne perioden får du også med drikkepakke til spesialpris. Se nærmere på 3 ulike forslag...
Fra Kr 12.225,-

Ofte stilte spørsmål

Hvilken kleskode gjelder om bord?
Til dagtid trenger du behagelige fritidsklær og litt penere klær på kveldstid.

Det er vanlig med to formelle aftener i løpet av et 7 dagers cruise og her anbefaler vi cocktail-/aftenkjole eller buksedress for kvinner og dress for menn. Ønsker man å være mer fleksibel og uformell i klærne finnes det alltid alternative restauranter hvor dresskoden ikke gjelder.
 Vi anbefaler at du pakker en liten håndbagasje med verdisaker og det du trenger til den første dagen om bord (husk badetøy) da det kan ta noen timer før bagasjen blir brakt til lugaren. Eventuelle medisiner som du trenger må alltid pakkes i håndbagasjen (også på flyet).

Når kan jeg gå ombord på skipet?
Tidspunktet for ombordstigning vil stå på billetten din. Seneste ombordstigning vil være 2 timer før skipet seiler første seilingsdag. Alle andre seilingsdager sjekk skipets dagsprogram/gangway for siste ombordstigning, normalt 30 min. før skipets avgang.
Du er selv ansvarlig til å komme tilbake i rett tid, skipet venter ikke.
 
Hvordan betaler jeg for innkjøp ombord?
Alle skip har et kontantfritt system. Ved innsjekk blir det opprettet en konto i ditt navn som sikres i ditt kredittkort og hvor dine kjøp om bord blir automatisk trukket i fra.. Kredittkortet ditt blir så nyttet mot et eget nøkkelkort som du både handler med, bruker som romnøkkel og viser ved av og påstigning ved havneanløpene.
De fleste skipene er bla. Utstyrt med TV på lugaren hvor du bl.a. til enhver tid kan følge med på ditt forbruk. Den siste kvelden får du levert en spesifisert avregning gjeldende for din lugar, slik at du selv kan kontrollere  beløpene som vil bli trukket. Det kan hende at de siste kjøpene du gjorde på cruisets siste kveld ikke rekker å bli registrert på sluttavregningen. Dette vil bli lagt til sluttoppgjøret og belastet kortet som ble registrert ved innsjekk. Dersom det er noe du lurer på vedr. oppgjøret, må du henvende deg i service desk før du mønstrer av. Det kan være enkelte steder om bord som ikke benytter seg av det pengeløse systemet, f.eks. casinoet. Her kan du betale med kontanter i USD eller EURO. Hvilken valuta som brukes om bord avhenger av hvilket rederi du seiler med..

Hva med tips?
Hos noen rederier er tips inkludert når du kjøper ditt cruise.  Hos de rederiene hvor tipsen ikke er inkludert vil dette automatisk bli lagt til slutt regningen din ombord på skipet. Dersom du skulle ha noen spørsmål til sistnevnte, må dette tas opp med service desk før du forlater skipet.

Hva skjer hvis jeg blir syk ombord?
Alle skip er bemannet med min. en kvalifisert lege og minst en sykepleier. Du må imidlertid betale for medisinske tjenester. Åpningstidene er normalt angitt i det daglige programmet og akutt hjelp er tilgjengelig hele døgnet.
 
Dersom man bruker reseptbelagte medisiner, må en huske på å ha en ekstra forsyning med av dette. Det er ikke sikkert alle medisiner finnes tilgjengelig om bord, selv om utvalget er stort. Pass også på å ta med informasjon fra din lege på engelsk dersom du har en sykdom som medfører at du kan trenge assistanse i løpet av cruiset.
 
Det anbefales å ha syke/reiseforsikring med tilstrekkelig dekning. Ta vare på alle kvitteringer, da forsikringsselskapet vil kreve nødvendig dokumentasjon ved en eventuell forsikringssak. I nødstilfelle vil pasienten bli satt på land.
 
Aldersbegrensning?
De fleste cruiseskip har en nedre grense på 6 måneder. På cruise med mange sjødager for eksempel Atlantisk krossing er grensen 1 år. Ellers ingen øvre grense. Alderen regnes fra cruisets første dag. Hos de aller fleste rederi kan ingen personer under 21 år reise på cruise eller ha egen lugar uten å være i følge med foreldre/foresatte eller en annen person som har fylt 21 år. Det finnes rederi som unntaksvis tillater nedre grense på 18 år. Ta kontakt med oss for en sjekk om det skulle være aktuelt.
 
Elektrisk utstyr
Strømspenningen om bord er vanligvis 110/220V og de fleste cruiseskip har europeisk/nordisk stikkontakt i lugaren. Alle lugarer er utstyrt med hårføner. Det er derimot forbudt å bringe med eget varmegenererende apparat som f.eks. krølltang, reisestrykejern etc. De fleste cruiseskip har europeisk/norsk stikkontakt i lugaren. Alle lugarer er utstyrt med hårføner.
Det er derimot forbudt å bringe med eget elektrisk utstyr som, hårføner, krølltang, reisestyrkejern etc.
 
Er det bare gamle mennesker og  damer med blått hår på cruise?

På ingen måte! Alle reiser på cruise, unge som gamle, par som single, barnefamilier, storfamilier, vennegjenger – cruise passer for alle!  
De fleste skip er tilrettelagt for eventuelle bevegelesehemninger og har tilbud i både underholdning, aktiviteter og fasiliteter for alle aldre.
Og om finner du en dame med blått hår ombord… ta bilde sammen med henne og vi gir deg ett gavekort på  500,- (pr lugar)  til ditt neste cruise! :-)