logo
logo

Singelcruise

Singelcruise

Solo traveler?
Singelcruise blir stadig mer popluært, og en rekke av rederiene tilrettelegger nå for å reise alene.  Et stort utvalg av aktiviteter, ingen tillegg i prisen for å reise alene og tilrettelagte sosial treff i løpet av cruiset!

Studio/singel lugar med Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line tilbyr noe som kalles Studio/singel lugarer på en rekke av sine skip, skreddersydd for dem som ønsker å reise alene på cruise uten å betale singel tillegg. 
Lugarne er ca 9 kvadrat meter og har fri room service, frokost, tv, toalett, dusj.
Det finnes studio lugarer med "connecting door" om du ønsker å reise sammen med en venn og dere vil ha tilgang til ”begge lugarene”, men separate soverom.
 Alle som bor på studio har tilgang til Studio lounge, der finnes te, kaffe, vann, kjeks og enklere frokost. Studio lounge er et område som kun de som reiser alene har tilgang til. Dette er med på å skape en god atmosfære blant de single reisende, og gjør det svært enkelt å komme i kontakt med andre.

Disse lugarene er tilgjengelige på Norwegian Getaway, Pride of America, Norwegian Escape, Norwegian Bliss, Norwegian Encore, Norwegian Breakaway og Norwegian Epic.
 

Studio/singel lugar med MSC Cruises

MSC Cruises tilbyr studio lugarer på sine nyeste skip. Dette er for deg som ønsker å reise alene uten å betale singel tillegg.
Disse lugarene består av en sovesofa eller en dobbelseng og har et areal på 16m2. Lugarene har telefon, minibar, WiFi (mot betaling) og interaktivt tv.

Disse lugarene er tilgjengelige på MSC Grandiosa, MSC Bellissima og MSC Meraviglia.
 


Ingen destinasjoner på dette søket.
 
page