De greske øyer kaller!

Bestill ditt Royal Caribbean cruise hos Carica!

royal-caribbean-logo

7 netters cruise fra Athen med overnatting i Istanbul!


Skip: Voyager of the Seas
Avreisedato: 24. juni 2024

Destinasjoner: Istanbul, Mykonos, Santorini og Ephesus!

Pris for cruise med balkong: Fra kr. 19.255 per person!
 


Greske favoritter med Explorer of the Seas!


Skip: Explorer of the Seas
Avreisedato: 27. juli 2024

Destinasjoner: Santorini, Athen, Mykonos og Katakolon.
Varighet: 7 netter

Pris for cruise med balkong: Fra kr 19.912 per person!

 

RCI_FlowRider_08_1600_RET_EXT_CMYK_v3

Hvilken skipsklasse passer for deg?


Store eller små skip? Ubegrenset aktivitetstilbud eller roen ved å reise til havs? Med Royal Caribbeans 26 skip i ulike klasser finnes det et cruise for alle, enten det er barnefamilier, vennepar, storfamilien eller grupper som vil oppleve noe ekstra. For noen er roen på et mindre skip den ultimate luksusen. For andre er det de store skipene som er det riktige valget.
 
De største cruiseskipene er en destinasjon i seg selv med aktiviteter, underholdning og et opplevelsestilbud som topper det meste. Og konkurransen om å tilby stadig flere og mer spektakulære tilbud er stor, og i år er selvfølgelig den store nyheten alle snakker om Royal Caribbeans Wonder of the Seas. Dette er siste tilskudd i den prisbelønte Oasis-klassen, og enn så lenge er dette verdens største cruiseskip med 8 nabolag eller signaturområder som det heter på cruise-språket. Det ryktes at det ikke spart på noe, og nå får altså norske cruiseentusiaster muligheten til å sjekke selv.
 
”Valgmulighetene og variasjonen i tilbudet er nok en viktig grunn til at cruiseferie er blitt så populært i alle kundesegment, sier cruiseekspertene i Carica. Cruise er for eksempel helt perfekt for generasjonsferie, en raskt voksende ferietrend. Besteforeldre inviterer hele familien på tur, og med alle aktivitetene blir cruise perfekt for storfamilien. Alt skjer på samme skip, alle kan gjøre det de har mest lyst til på dagtid, og møtes til et hyggelig måltid om kvelden».

Sett spennende eventyr på radaren om bord på imponerende Explorer of the Seas. Oppdag utallige måter å skape minner på med flåtens favoritter som FlowRider surfesimulator, klatrevegg og The Perfect Storm - den råeste vannsklie-duoen til sjøs. Len deg tilbake og nyt fantastiske skøyteshow og strålende underholdning i verdensklasse kveld etter kveld.
 

Velkommen om bord på Explorer of the Seas - et skip som byr på like mye spenning og avkobling som reisemålene hun tar deg til. Du kan for eksempel slappe av i solariumet som er forbeholdt voksne. Tee off med fantastisk havutsikt på minigolfbanen på dekk. Du kan også få adrenalinet til å pumpe på de to vannskliene Typhoon og Cyclone - en del av The Perfect Storm.

greece-santorini-view-of-fira

Etter at du har brukt en dag på nye oppdagelser og solt deg på bassengterrassen, kan du snøre på deg skøytene og ta eventyret til skøytebanen om bord. Hva med å slå et åttetall, eller ta en dobbel axel? Enten du er en nybegynner eller en dyktig skøyteløper, er alle som søker spenning velkomne på isen.

Enten du har lyst på autentisk italiensk mat på Giovanni's Table, asiatiskinspirerte retter på Izumi eller steakhouse-klassikere på Chops Grille, vil du garantert få en minneverdig matopplevelse. Når du har skjemt bort smaksløkene dine, kan du holde festen i gang med mer enn femten barer, klubber og lounger å velge mellom - alle om bord på Explorer of the Seas.

Mediterranean2

 

Send en uforpliktende forespørsel på ditt drømmecruise