Ekspedisjonscruise over hele verden med Hurtigruten!

Svalbard:

isbj%c3%b8rnfare       


Spitsbergen er den største øya på Svalbard, og regnes som kronen av det arktiske Norge. Beliggende halvveis mellom fastlands-Norge og Nordpolen, kan man forvente at det skal være uutholdelig kaldt. Men takket være Golfstrømmen har Spitsbergen og de andre øyene i Svalbard et overraskende mildt klima med karakteristiske årstider. Det er et rikt plante og dyreliv, og det huser tusenvis av sjøfugl som kommer inn hver sommer, sel, fjellrev og reinsdyr og verdens største rovdyr: Isbjørn.

Antarktis:

antarktis4
 

– Verdens sørligste kontinent

  • Bli med på et unikt eventyr med lederen innen ekspedisjonscruise i Antarktis.
  • Besøk de mest unike og avsidesliggende stedene i verden. Utforsk isdekte villmarksområder på daglige landinger og aktiviteter.
  • Møt de nysgjerrige og fryktløse dyrene i Antarktis, som pingviner, hvaler og seler, i deres naturlige habitat.
  • Seil med den grønneste flåten av ekspedisjonscruise. Lær om de skjøre økosystemene på planeten vår, og få en dypere forståelse for jorden vi deler.

Island:

iceland-1751463 1920

Med Hurtigruten sin uovertrufne ekspertise i arktiske farvann, viser de deg sjelen til Island på en ekspedisjon i nord.
Dramaet, historien, dyrelivet og det spesielle landskapet gjør Island til et virkelig uforglemmelig reisemål. Her finnes det mange skjulte perler.
Hurtigruten tar deg tett på det vulkanske landskapet, fossefall, isbreer og sjarmerende småbyer på fotturer og daglige aktiviteter.
Ekspedisjonscruisene til Hurtigruten er skapt med bærekraft som prioritet, der de beskytter dyrelivet og støtter lokalsamfunnene og fremtiden til planeten vår.

Nordvestpassasjen:

iceberg-471549 1920


Dette er en episk ekspedisjon for ekte oppdagelsesreisende. Hurtigruten sin ekspertise i ekstreme forhold gjør dem til en av få som tilbyr seilinger gjennom Nordvestpassasjen.
Seil i kjølvannet av berømte oppdagelsesreisende, omgitt av landskap bestående av isbreer, fjell og vide sletter – spektakulært og uberørt.
Hold utkikk etter fantastiske dyr som hvalross og isbjørn som jakter på sjøisen på steder få mennesker har vært.
Hurtigruten seiler med varsomhet og respekt for naturen. Lær om de skjøre økosystemene på planeten vår, og få en dypere forståelse for jorden vi deler.

Alaska:

alaska glacierbay1


Seil med pionerene innen ekspedisjonscruise til fantastiske Alaska, og utforsk ekte villmark med en sterk følelse av oppdagelse.
Opplev endeløs villmark, vakre fjorder, bukter, isbreer og fjellkjeder – en fest for alle sansene.
Dra på fotturer, kajakkpadling og båtturer mens du holder utkikk etter fantastiske dyr som bjørn, hval og ørn.
Du vil besøke avsidesliggende små lokalsamfunn og historiske byer, og lærer om de fascinerende tradisjonene og historien til Alaska.

Sør-Amerika:

machu pichu2Seil med de grønneste cruiseskipene gjennom et variert landskap med fantastisk dyreliv og skjulte perler.
Opplev den utrolige variasjonen i Sør-Amerika, fra frodige jungler og avsidesliggende øyer til påminnelser om mektige sivilisasjoner.
Gå i land i fascinerende havner og byer i Ecuador, Peru og Chile, og utforsk deres rike historie og kultur.
Utforsk med pakker som inkluderer Inka-steder som Machu Picchu og det fantastiske dyrelivet på Galápagosøyene.

Nord-Amerika:

prince-edward-island-54990 1920Dra ut på en oppdagelsesreise langs øst- eller vestkysten av Nord-Amerika, om bord små og moderne ekspedisjonsskip.
La deg begeistre av variasjonen langs kysten. Opplev øyer, fjorder, fjell og et rikt dyreliv langs kuperte kystlinjer.
Besøk avsidesliggende områder og tradisjonelle hovedattraksjoner – kombiner store byer og små tettsteder med landinger i naturlandskapet og på steder som står på UNESCOs verdensarvliste.
Gå i land i havner med variert kultur og historie. Ta del i spaserturer, fotturer og arrangementer, og få en dypere forståelse for lokalsamfunnene.

Europa:

bilbaoVi venter i spenning på at Hurtigruten skal lansere sine neste seilinger nedover Biscay bukten og andre nydelige steder i Europa. 
Publisering av seilingsrutene og hva du har i vente vil bli publisert så fort vi mottar mer informasjon.

Karibien og Mellom-Amerika:

hurtigruten karibienDra ut på en sjøreise utenom det vanlige – besøk avsidesliggende øyer og spektakulære byer i land som Colombia, Panama, Costa Rica, Nicaragua og Mexico.
Opplev alt fra frodige jungler og tropiske øyer til ekte karibisk kultur, fantastisk dyreliv, nasjonalparker og historiske byer.
Gå i land på hvite sandstrender, og opplev noen av de beste områdene i verden for dykking og snorkling.
Seil med lederen innen bærekraftige oppdagelsesreiser. Få kunnskap om økoturisme og hvordan bevare uberørte reisemål og lokalsamfunn.

Grønland:

greenland-3926926 1920


Med vår ekspertise i arktiske farvann, viser vi deg det beste av utrolige Grønland under midnattssolen.
Opplev noen av de vakreste landskapene verden har å by på – fantastiske isfjell, fjorder og et rikt dyreliv.
Bli kjent med rike kulturtradisjoner, møt de fascinerende inuittene, og besøk deres fargerike bosetninger.
Ekspedisjonscruisene våre er skapt med bærekraft som prioritet, der vi beskytter dyrelivet og støtter lokalsamfunnene og fremtiden til planeten vår.