Kampanjetilbud på cruise med Celebrity Cruises

Celebrity-Cruises-Logo_svg

Celebrity Cruises har i sommer hatt sine nyeste skip seilende i Europa sammen med skip i Solstice klassen. Nå er de fleste skip i Karibien, hvor de vil seile i hele vinter.

Og i den anledning tilbyr de nå 75% rabatt for person nummer 2 på cruiset, i tillegg til lommepenger som kan benyttes ombord!


La deg bli begeistret ombord Celebrity sine lekre skip med unike design! Celebrity er en av våres kunders største favoritter når det kommer til valg av rederi, og med tanke på antall priser de har vunnet for sin service og matkvalitet, forstår vi godt hvorfor!

Vi i Carica har naturligvis vært ombord på det nyeste skipet - Celebrity Beyond.
Lekkert design, matopplevelser, flere spesialrestauranter og et teater som tar pusten fra deg!

Spør cruiseekspert Cato om tips, da han har seilt med samtlige skip både i Europa, Asia, Alaska og Karibien!
 
EQ_daybed

Priseksempeler på seiling med Celebrity i Karibia vinteren 2022/23:
 

Avreise 15 januar 23 - 10 netters seiling med Celebrity Silhouette:


Bli med på en nydelig seiling med Celebrity Silhouette som starter i Miami. Neste dag tilbringes til sjøs, noe som er helt perfekt etter den lange fly reisen.
Ta deg god tid til å bli kjent med skipet, nyt fasilitetene og lad opp til en fantastisk seiling på hele 10 netter. Dette cruiset har hele 6 ulike destinasjoner og her er det bare å nyte Karibien på sitt beste.

Tilbudsperioden frem til 1 mars inkluderer 75% avslag på person nr 2 og lommepenger som kan brukes ombord!

Fra kr. 11.655,- pr person!
 

Avreise med Celebrity sitt nyeste skip Beyond 11 mars - 11 netter:


Bli med på en nydelig seiling i det sørlige Karibia om bord Celebrity Beyond som ble sjøsatt våren 2021!
Seilingen starter i Fort Lauderdale, og tar deg med til Panama Kanalen, samt de beste øyene som er ABC øyene. I tillegg får du fire fantastiske dager til sjøs hvor du kan utforske alt dette spektakulære skipet har å tilby!

Priseksempel: 
Innvendig lugar: Fra kr. 25.250,- pr person

Utvendig lugar: Fra kr. 27.025,- pr person

Balkonglugar: Fra kr. 31.729,- pr person

Prisene inkluderer Classic Drikkepakke og lommepenger!
 
celebrity

Valuta for feriepengene!

«Myten om at cruise er dyrt er bare en av mange fordommer som tidligere har stått i veien for den veksten vi ser nå, sier Cato Melkstavik. Sannheten er at cruise ikke er spesielt dyrt, snarere tvert om. Mange får en veldig hyggelig overraskelse når de sammenligner en cruisepakke med tradisjonell charterreise. Nordmenn investerer gjerne i ferien sin. Vi skiller oss faktisk ut på det området, da vi er mer opptatt av kvalitet på service og fasilitetene enn budsjettet, sammenlignet med våre naboer i Sverige og Danmark.
 
Prisen du ser når du booker, inkluderer det aller meste av ferien: Alle måltider og snacks, og nesten alt av underholdning og aktiviteter om bord er inkludert. I tillegg har du alle destinasjonene du får muligheten til å utforske på cruiset! I tillegg passer det perfekt at Celebrity Cruises nå tilbyr "lommepenger" som du kan benytte ombord. Perfekt om du ønsker å oppgradere noen av middagsbesøkene til en av mange spesialrestauranter du finner ombord Celebrity sine skip!
 
 «Cruise er i ferd med å bli et go-to alternativ for folk flest», sier Melkstavik. Med så mange skipstyper og destinasjoner å velge i, skal det mye til for at du ikke finner noe som passer for deg.
british-virgin-islands-1216747_1920

 

Bli kjent med Celebrity Cruises


Celebrity Cruises består av 15 skip som seiler over hele verden. Skipene har moderne luksus med en unik kombinasjon av førsteklasses lugarer, live underholdning, eksepsjonelle kjøkken og ypperlig service. Det er opptil 12 spisesteder på hvert skip, alt fra italienske smaker i Tuscan Grille til franske spesialiteter i Murano. Skipene tar deg md til noen av de mest fascinerende destinasjoner i verden.

Hver reiserute gir deg mulighet til å besøke flere destinasjoner med spennende kultur og historie. Cruisene varierer i lengde fra 6-21 netter. Oppdag en ny form for luksus om bord på Celebrity Cruises. Alle skipene inneholder alt du måtte ønske av fasiliteter og service slik at du får en uforglemmelig og komfortabel ferie.

Når du reiser med Celebrity Cruises er følgende inkludert: Alle måltider i flere av restaurantene, Classic drikkepakke, Wifi, Show i teateret, Te og kaffe, Kino, Snacks 24 timer i døgnet, Live musikk, Room service, Nattklubb, Bibliotek, Fitness senter, Barne- og ungdomsklubber, Solarium, Løpebane, Danskekurs, Kokkekurs, Vinsmaking, Andre kurs og undervisninger, Lawn Club, Basketballbane, Svømmebasseng, Boblebad og mye mer.
Infinity5
Cato2

Ta kontakt med Cato hos Carica

Cato Melkstavik er daglig leder i Carica Cruise by Travelnet og har mer enn 15 års erfaring med utvikling og salg av cruisekonsepter i det norske markedet.
 

Send en uforpliktende forespørsel på ditt drømmecruise med Celebrity